Buhtlica34, a lagano smo mu počeli uvoditi neku hranu. Prvo je bila banana i to obožava. Nekad mu ja smiksam sama nešto a nekad mu dam kupovnu kašicu. Imam neki časopis vezano sve za djecu, dohranu i ostalo pa ima kao od 17.tj što se može uvoditi i recepti pa ako hoćeš mogu i uslikati. Jeo je već i bananu i palentu i do sad mu je sve fino. Mrkva malo manje ali dobro nikome mrkva nije bila fina kad je mali 😂 jedino što on uvijek rukama ide da bi sam sa žličicom jeo pa samo rasipa
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Hello cure!
Baš kad po hvališ dijete, ono cilu noć bude nemirno.. Spava ali se stalno koprca, mislim da je muče grčoći jer već 2 dana se nije fino pokakala. Ono malo bude na peleni, ali ona je od bebe koja je kakala doslovno iza svakog hranjenja odjednom to prestala i došla na ovo nikako da se pokaki. Samo prdi stalno. Jel znate možda do čega to može biti? Ja cilo vrime jedem isto, mlijeko kravlje ne pijem, a prestala sam i kavu ima par dana jer mi se čini da od nje više bljuca. Jučer sam joj počela ponovno davati probiotike (nisam uopće to davala skoro misec dana), dajem joj lactibiane.
Angelly, nadam se da će bebač biti bolje ❤️🙏
Ivkica, kako to da si već krenula sa hranom? Kako ide?
SweetDream15, predivne ste 🥰
Ja isto još nisam ni razmišljala o hranilici, a bome ni o kašicama i kombiniranju, morat ću to počet proučavati 🙄
Falaa ti 😇 e tako je kod mene mjesec ipo dva poslije svakog hranjenja bi isto kakala... Ali sad ima već pola mj smo na prdenju. Mama moa kaze da je to normalno, i to su im unutarnji plinovi zbog koji dolazi isto situacije poput grčenja kao kod grčića tako da nebrini normalno je to. Tako izbacivaju višak zraka iz sebe baš kao podrigivanje.
Šta se tiče veličina i kod nas je bilo zezanja oko tog, npr ona je 60cm i robica od 62 na knap, pa smo prešli na 68.. robica 68 iz PEPCA na knap, robica vel62 iz KIKA super ima jos mrvu mjesta(68 veliko).. robica iz hH&M 68 veći kalup, iz C&A 68vel najbolje odgovara. ☺️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sunce evo bas sam jutros napravila konacan popis i kombinacije za prvi mjesec. 🙂 namjeravam krenuti 14.02., to ce joj biti 6 dana prije punih 6 mj (a ja volim poceti ponedjeljkom 🤣🤣🤣). Ako hoces, mogu kasnije natipkati da usporedimo. 😆
Uuf, 2 puta upale?? 😖😣 Aajmeee! Nadam se da si gotova s njima! 🍀
Zara samo se ti rugaj, vidjet ces jos malo, hahhaha. 🤣🤪 i bebi je udobna (i naravno da je se L jos nije spreman odreci iako sad ima maksimalnu tezinu za nju 😂😂, ali nije siguran bi li ju prepustio seki). Ne mogu naci tocno ovakvu kakvu imamo, ali ova joj je najslicnija
E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas već kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona više ne stane u onu plastičnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto 😅
Jučer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veličinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..
Moj Andro nije kakao 3 dana i bas sam se zabrinula kak ce to biti kad bude sljedeci put morao, al na kraju je on to obavio bez po muke. Prducka, tu i tamo se zgrči...al ok je to. Nisam pohvatala jel ti dojis, al Zara je u whatsapp grupi napisala vezano za to: "s 3 mj otprilike dojena djeca uđu u fazu tzv lažnog zatvora pa izostaje stolica po par dana, ali ako se ne muče treba to samo pustit i dođe na svoje"
Cure su isto spominjale da kod zatvora moze pomoci ako ti popijes sok od marelice, pa mozes probati.
Btw...pridruzi nam se u Whatsapp grupi...i ostale cure koje jos nisu isto! Bas nam je lijepo i zanimljivo. 🤗
Robica - ista stvar. Pepco i c&a nosimo vec lagano 68. A h&m i dalje 62, bas imaju vece modele. Next je krenuo nositi robicu "od tri mjeseca".
Hranilica - ja imam ikeinu i naručila sam samo preko AliExpresaa footrest drveni jer znam da je bitan za pravilan položaj, tako da mi sad top izgleda. 🥰
E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas već kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona više ne stane u onu plastičnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto 😅
Jučer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veličinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..
Mi smo se iz dnevnog boravka prebacili s tom ikeinom kadicom u našu kadu jer je počela ludovat i prskat i ne možeš je držat mirno tako da smo sad u toj fazi dok se ne posjedne samostalno a onda ćemo je valjda u običnoj kadi. Malo se slomim jer mi je prije kada bila na stolu u dnevnoj sobi a sad sam zgrčena i još je ona ekstra nemirna ali nemam drugog rješenja za ovih idućih cca mjesec dana.
Hranilica - ja imam ikeinu i naručila sam samo preko AliExpresaa footrest drveni jer znam da je bitan za pravilan položaj, tako da mi sad top izgleda. 🥰
Sts je to? Daj link 😁
Ja imam od starijeg Joie hranilicu. Al bljuje mi se od nedostatka prostora u kući pa se mislim uzet Ikeinu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Buhtilice ja malenu kupam u kadi, ali na onom nastavku u polulezecem položaju. (Ni ona više ne stane u malu kadicu.) Stabilno je, i mogu je sama kupati ne treba mi pomoć. Dok je bila mala koristila sam mrežicu, ali već mjesec dana samo taj nastavak. Kad bude sjedila onda ću nastavak za sjedeci položaj, jer se ustaju, kližu i ne budu još stabilni najbolje pa ni to uveliko pomaže, tako sam i sa starijom.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Carpe nije loša ideja. Jedino što mi u stanu preostaje samo wc za čitati knjigu po noći 🤣
Bebač spava u mraku sa mnom u spavaćoj a tatu smo mu “ zatjerali” u dnevni na kauč da može biti odmoran za posao.
Ivkice hehe pametno. Ja bi isto tako samo se ja uvijek mislim je li gladan kad se budi pa mu nudim sisu tako da mi muž nije tu od pomoći.
Tracy i to mi je bilo sa ne razbuđivanjem i sisom. Onda sam počela svako uspavljivanje pjevati cjelo vrijeme zeku i potočić. Sad mi nekad krene kao plakati u snu, ne dižem se nego samo krenem to pjevušiti i smiri se pa nastavi dalje spavati.
Sanjarka awww smijanje na glas, jedan od najdraži milestona. Suosjećam se s bljuvanjem od nedostatka prostora, svaki dan zapnem za neku igračku 🙈.
Mišić super si izdržala tako dugo s buđenjima.
Zara - super ideja s maškarama za tematsko slikanjeu veljači.
Angelly - držite se. Baš je grozno kad ih boli.
Buhtlica - isto tako su ga prdci zezali i to samo po noci, spavao ali se komešao. Prošlo samo od sebe sa 3 i nešto.
Stolice za hranjenje - Mi imamo ikea nasljeđene, kod baka i doma 😄 Tako da i nas zanima taj nastavak 😁
Pedijatrica nam rekla da krenemo sa dohranom vec sa 4 i da bi bilo dobro da do sljedeceg pregleda kad bude imao 6 mjeseci vec i drugi obrok uvedeno. Nije mi jasno zašto jer je iskljucivo dojena beba, zdrav. Nisam je nešto doživila. Krenut ćemo tjedan, dva prije šest mjeseci čisto da na pregledu možemo reći da smo uveli nešto.
Kupanje - još ga kupamo u kadici u dnevnom, jedva stane i nije zgodno jer jer je živahan a i 67cm i 8kg. Muž ga drži a ja poljevam i perem. U kadi mi se čini još teže, nismo probali.
Sortiraj odgovore
Najstariji