Jutroooo 😊
Ajmo buđenje! Tko je vidio spavati uz malu bebu 😅
Opet smo se budili 3-6…. Ja nemam pojma zasto se ovo nazadovanje sa spavanjem dogadja ali ista stvar je bila i sa starijim. Od bebe koja prespava cilu noć do bebe koja jede 2puta noću 🤦🏻♀️
Jučer smo bili kod svekrića na ručak. Pa smo ja i mm pobigli na kavu i njemu kupili odijelo za krstenje. Ugl. Malo ispusnog ventila 🤟
SweetDream kako je samo slata Minne mala 🥰 a kosa tek 🤩
Buhtlice super da nam je Mila postala dobrica 💜 sta se tiče hvatanja igračaka sad to krene kroz ovaj 4.mj tako da ne kasni nista 😊
Jackie pa dosta popije … koliko ti onda obroka pije dnevno kad predje 1l? 🤔
Mišić oko 800-820ml. Ali popio bi on i vise da mu radim vise. Nekako se trudim održat ga na nekoj normalnoj količini dnevno. Pa me uvik strah da ga izgladnjujem 😅
Endzrue čestitke na jos jednom zubicu 🎉
Fritula drago mi je sta je doslo do poboljšanja u spavanju 💪 nek tako i ostane! I meni ss često desi da swće razbudim i ne mogu zaspati brzo 😩 jos ako uzmem mob u ruke 🤦🏻♀️
Pišulinca ne diramo
Danas nam naša prva beba ima pola godine 😳 Missy javi nam se malo 💜
Malamaka i Leah sretan 5. I 3. Minić bebačima 😍📸
Bumac ako sam dobro zapamtila danas je tvom Leonu 5. Ročkas 🥰 pa nek mu je sretan, najsretniji 🎉 nadam se da stavlja tecu po planu 🎂🧁🍭🥧🍰
Iskreno, ja već dugo ne zapisujem. Samo sam se opterećivala razmakom i količinom.
Ionako bi on pojeo isto bez obzira pisala ja ili ne.
Koliko obroka ima isto nemam pojma 🙈🙈😂
-
Uglavnom jede nakon spavanja. Budni prozori su mu 1ipo sat, baš točno tako postane nemiran. I onda odspava, ovisi koliko i jede iza toga. Nekad spava 1,5-2 h (veliko spavanje jednom dnevno). Ostalo spava 40ak min, sat, ovisi...
Kad spava manje ne traži baš odmah jest.
Evo baš ću danas zapisivat, pa vidit.
Zasad ako gledam od ponoći: u 3:30 - 170 ml, 6:30 - 135 ml 😃 i sad spava prvo spavanje od 8h. Onda opet jelo. 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ma ni ja vise ne zapisujem, to sam kratko radila 😅
Al znam da ima 6 obroka po 135ml
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mislila sam da cu biti u vecem zaostatku, a ono svega dvije tri stranice😵 jesu svi presli na whatsapp da se ukljucim tamo? 😂Nesto me strah jos jedne grupe sa velikim brojem poruka😂
Sto se tice hvatanja igracaka moja ih hvata ima jedno mjesec dana, prije desetak dana je pocela prebacivat iz ruke u ruku, a zadnjih tjedan dana hvata noge i skida carape 😂 a to ovako izgleda https://ibb.co/FYQgk0J Premori se ziva dok ih skine🤣 ali se slabo okrece sa stomaka na leda i obrnuto, svega par puta sa stomaka tako da je svaka beba po meni individualna, nesto krenu prije, a nesto kasnije raditi, bez brige Buhtlice ja se uopce ne zamaram time.
Endzrue jel bila zubic vila? 🥰😂 mislim da ce i mojoj uskoro osjetim nekako tvrdo na dodir uz sve ostale popratne simptome
🤦♀️😂
Cure koje imate mirne bebe koje ne traze uspavljivanje i nosanje uzivajte!😂 kod nas se desio teski preokret, uspavljivanje na sve moguce nacine i od ne nosanja do nosanja😂😂 a tako je bilo lipo dok se sama uspavljivala😂 alo jos su dva budenja u noci, nekad uhvati i pet sati sna.🎉
Nadohrana mislim poceti oko kojih desetak dana prije 6mj, cisto da krenemo sa tom jednom dvije kasikice. Vec me cudno gleda dok ja jedem pored nje😂
Izdajanje/dojenje kako sise prestaju radit? 😂 mi smo jos na iskljucivom izdajanju i planiram dogurati do 6mj i onda krenuti sa mlijecnom form, jednostavno ne mogu vise, premorena sam od toga. Na koji nacin smanjivat mlijeko? Negdje sam procitala da se izdajat samo dok pritisak ne popusti?
Jeste vec kupile stolice za hranjenje? Zbog prostora u stanu trenutno mi je broj jedan Maxi cosi Minla.
I jos jedno pitanje? 😂 Mame koje imate stariju djecu kako ste ih hranile u pocetku, da li je nabolji samo taj polozaj u krilu ili moze u hranilicu koja ima razlicite polozaje?
SweetDream15 Preslatka cura🥰 bas izgleda duga🥰
Bumac sretan rodendan velikom decku🥰
Tracy da, hahahha! Mozes misliti kako mi je bilo kad sam se vratila raditi. 😂 salu na stranu, prestao se tako cesto buditi kad je prestao dojiti.
Sunce ajmeeee koja slatkica!!! 🥰🥰😍 a vidi kosice!!!
Ovako, ja sam svoga hranila u onom polozaju u krilu dokle god se nije sam posjeo (ono prekrizene noge, guza u rupi). Nisam za hranjenja u razlicitim polozajima, ovako najbrze mozes reagirati ako se ne daj Boze sto dogodi. Smanjivanje mlijeka - dobro si citala, izdaja se samo dok ne popusti pritisak. Ali buduci da jos izdajas vece kolicine, ja bih na tvom mjestu orvo smanjila broj izdajanja, a onda ih lagano ukidala ovom metodom. Meni je upalilo, prosla sam bez mastitisa.
Nadohrana mislim poceti oko kojih desetak dana prije 6mj, cisto da krenemo sa tom jednom dvije kasikice. Vec me cudno gleda dok ja jedem pored nje😂
Izdajanje/dojenje kako sise prestaju radit?😂mi smo jos na iskljucivom izdajanju i planiram dogurati do 6mj i onda krenuti sa mlijecnom form, jednostavno ne mogu vise, premorena sam od toga. Na koji nacin smanjivat mlijeko? Negdje sam procitala da se izdajat samo dok pritisak ne popusti?
Jeste vec kupile stolice za hranjenje? Zbog prostora u stanu trenutno mi je broj jedan Maxi cosi Minla.
I jos jedno pitanje? 😂 Mame koje imate stariju djecu kako ste ih hranile u pocetku, da li je nabolji samo taj polozaj u krilu ili moze u hranilicu koja ima razlicite polozaje?
Ja sam ga odma u hranilicu stavila, bio mi skroz nepraktican taj polozaj u krilu mada je kao najbolji...
Inace ja sam luda vise...s malim ne ide na bolje...evo on meni zadnjih 4 dana popije oko 300ml dnevno a inace oko 800ml 😔 dns idemo do pedice opet, moraju mu nes dat...sreca pa je veca beba bio al bas vidim da je izgubio na tezini...
Sunce imamo hranilicu slicnu ovoj i zadovoljna sam:
https://www.bubamara.eu/hranjenje/hranilice/drvene-hranilice/freeon-hranilica-tin-39604
Lagano se cisti i lijepo izgleda u prostoru, hahhahahah 😂
Angelly ajme bas mi je zao, misic mali… 😞 nadam se da ce vise krenuti na bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji