🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    17. Listopad 2021. 20:43

SweetDream15

Mame drage, svratila sam u grupu rođeni beba po savjet/mišljenje 😄 u iščekivanju sam prve bebice, i muči me jedno pitanje a to je kad se bebica rodi u šta da je oblačim sad u zimskom periodu ? ☺️ Stalno razmišljam šta ako je budem pretoplo oblačila, šta ako nedovoljno pa joj bude hladno 🙈 sto muka u mojoj glavi, a zapravo nije neki problem u pitanju ali eto želim čuti od vas😅 pa eto mame nemojte zamjeriti, palo mi je to napamet pa želim da rješim "misteriju" ☺️ hvala svakoj unaprid !

Ja joj za sada obucem bodi dugih rukava,carapice,hlace i gore majicu ako idemo van a po doma bude u bodiu i hlacama jer grijemo i bas je toplo...kada malo vise zahladi jos jaknicu gore,imam i neke kao skafandere neznam niti ja sta ce mi tocno trebati jos🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SamoMalo
    18. Listopad 2021. 08:44

Moj je uglavnom u bodiju dugih plus pidzamica ili onaj overall bez rukava (ne znam naziv :D). Kasnije mislim bodi plus hlace

Endzrue
    18. Listopad 2021. 14:45

Zimi doma kratki bodi, majica duga, hlačice bez stopala i čarape. Probaj na Google oblačenje beba pa u slike. Tamo ima primjera kako na kojoj temperaturi obuć bebu. Računaj kad se rode da ćeš uz svu robicu još bebu držat u jorgančiću, il onom trokutiću.
    Dudu ne planiram koristit. Tata si ju je uveo 2x kad ga je pričuvao i to samo da prestane plakat. Onda ga nosi. U vožnji ne plače. Evo sad sam si ugrijala ručak i sjela jest. On je malo stenjao, malo sam ga rukom pomazila i zaspao sam. To mi se sa prvom nije dogodilo nikad. Njoj sam dudu samo u vožnji davala dok ne zaspe, onda joj je vadila. S godinu dana joj ni tad više nisam davala nego bi joj pjevala.
    Ne volim slušat daj dudu daj dudu daj dudu pa za 2 godine fuj duda, makni joj, velika si, bljak, baci, sram te bilo... Pa čekaj.. Pusti je sad jbt.. Ne znam evo. Dajem samo sisu pa me briga. Da mi je na boci vjerojatno bi je uvela

SweetDream15
    18. Listopad 2021. 14:53

Daniella2207, SamoMalo i Endzure hvala Vam olakšale ste mi kolko tolko. Prva mi je beba pa ono želim bit oprezna i pravilno postupiti, gledala sam na internetu tog ali opet nije to to ko kad cure objasne lipo ☺️ pogotovo ko ima iskustva u tome već. 😄

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Natalija91
    19. Listopad 2021. 10:16

Jutro curke. Pitanje…😄
    Moja uzima  samo D3 kapi, a zadnjih nekoliko dana baš dosta prducka. Nekada zna onako cviliti i grčiti se, kao da su grčevi. Jel kapi za grčeve same kupite ili po preporuci pedijatra uzimate?

• sunce7
    19. Listopad 2021. 11:12

Mi obavile prvi pregled kod pedijatra. Narasla 3cm dobila 970g, sve uredu😇 stucanje uredu,kasljucanje uredu, kihanje, perutanje, proljevasta stolica🤣🤣 sve sam ispitala.😂
    Natalija D3 kapi nam je propisao pedijatar, od dana kad smo ih poceli koristit krenuli su grcevi. Sad ih dajemo pred spavanje, koristimo sab simplex i od neki dan BiGaiu  i vec smo se od Saba preporodili. Nije toliko strasno kao prvih par dana. 

• sunce7
    19. Listopad 2021. 11:16

Sab simplex smo vec smanjili minimalno i Bigaiu je mozda uzela dva tri puta.
    Ja se izdajam tako da joj dajem vise puta manje, nekad i vise zavisi od nje. Ali sam skuzila da joj je tako puno lakse i pogotovo kad podrigne onako momacki😂

Natalija91
    19. Listopad 2021. 11:41

sunce7

Mi obavile prvi pregled kod pedijatra. Narasla 3cm dobila 970g, sve uredu😇 stucanje uredu,kasljucanje uredu, kihanje, perutanje, proljevasta stolica🤣🤣 sve sam ispitala.😂
    Natalija D3 kapi nam je propisao pedijatar, od dana kad smo ih poceli koristit krenuli su grcevi. Sad ih dajemo pred spavanje, koristimo sab simplex i od neki dan BiGaiu i vec smo se od Saba preporodili. Nije toliko strasno kao prvih par dana.

Ok, hvala. Ma tako i nama. D3 propisala pedijatrica, a znaci ovo sama kupujem bez recepta.

Hvala još jedanput!♥️

SamoMalo
    19. Listopad 2021. 11:50

Dojenje ce me ubiti. Bude budan u ciklusu od cak 3h i onda trazi jesti svakih 45min do sat vremena. Onda nakoj tri sata toga ukrug zaspi i odradi dva sata pa opet u krug. Jel to normalno? Sad je sisao valjda 3 sata i na kraju sam dala 30ml dohrane jer nisam vise mogla, morala sam se starijem posvetit malo. Onda je zaspao napokon.
    Bas sam tuzna 

Love2021
    19. Listopad 2021. 12:00

UpomoćSise su ko kamen, plakanje. Došla patronažna i malo izmasirala. Mislim da su me trudovi manje bolili. Rekla je ne izdajati. Ja se otuširam toplom vodom, malo omekšaju, izdojim malo i onda nju na tu sisu ili se skroz izdojim. Imate kakav savjet jer sam pred mastitis? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.