Haru sa mustela pjenom. Pomaže
Hvala 🙂
P.S. Daniella, kako je prošlo vađenje krvi i urina (zaboravila sam pitati)? Jesu vam stigli nalazi?
Ej evo sada citam zaostatke nije me bilo par dana,bas sam htjela javiti..nalazi su uredni sada🤗ja sam zvala zagreb da provjerim pa su mi rekli da je nalaz uredan,jos mi nisu dosli ali mi je rekla ta doktorica koja me i prvi put zvala da je pozitivan pa je rekla da je mogu nazvati i prije i provjeriti da ne cekam dugo.
Tebi su dosli nalazi?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hvala na odgovorima, najgore je kaj u bolnici ne znaju unaprijed kad bi mogli doma pa da joj imam bar neki okvir za dat
Joj Tracy bas mi je zao, znam kako ti je gledat je a ne mozes joj pomoci. Sad ce sigurno biti bolje kad znss kako pristupiti.
Drz se😇
Haru u Splitu je 180 granica. Moj je imao toliko i 12 sati se sunčao. Malena je imala 240 i isto se sunčamo. Puno sisat, i to pokakat. Bit uz prozor što više kad izađu i to je to
Oboje pušteni normalno. To je sve bilo preventivno da ne dođe do žutice nego da možemo doma
Haru sa mustela pjenom. Pomaže
Hvala 🙂
P.S. Daniella, kako je prošlo vađenje krvi i urina (zaboravila sam pitati)? Jesu vam stigli nalazi?
Ej evo sada citam zaostatke nije me bilo par dana,bas sam htjela javiti..nalazi su uredni sada🤗ja sam zvala zagreb da provjerim pa su mi rekli da je nalaz uredan,jos mi nisu dosli ali mi je rekla ta doktorica koja me i prvi put zvala da je pozitivan pa je rekla da je mogu nazvati i prije i provjeriti da ne cekam dugo.
Tebi su dosli nalazi?
Nama još nisu stigli, nitko ništa nije javio, a sutra je dva tjedna od vađenja krvi. Svaki dan brojim kad prođe i mislim kako još nisu zvali pa možda ni neće, a nemam nikakav broj za zvati kako bih provjerila. 😟
-
Ajme, ja sam mislila da svugdje gledaju isto tu granicu za bilirubin. 😬
'21. 💙
'24. 💛
Mi smo u drami sa GER-om. Refluksom. Bili u pedijatrice jer je pala na težini, prvi tjedan dobila 470g a idući tjedan 170g. A treba beba dobivat cca 50g dnevno. Onda u pedijatrice dan nakon pala 60 grama. Dobili uputnicu za ultrazvuk abdomena i pregled gastroenterologa. Priko veze došli danas na red inače smo naručeni bili 29.12. (za bebu od 20 dana dobit termin za 3 miseca).
Ugl meni ona nenormalno bljucka a u zadnja dva dana i povraća. To je livanje ka iz čaše. Nije joj se razvila ta neka opnica i sad mora spavat na jastuku nakošenom i bit nam na rukama 24/7. Nosit ću je u marami samo da se malo navikne. Jer upalu mišića imam. Srce mi se para vidit je ovako neutješnu. Malo spava jer je refluks budi i strah me za njeno napredovanje. Svaki budni trenutak ona jadna plače. Kad podrigne, lakše je, i vidim kako bi bila nezahtjevna beba koja spava/jede/kaki ali ovako je horor. Ja ću na psihijatriju. 😭
Joj baš grozno, što su rekli koliko će to trajati?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Nama je isto bia povišen bilirubin... tri dana sunčanja po 12h...prvi joj je bio 190,drugi 230 i kad nas je pustilo 203,al uz pracenje i drzanje bebe uz staklo na suncu ... kako beba ima više dana,granice se mijenjaju,ne znam tocno kako... i rekli su mi da je ne pustam satima da spava,nego obavezno hranjenje svako 2,2ipo h pa da ona sta vise to izbacuje iz sebe nakon hranjenja
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Tracy marama ce vas spasit, biti ce vam puno lakse. Tj prvenstveno tebi jer ti biti lakse posvetiti se drugim stvarima. Sad ce vam bit tesko do krute hrane a onda ce biti sve lakse!
Fala van na ričima potpore!
Kupili smo kosi jastuk i držimo je po pola sata nakon podoja uspravno i kad ona spava, spavam ja, kad ona plače, plačem ja... i snalazimo se :) dan za danom, ajde.
Hormonalna san, tužna, umorna ali svo zlo u tome, tješim se da ima gorih stvari i da joj nikako ne mogu pomoć i da dajemo sve od sebe, might as well bit joj vesela i sređena u glavi nego prenit nervozu i tugu na nju.
Danas je puno bolji dan i puno manje bljuckanja, oprezni smo svi kako je hendlamo sad. Danas je u prdijatrice opet bila na mjerenju da usporedimo i dobila je na težini. ❤️🎉
Nema prognoze koliko će trajat, refluks može godinama trajat a može se povuć čim opna sazrije što može bit za 3 mjeseca, može za godinu dana. Najčešće uvik bude lakše kad se samostalno posjednu i kad se uvede kruta hrana. 🤞🏻
Čekam da taknemo 4 kile za maramu, trenutno imamo 3900 tako da još malo! 😍 Can't wait. Doslovno da stignem stavit sušit robu i doručkovat ujutro dok sam sama.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji