Hranilica - ja imam ikeinu i naručila sam samo preko AliExpresaa footrest drveni jer znam da je bitan za pravilan položaj, tako da mi sad top izgleda. 🥰
Sts je to? Daj link 😁
Ja imam od starijeg Joie hranilicu. Al bljuje mi se od nedostatka prostora u kući pa se mislim uzet Ikeinu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas već kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona više ne stane u onu plastičnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto 😅
Jučer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veličinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..
Buhtilice ja malenu kupam u kadi, ali na onom nastavku u polulezecem položaju. (Ni ona više ne stane u malu kadicu.) Stabilno je, i mogu je sama kupati ne treba mi pomoć. Dok je bila mala koristila sam mrežicu, ali već mjesec dana samo taj nastavak. Kad bude sjedila onda ću nastavak za sjedeci položaj, jer se ustaju, kližu i ne budu još stabilni najbolje pa ni to uveliko pomaže, tako sam i sa starijom.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Carpe nije loša ideja. Jedino što mi u stanu preostaje samo wc za čitati knjigu po noći 🤣
Bebač spava u mraku sa mnom u spavaćoj a tatu smo mu “ zatjerali” u dnevni na kauč da može biti odmoran za posao.
Ivkice hehe pametno. Ja bi isto tako samo se ja uvijek mislim je li gladan kad se budi pa mu nudim sisu tako da mi muž nije tu od pomoći.
Tracy i to mi je bilo sa ne razbuđivanjem i sisom. Onda sam počela svako uspavljivanje pjevati cjelo vrijeme zeku i potočić. Sad mi nekad krene kao plakati u snu, ne dižem se nego samo krenem to pjevušiti i smiri se pa nastavi dalje spavati.
Sanjarka awww smijanje na glas, jedan od najdraži milestona. Suosjećam se s bljuvanjem od nedostatka prostora, svaki dan zapnem za neku igračku 🙈.
Mišić super si izdržala tako dugo s buđenjima.
Zara - super ideja s maškarama za tematsko slikanjeu veljači.
Angelly - držite se. Baš je grozno kad ih boli.
Buhtlica - isto tako su ga prdci zezali i to samo po noci, spavao ali se komešao. Prošlo samo od sebe sa 3 i nešto.
Stolice za hranjenje - Mi imamo ikea nasljeđene, kod baka i doma 😄 Tako da i nas zanima taj nastavak 😁
Pedijatrica nam rekla da krenemo sa dohranom vec sa 4 i da bi bilo dobro da do sljedeceg pregleda kad bude imao 6 mjeseci vec i drugi obrok uvedeno. Nije mi jasno zašto jer je iskljucivo dojena beba, zdrav. Nisam je nešto doživila. Krenut ćemo tjedan, dva prije šest mjeseci čisto da na pregledu možemo reći da smo uveli nešto.
Kupanje - još ga kupamo u kadici u dnevnom, jedva stane i nije zgodno jer jer je živahan a i 67cm i 8kg. Muž ga drži a ja poljevam i perem. U kadi mi se čini još teže, nismo probali.

Sanjarka stvarno nema nista slađe od tog smijanja na glas,uzivaj😊
Sunce7 koliko kosice ima😍 preslatko je kada krenu tako hvatati nogice,moja jos nije,ali bas jedva cekam to viditi😀
Ja isto jos nemam hranilicu planiram pomalo poceti traziti.
Angelly da to je bas malo 300ml, nadam se da ce pedijatar nekako pomoci i da ce krenuti na bolje.
Zara super ideja za fotkanje na temu maškara👍
Sweatdream15 ....predivne..🙃
Mi se isto kupamo jos uvijek u kadici u dnevnom ali bude tesko,evo sinoc smo imali poplavu,ona se smije i dize noge u zrak i onda pljusne s njima tu vodu na sve strane,i jos se mi pocnemo smijati i onda se i ona smije na glas tako da bude nam bas veselo to kupanje🤣

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
jutroo cure, mi evo papamo pa se nadam da idemo dalje na spavanje, napisala sam litaniju da si skratim vrijeme papanja i sve mi se obrisalo kada sam isla po link za staviti sliku hranilice 🤦
katastrofa. evo bar da pozdravim. tipkati cu opet ponovo sutra uz kavu 😂

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro ekipa!
Ma da, I ja ću nju prebaciti u kadu, ovo se izmucim držeći je.. Iako će mi I iznad kade strada leđa, ali to je valjda tako.

Ma ček...sad sam poslala ogroman post i nema ga 🤔😩

Upucat cu se totalno 😈
Ne stignem opet iznova 😩
Keto i SamoMalo sretan veliki 4. Minić 💜💙 i našoj buhtlici Mili 3. ! 💜📸
Fritula i MaloČudo odakle ste? 😊 Fritula kad je malac roden da vas upišem na listu 😊

Zara Valentinovo tema za slikavanje 😁
Sunce ona je predivna tamnoputa ljepotica 🥰 i kako se igra s nogicama 🥰
SweetDream vas 4 ste predivne! To je zaista nesto posebno 😍 uzivajte! 💜

Kadicu imamo ovu
https://www.kupime.hr/shop/chipolino-anatomska-kadica-delta-935-cm-mocca/67443
Ogromna je. Kupam obojicu u njoj 🤣
Angelly kako ste danas? 🥺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji