StokkeĀ definit ima od sviju preporuku i meni se osobno svida jer je nekako klasican, ali mi treba nesto sto se moze sastaviti-rastaviti.š

Hello cure!
BaÅ” kad po hvaliÅ” dijete, ono cilu noÄ bude nemirno.. Spava ali se stalno koprca, mislim da je muÄe grÄoÄi jer veÄ 2 dana se nije fino pokakala. Ono malo bude na peleni, ali ona je od bebe koja je kakala doslovno iza svakog hranjenja odjednom to prestala i doÅ”la na ovo nikako da se pokaki. Samo prdi stalno. Jel znate možda do Äega to može biti? Ja cilo vrime jedem isto, mlijeko kravlje ne pijem, a prestala sam i kavu ima par dana jer mi se Äini da od nje viÅ”e bljuca. JuÄer sam joj poÄela ponovno davati probiotike (nisam uopÄe to davala skoro misec dana), dajem joj lactibiane.
Angelly, nadam se da Äe bebaÄ biti bolje ā¤ļøš
Ivkica, kako to da si veÄ krenula sa hranom? Kako ide?Ā
SweetDream15, predivne ste š„°
Ja isto joÅ” nisam ni razmiÅ”ljala o hranilici, a bome ni o kaÅ”icama i kombiniranju, morat Äu to poÄet prouÄavati š

E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas veÄ kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona viÅ”e ne stane u onu plastiÄnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto š
JuÄer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veliÄinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..

Buhtlica34, a lagano smo mu poÄeli uvoditi neku hranu. Prvo je bila banana i to obožava. Nekad mu ja smiksam sama neÅ”to a nekad mu dam kupovnu kaÅ”icu. Imam neki Äasopis vezano sve za djecu, dohranu i ostalo pa ima kao od 17.tj Å”to se može uvoditi i recepti pa ako hoÄeÅ” mogu i uslikati. Jeo je veÄ i bananu i palentu i do sad mu je sve fino. Mrkva malo manje ali dobro nikome mrkva nije bila fina kad je mali š jedino Å”to on uvijek rukama ide da bi sam sa žliÄicom jeo pa samo rasipa

š29 god., š¦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loÅ”, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez koriÅ”tenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, deÄko od 8 mj nije koristio niÅ”ta)
Hello cure!
BaÅ” kad po hvaliÅ” dijete, ono cilu noÄ bude nemirno.. Spava ali se stalno koprca, mislim da je muÄe grÄoÄi jer veÄ 2 dana se nije fino pokakala. Ono malo bude na peleni, ali ona je od bebe koja je kakala doslovno iza svakog hranjenja odjednom to prestala i doÅ”la na ovo nikako da se pokaki. Samo prdi stalno. Jel znate možda do Äega to može biti? Ja cilo vrime jedem isto, mlijeko kravlje ne pijem, a prestala sam i kavu ima par dana jer mi se Äini da od nje viÅ”e bljuca. JuÄer sam joj poÄela ponovno davati probiotike (nisam uopÄe to davala skoro misec dana), dajem joj lactibiane.
Angelly, nadam se da Äe bebaÄ biti bolje ā¤ļøš
Ivkica, kako to da si veÄ krenula sa hranom? Kako ide?
SweetDream15, predivne ste š„°
Ja isto joÅ” nisam ni razmiÅ”ljala o hranilici, a bome ni o kaÅ”icama i kombiniranju, morat Äu to poÄet prouÄavati š
Falaa ti š e tako je kod mene mjesec ipo dva poslije svakog hranjenja bi isto kakala... Ali sad ima veÄ pola mj smo na prdenju. Mama moa kaze da je to normalno, i to su im unutarnji plinovi zbog koji dolazi isto situacije poput grÄenja kao kod grÄiÄa tako da nebrini normalno je to. Tako izbacivaju viÅ”ak zraka iz sebe baÅ” kao podrigivanje.Ā
Å ta se tiÄe veliÄina i kod nas je bilo zezanja oko tog, npr ona je 60cm i robica od 62 na knap, pa smo preÅ”li na 68.. robica 68 iz PEPCA na knap, robica vel62 iz KIKA super ima jos mrvu mjesta(68 veliko).. robica iz hH&M 68 veÄi kalup, iz C&A 68vel najbolje odgovara. āŗļøĀ

š©āš¼ 25
𤵠29
L 06.11 - happiness šā¤ļø
Sunce evo bas sam jutros napravila konacan popis i kombinacije za prvi mjesec. š namjeravam krenuti 14.02., to ce joj biti 6 dana prije punih 6 mj (a ja volim poceti ponedjeljkom š¤£š¤£š¤£). Ako hoces, mogu kasnije natipkati da usporedimo. š
Uuf, 2 puta upale?? šš£ Aajmeee! Nadam se da si gotova s njima! š
Zara samo se ti rugaj, vidjet ces jos malo, hahhaha. š¤£š¤Ŗ i bebi je udobna (i naravno da je se L jos nije spreman odreci iako sad ima maksimalnu tezinu za nju šš, ali nije siguran bi li ju prepustio seki). Ne mogu naci tocno ovakvu kakvu imamo, ali ova joj je najslicnijaĀ

E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas veÄ kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona viÅ”e ne stane u onu plastiÄnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto š
JuÄer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veliÄinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..
Moj Andro nije kakao 3 dana i bas sam se zabrinula kak ce to biti kad bude sljedeci put morao, al na kraju je on to obavio bez po muke. Prducka, tu i tamo se zgrÄi...al ok je to. Nisam pohvatala jel ti dojis, alĀ Zara je u whatsapp grupi napisala vezano za to: "s 3 mj otprilike dojena djeca uÄu u fazu tzv lažnog zatvora pa izostaje stolica po par dana, ali ako se ne muÄe treba to samo pustit i doÄe na svoje"Ā
Cure su isto spominjale da kod zatvora moze pomoci ako ti popijes sok od marelice, pa mozes probati.
Btw...pridruzi nam se u Whatsapp grupi...i ostale cure koje jos nisu isto! Bas nam je lijepo i zanimljivo. š¤
Robica - ista stvar. Pepco i c&a nosimo vec lagano 68. A h&m i dalje 62, bas imaju vece modele. Next je krenuo nositi robicu "od tri mjeseca".Ā

Hranilica - ja imam ikeinu i naruÄila sam samo preko AliExpresaa footrest drveni jer znam da je bitan za pravilan položaj, tako da mi sad top izgleda. š„°
Mi smo se iz dnevnog boravka prebacili s tom ikeinom kadicom u naÅ”u kadu jer je poÄela ludovat i prskat i ne možeÅ” je držat mirno tako da smo sad u toj fazi dok se ne posjedne samostalno a onda Äemo je valjda u obiÄnoj kadi. Malo se slomim jer mi je prije kada bila na stolu u dnevnoj sobi a sad sam zgrÄena i joÅ” je ona ekstra nemirna ali nemam drugog rjeÅ”enja za ovih iduÄih cca mjesec dana.
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji