Hvala Misicu🥰 imam dobru prijateljicu koju i zovem Misic😂😂kosa je show, sa strana nova raste, gore se drzi jos duzina.😂
Joj vec me strah toga sa sisama, imala sam dvije upale i ne zelim se toga ni sjecat.🤦♀️
Da li si ti spremna za uvodenje hrane? I od toga me muka hvata😂 danas stavljam sve na papir😂😂
Super hranilica, bas cu je pogledat.
Joj Angelly to bas traje jbm..
Pozz cure 🥰
Uvijek da ću krenuti napisati post pa me nešto prekine i onda sve zaboravim i onda ispočetka čitam i zaboravljam 🙈
Sanjarka hvala tiiiiii! 🥰 kud već 4 mjeseca 😭 moramo odraditi tematsko mjesečno slikanje, al nemam baš ideja. Dosad smo za 1.mjesec (studeni) imali lišće i jesenske plodove, za 2.mj božićna tematika, za siječanj snijeg i kapicu, sad možda za veljaču maškare? 🙈 nije puno, al čovjeka veseli 😂
Ajme glasno smijanje 💜 Znači taj zvuk njegovog smijanja naglas bi stavila za sve moguće ringtonove, to mi je najljepši zvuk na svijetu definitivno 🤗
Lako za muža i odijelo, jesi ti našla što ćeš obući? 😂
Fritula i mi zadnje dvije noći spavamo bolje nego dosad, a inače se budio svakih sat ipo, dva... di mi je drvo da kucnem🙈?
Sweetdream pa ona je meni ista ti! Sjećam se neke slike što si objavila na kojoj ste obje bile, baš me podsjeća pogotovo na ovoj slici! Reci mi kako ti je seka i mala nećakinja? Jesu se rodice upoznale? 😊
Sunce preeeslatka je s ovim nožicama! 😍😍 mi imamo Stokke Tripp Trapp, znam da nju dosta hvale, al je i dosta skupa. Mi smo je dobili na poklon.
Angelly a jebemu :( kako se on osjeća osim što ne jede? Koje simptome ima?
Mišić lagano se čisti i lijepo izgleda u prostoru 😂 prioriteti 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88 čestitke na smijanju, to je nešto najslađe
Bumac sretan rođendan malenome
Sunce7 ajme koliko kose već joj i repić možete vezati mi imamo stolicu za hranjenje već je i sjedio u njoj par puta. jučer u njoj sjedio za vrijeme ručka za stolom sa svima pa si je bio sav važan, papao malo juhe svekrva mu pripremila sa skroz malo soli popapao mrkvice i tijesta ko neki veliki, naravno sve usitnjeno
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozz cure 🥰
Uvijek da ću krenuti napisati post pa me nešto prekine i onda sve zaboravim i onda ispočetka čitam i zaboravljam 🙈
Sanjarka hvala tiiiiii! 🥰 kud već 4 mjeseca 😭 moramo odraditi tematsko mjesečno slikanje, al nemam baš ideja. Dosad smo za 1.mjesec (studeni) imali lišće i jesenske plodove, za 2.mj božićna tematika, za siječanj snijeg i kapicu, sad možda za veljaču maškare? 🙈 nije puno, al čovjeka veseli 😂
Ajme glasno smijanje 💜 Znači taj zvuk njegovog smijanja naglas bi stavila za sve moguće ringtonove, to mi je najljepši zvuk na svijetu definitivno 🤗
Lako za muža i odijelo, jesi ti našla što ćeš obući? 😂
Fritula i mi zadnje dvije noći spavamo bolje nego dosad, a inače se budio svakih sat ipo, dva… di mi je drvo da kucnem🙈?
Sweetdream pa ona je meni ista ti! Sjećam se neke slike što si objavila na kojoj ste obje bile, baš me podsjeća pogotovo na ovoj slici! Reci mi kako ti je seka i mala nećakinja? Jesu se rodice upoznale? 😊
Sunce preeeslatka je s ovim nožicama! 😍😍 mi imamo Stokke Tripp Trapp, znam da nju dosta hvale, al je i dosta skupa. Mi smo je dobili na poklon.
Angelly a jebemu :( kako se on osjeća osim što ne jede? Koje simptome ima?
Mišić lagano se čisti i lijepo izgleda u prostoru 😂 prioriteti 😂
A mis moj kad je budan se smije i bude dobar i igra se al ima umorne oke, onak izmucene...i kad krene kasljat bas zaplace jer ga boli vec 😣
Mišić ❤️
Daniella hvala tiii u ime bebe 🤭
Sanjarka to su ona i tata birale, ona je pogledala u taj kompletić u dućanu i tata je odma vidio da joj se svidio 🤣 pa smo uzeli. Kosice ima baš puno pošto je i tata bio čupav kao beba 🤣
Sunce daa i meni je baš duga a i teška 🤣 sad je oko 60 cm i 5.5-6 kg 🙄
Zara je šta više raste više liči na mene, na prvoj njenoj slici iz bolnice kad ju je dr slikala je bila ista tata.. ali sad sve više ide na mamu 🤭
Seka i nećakinje su dobro, hvala ti na pitanju ❤️ oporavljaju se, navikle su se jedna na drugu, seka uvik mene pita jel sve dobro radi i takoo .. pošto su njoj na pedijatriji rekli jedno a meni drugo al s obzirom da meni sve dobro ide, da je makecka super, i zdrava znači da sve dobro radim. ☺️
Evo slikica nas 4 ☺️🤩 https://ibb.co/tKFL179
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sanjarka Moja beba popije većinom 90 ml ad mlijeka, osim ako baš dugo sati zbog spavanja nije jella onda popije 120ml ☺️
Endzure e po pitanju tog šta je rekao pedijatar, tako je meni rekao obavezno dole brisati onaj bijeli sekret da se ne nakuplja jer moze doci do stvrdnjavanja/zalijepljivanja i onds se mora skalpelom odstraniti 😐 i mi naravno redovito brišemo. ALI DOK mojoj sestri su kad je rodila 3 mj poslije mene rekli da to ne dira , da to služi protiv infekcija kod bebe, šta meni uopće ne zvuči logično ali eto 🤷 svaki pedijatar ima nešto svoje tako da.. i sad aj ti budi pametan, al naravno neke stvari možeš sama zaključit ne tribaju nam oni 🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Endzrue, bravo za zubice! 🥳
Sanjarka, ajme preslatko mi je to kad se pocnu glasno smijati. Bas sam se pitala kad to krece? 🤩
Sunce7, ja sam dobila dobre preporuke za Stokke tripp trapp i Kinderkraft Yummy. Al nisam jos razmisljala o hranilici, pa ne znam koje su razlike. Pogledat cu bas ovu tvoju isto, jer i meni fali prostora u stanu.
Zara7, sretan 4. minic!!!! 🥳🥳🥳
Angelly, jadnicak mali...drzim fige da brzo prođe.
SweetDream15, pa predivne ste! 🍬🤩🥰
Stokke definit ima od sviju preporuku i meni se osobno svida jer je nekako klasican, ali mi treba nesto sto se moze sastaviti-rastaviti.😂
Hello cure!
Baš kad po hvališ dijete, ono cilu noć bude nemirno.. Spava ali se stalno koprca, mislim da je muče grčoći jer već 2 dana se nije fino pokakala. Ono malo bude na peleni, ali ona je od bebe koja je kakala doslovno iza svakog hranjenja odjednom to prestala i došla na ovo nikako da se pokaki. Samo prdi stalno. Jel znate možda do čega to može biti? Ja cilo vrime jedem isto, mlijeko kravlje ne pijem, a prestala sam i kavu ima par dana jer mi se čini da od nje više bljuca. Jučer sam joj počela ponovno davati probiotike (nisam uopće to davala skoro misec dana), dajem joj lactibiane.
Angelly, nadam se da će bebač biti bolje ❤️🙏
Ivkica, kako to da si već krenula sa hranom? Kako ide?
SweetDream15, predivne ste 🥰
Ja isto još nisam ni razmišljala o hranilici, a bome ni o kašicama i kombiniranju, morat ću to počet proučavati 🙄
E da, i imam pitanje u vezi kupanja. Jel netko od vas već kupa djecu u kadi? I ako da, kako to izgleda. Jer meni ona više ne stane u onu plastičnu ikeinu kadicu, slomio se nas dvoje dok je u njoj okupao. Kipi i iz one sjedalice za kupanje isto 😅
Jučer smo je vagali, ima 6300 i tako negdje 60tak cm bi ja rekla. Nosimo veličinu 62 koja nam je malo velika iz h&m-a, a iz c&a joj je 62 mal. Pa ajde ti sad znaj..
Sortiraj odgovore
Najstariji