Sanjarka stvarno nema nista slađe od tog smijanja na glas,uzivaj😊
Sunce7 koliko kosice ima😍 preslatko je kada krenu tako hvatati nogice,moja jos nije,ali bas jedva cekam to viditi😀
Ja isto jos nemam hranilicu planiram pomalo poceti traziti.
Angelly da to je bas malo 300ml, nadam se da ce pedijatar nekako pomoci i da ce krenuti na bolje.
Zara super ideja za fotkanje na temu maškara👍
Sweatdream15 ....predivne..🙃
Mi se isto kupamo jos uvijek u kadici u dnevnom ali bude tesko,evo sinoc smo imali poplavu,ona se smije i dize noge u zrak i onda pljusne s njima tu vodu na sve strane,i jos se mi pocnemo smijati i onda se i ona smije na glas tako da bude nam bas veselo to kupanje🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
jutroo cure, mi evo papamo pa se nadam da idemo dalje na spavanje, napisala sam litaniju da si skratim vrijeme papanja i sve mi se obrisalo kada sam isla po link za staviti sliku hranilice 🤦
katastrofa. evo bar da pozdravim. tipkati cu opet ponovo sutra uz kavu 😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro ekipa!
Ma da, I ja ću nju prebaciti u kadu, ovo se izmucim držeći je.. Iako će mi I iznad kade strada leđa, ali to je valjda tako.
Ma ček...sad sam poslala ogroman post i nema ga 🤔😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Upucat cu se totalno 😈
Ne stignem opet iznova 😩
Keto i SamoMalo sretan veliki 4. Minić 💜💙 i našoj buhtlici Mili 3. ! 💜📸
Fritula i MaloČudo odakle ste? 😊 Fritula kad je malac roden da vas upišem na listu 😊
Zara Valentinovo tema za slikavanje 😁
Sunce ona je predivna tamnoputa ljepotica 🥰 i kako se igra s nogicama 🥰
SweetDream vas 4 ste predivne! To je zaista nesto posebno 😍 uzivajte! 💜
Kadicu imamo ovu
https://www.kupime.hr/shop/chipolino-anatomska-kadica-delta-935-cm-mocca/67443
Ogromna je. Kupam obojicu u njoj 🤣
Angelly kako ste danas? 🥺
Sunce evo bas sam jutros napravila konacan popis i kombinacije za prvi mjesec. 🙂 namjeravam krenuti 14.02., to ce joj biti 6 dana prije punih 6 mj (a ja volim poceti ponedjeljkom 🤣🤣🤣). Ako hoces, mogu kasnije natipkati da usporedimo. 😆
Uuf, 2 puta upale?? 😖😣 Aajmeee! Nadam se da si gotova s njima! 🍀
Zara samo se ti rugaj, vidjet ces jos malo, hahhaha. 🤣🤪 i bebi je udobna (i naravno da je se L jos nije spreman odreci iako sad ima maksimalnu tezinu za nju 😂😂, ali nije siguran bi li ju prepustio seki). Ne mogu naci tocno ovakvu kakvu imamo, ali ova joj je najslicnija
Slobodno nam natipkaj popis i kombinacije. Mi smo jos daleko od toga no sve biljezim i spremam 😊
Upucat cu se totalno 😈
Ne stignem opet iznova 😩
Keto i SamoMalo sretan veliki 4. Minić 💜💙 i našoj buhtlici Mili 3. ! 💜📸Fritula i MaloČudo odakle ste? 😊 Fritula kad je malac roden da vas upišem na listu 😊
Hvalaaaa 😀😬 kako leti vrimeee 🥳🤩
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Kadicu imamo ovu
https://www.kupime.hr/shop/chipolino-anatomska-kadica-delta-935-cm-mocca/67443
Ogromna je. Kupam obojicu u njoj 🤣
Angelly kako ste danas? 🥺
Jucer mu je pedica u guzu spicila inekciju, valjda za te bronhije i nakon toga se frajer napokon najeo,180ml drmnuo odmah. Mislim da ide pomalo na bolje, em je duze budan em nos malo bolje i mrvu vise papa...jos kaslje
Sortiraj odgovore
Najstariji