🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    06. Veljača 2022. 07:28

Dobroo jutroo ☀️🤩
    Sanjarka hvala tii ☺️ nemogu virovat da su prošla već 3 mj, pa kad prije 🙄 
    Evo slikica za 3 minićć:  https://ibb.co/9gJyH8v (slikica je od prije 2 dana) al evo čisto da se pokažemo 🤭 dok gospođicu danas ne uslikamo za 3mj.
    Danas baš idemo kod mojih na ručak, tata slavi rođendan pa tako da ćemo i njeni 3 mj ubrojiti u to slavlje ☺️ 
    Konačno nedilja dan odmora, ležanja.. beba spava, mama surfa i takoo 🤣
    Želim svima ugodan dan !! 🍀

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• ponosna.mama
    06. Veljača 2022. 07:46

Jutrooo 😊
    Weee vec 3.minic, kako vrime leti 🥰
    Slikat cu gospođicu kad se probudi pa da je malo vidite ☺️
    Uzivajte u danasnjem danu 🤗

• buhtlica34
    06. Veljača 2022. 09:09

I taaaako, napišem cili post, mob zablokira I sve se iz briše 🥴😵
    Pa da se ne ponavljam, svim preslatkim jesenskim bebicama čestitamo miniće i šaljemo puse Mila i mama 😘🎉
    Što se nas tiče, ovaj tjedan je baš bio dobra, Mila je samo 2 puta imala veeeelika plačeve (tolike da sam se s pola ulice vratila iz šetnje i sat vremena je umirivala 😅). Ona kad tako krene plakati baš je jedva šta umiri, dok se sama ne premori valjda.
    Inače je baš dobra, u zadnje vrijeme lipo spava, budi se samo 2 puta, i to prvi put nakon cca 5-6 sati nakon što zaspe, što je meni super jer se i ja dosta naspavam onda.
    Sto se tiče krštenja, nama će biti u 5.mjesecu crkveno vjenčanje i krštenje, tako da ću ja nositi neku bijelu haljinu, ne vjenčanica naravno. Nadam se da će mi linija do tad bit malo bolja 😅 bit će nas ukupno 45 (to je uključujući i nas), znači samo braća sestre roditelji i prijatelji s kojim smo kumovi. Iskreno i to sve treba organizirati, najradije bi da smo to obavili samo mi, ali eto, preživit ću i tu organizaciju. Dosta toga sam prebacila sestri, jer se ona baš raduje tome, pa onda nek i organizira 😂
    Ja Milu ostavljam sad tati na 2 sata, idem otići na misu konačno, i na kavu.
    Naručila sam joj baš onu nubelino podlogu, u zadnje vrijeme baš dosta mirna bude u gymu, ali manje više samo gleda u igračke i priča s njima, nije nešto baš da ih hvata, valjda je to uredu..
    Uživajte u ovoj divno nedjelji ekipa 🥰

Tratinčica12
    06. Veljača 2022. 14:36

Evo mi smo svi troje uspjeli ići na misu u 11 😃 prvi put nakon krštenja. Inače smo išli odvojeno. Uvijek jedno ostane s malim kući...
    Autom u jajetu, pa u nosiljku jer ofc kolica ne voli haha dječak bio super. Razgledavao okolo, pa zaspao. Čak otisli na kavu poslije. Koja je doduše trajala manje od 10 min i pili smo stojeći haha ali dobro.
    -
    Juhu i salatu napravila prije mise i  tepsiju pripremila i samo uključili da se peče kad smo došli 😃
    -
    Sanjarka88 pitala si za količinu dohrane - moj dječak jede 120 plus 4 praha. U noći kad ima veći razmak jer spava 150 plus 5 praha. On traži češće jesti, svaka cca 2ipo sata pa ga ne želim pretpravat. Ionako i nakon 170 ml svakako traži za 2ipo h pa onda nema smisla praviti više.
    I ovako nam količina premaši malo litru u danu 🙈🙈
    Dok npr. Dječak 4 dana stariji od mog od prijateljice jede svaka 4 h 150 plus 5 mjerica.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Mišić
    06. Veljača 2022. 15:03

Sretni minici Zara, ponosna.mama i sweet.dream! 🥳 ajmeee kosicee! 😍😍😍 
    Buhtlica hehehe, slatka organizacija te ceka. 😁 
    Jackie oooo, super jutro! 😁 ja jos nisam uspila na misu zajedno s njih dvoje  🙈
    Sanjarka koliko ti pojede u danu?

Endzrue
    06. Veljača 2022. 17:13

Evo javljamo da je i drugi donji zubić izbio tjedan dana poslije prvog. Nadam se da ste proveli ugodan vikend ko i mi 

Endzrue
    06. Veljača 2022. 17:16

CarpeDiem.

Endzrue nadam se da neću 🙌😁
    Javi jel stigla crvena gospodja 🙈
    Usput pade mi na pamet ona tvoja drugarica što je baš bila loše od korone i njena beba. Kako su sada?

Stigla gospođa 3 dana prije. Prijateljica ko avion. Nema posljedica. U akciji stalno.. Trenutno na skijanju

Endzrue
    06. Veljača 2022. 17:19

Nama je pedijatar rekao ne dirat pišulinca do godine. Oprat i to je to 

daniella2207
    06. Veljača 2022. 17:25

SweetDream15

Dobroo jutroo ☀️🤩
    Sanjarkahvala tii ☺️ nemogu virovat da su prošla već 3 mj, pa kad prije 🙄
    Evo slikica za 3 minićć: https://ibb.co/9gJyH8v (slikica je od prije 2 dana) al evo čisto da se pokažemo 🤭 dok gospođicu danas ne uslikamo za 3mj.
    Danas baš idemo kod mojih na ručak, tata slavi rođendan pa tako da ćemo i njeni 3 mj ubrojiti u to slavlje ☺️
    Konačno nedilja dan odmora, ležanja.. beba spava, mama surfa i takoo 🤣
    Želim svima ugodan dan !! 🍀

Koja je to ljepotica😍🥰

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

CarpeDiem.
    06. Veljača 2022. 17:28

Endzrue

CarpeDiem.

Endzrue nadam se da neću 🙌😁
    Javi jel stigla crvena gospodja 🙈
    Usput pade mi na pamet ona tvoja drugarica što je baš bila loše od korone i njena beba. Kako su sada?

Stigla gospođa 3 dana prije. Prijateljica ko avion. Nema posljedica. U akciji stalno.. Trenutno na skijanju

Wow pa sjajno se oporavila psihofizicki, s obzirom da si pisala da je loše u svakom smislu. Stvarno odlične vijesti,  prijatno sam iznenađena 🙏🙏
    Bravo i za gospodju 🤣, važno mi je da ja nisam "urekla" .
    Bravo takodjer za drugi zubic. Ti prvi niču u paru, bar je kod starije tako bilo. Čim jedan eto i drugog 🙌😁

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.