🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    17. Listopad 2021. 09:55

Haru vjerovatno ti je sve u redu pa te nece ni zvati, meni je dala broj ta doktorica jer je dosao prvi put bas pozitivan.
    Vidim da imate svi problema oko dojenja pridruzujem se i ja, mi isto nemamo bas dobar hvat pa me sve boli a i nemam jos uvijek mlijeka dovoljno pa kombiniramo dohranu i dojenje,pijem caj za dojilje zadnjih par dana pa se nadam da ce krenuti na bolje nekako.
    Sto se tice nosica,nama zadnjih par dana nekako kise 3-4  puta na dan i hropce nekad nisam sigurna dali je u pitanju nos ili sta? Bas nekada dise kao da joj je pun nos svega bas se cuje i onda za koju minutu normalno dise,kada spava uvijek dise normalno. Uzela sam u dm-u aspirator za nos onaj za usisavac i sada razmisljam dali da probam usisati,nekako me strah ili da cekam sutra imamo pregled kod pedijatra ovaj s mjesec dana😔
    Dali je imao tko slican problem?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Keto35
    17. Listopad 2021. 10:13

Tracy,hvala 🤗 je,je,Split sam,onda kad dobijem sve podatke od male,riješim i to 😀
    Daniella2207,nama je patronazna rekla da joj svaki dan 2-3 puta spricamo kapi za nos od fizioloske,jer da im se sve sasuši ako je toplo u kući pa da se na taj način može preventivno reagirat... sad sve ovisi koliko joj je zacepljeno i da pokusas i ti s prociscavanjem kapima prvo..
    Šta se tiče dojenja,u mene je sve nekako glatko krenilo,nit ranica nit icega,bez ijedne kvrge,mala trazi svako 2-3 h pa je valjda i sita,vidit cemo na iducem vaganju...samo se nadam da ce tako i ostat 🤗

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Haru
    17. Listopad 2021. 10:39

daniella2207

Haruvjerovatno ti je sve u redu pa te nece ni zvati, meni je dala broj ta doktorica jer je dosao prvi put bas pozitivan.
    Vidim da imate svi problema oko dojenja pridruzujem se i ja, mi isto nemamo bas dobar hvat pa me sve boli a i nemam jos uvijek mlijeka dovoljno pa kombiniramo dohranu i dojenje,pijem caj za dojilje zadnjih par dana pa se nadam da ce krenuti na bolje nekako.
    Sto se tice nosica,nama zadnjih par dana nekako kise 3-4 puta na dan i hropce nekad nisam sigurna dali je u pitanju nos ili sta? Bas nekada dise kao da joj je pun nos svega bas se cuje i onda za koju minutu normalno dise,kada spava uvijek dise normalno. Uzela sam u dm-u aspirator za nos onaj za usisavac i sada razmisljam dali da probam usisati,nekako me strah ili da cekam sutra imamo pregled kod pedijatra ovaj s mjesec dana😔
    Dali je imao tko slican problem?

Kod nas je tako s kihanjem i hroptanjem. Patronažna nam je rekla da je kihanje normalno jer se tako čisti nos, a za hroptanje nam je pedijatrica rekla da je od sekreta pa usisamo jednim dnevno baš tim za usisavač. Prvo mu štrcnemo Sterimar ili fiziološku pa onda usisamo i svaki puta izađe malo prozirnih ljigavih bala. 😬

'21. 💙
    '24. 💛

SamoMalo
    17. Listopad 2021. 14:53

Kolko kakaju vasi? Moj ima tjedan dana i skoro iza svakog podoja. Bar 8x dnevno. Brine me to malo...

daniella2207
    17. Listopad 2021. 14:58

Pokusat cu i ja usisati onda,samo moram po fiziolosku,imam aqua maris kapi za nos ali pise da se nakon otvaranja mora potrositi u roku od 3 dana ,tako da moram prije do grada

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Keto35
    17. Listopad 2021. 16:25

SamoMalo

Kolko kakaju vasi? Moj ima tjedan dana i skoro iza svakog podoja. Bar 8x dnevno. Brine me to malo…

I moja ti je tako...10 dana ima,tijekom ili iza svakog hranjenja se pokaki... ja mislim da je to skroz okej,ako je onako zuckaste boje :)

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Endzrue
    17. Listopad 2021. 16:28

Možeš aqua maris. Ja sam svome s tim 3 dana, Nastavila sa fiziološkom
    Normalno je kakati iza svakog podoja.. Podoj opušta pa zna pomoć i za prducnit i pokakat se

SamoMalo
    17. Listopad 2021. 16:56

Zute boje s bijelim komadicima nekad. Ok, to je ok onda. Ali ga onda jadnog moram razbudit jer naravno, cim se usere zaspi  i onda opet na cicu da se uspava. 
    Kada ste uveli tj mislite uvesti dudu? Ako mislite. Ne sjecam se kada sam starijem al znam da je to bila zamjena za uspavljivanje na sisi. 

SweetDream15
    17. Listopad 2021. 19:18

Mame drage, svratila sam u grupu rođeni beba po savjet/mišljenje 😄 u iščekivanju sam prve bebice, i muči me jedno pitanje a to je kad se bebica rodi u šta da je oblačim sad u zimskom periodu ? ☺️ Stalno razmišljam šta ako je budem pretoplo oblačila, šta ako nedovoljno pa joj bude hladno 🙈 sto muka u mojoj glavi, a zapravo nije neki problem u pitanju ali eto želim čuti od vas😅 pa eto mame nemojte zamjeriti, palo mi je to napamet pa želim da rješim "misteriju" ☺️ hvala svakoj unaprid !

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    17. Listopad 2021. 20:40

Evo usisali smo nosic,nije se bunila uopce nisam mogla vjerovat,vise je mene bilo strah🤣izaslo je malo,i jos je nisam za sada cula da hropce pa je ocito pomoglo🤗
    Ja sam dudu vec uvela,morali smo vec dva puta ici vaditi krv a tamo bi onda bas plakala pa sam joj dala dudu i pomoglo mi je jer se bas smirila brzo,od tada smo nastavili i dam joj par puta kroz dan.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.