Ja se moram pojadat jer ne znam vise sta da radim!
Moj Teo vise nece u jaje i nece se vozit u autu! To je vristanje na najjace. A donedavno smo se vozali kad je bio uznrmiren pa se smirio i spavao u voznji.
Isto tako nece u kosaru za setnju. Plac cim ga stavim u nju. Probala i nosiljku, isto nece!
Moje djete se ne moze izvest van kuce!
Jedino je na rukama dobro! A ima preko 6 kila i vec je tezak za nosanje. Bas me to uznemirava jer nas ogranicava. Mozda je faza pa prode al ne mozemo bit u stanu stalno.
Ima li tko kakvu ideju sto probati?
Livia je imala tu fazu, prošlo je.😁
Uglavnom, kada se vozi u kolicima, onaj krov mora obavezno biti otvoren jer sada želi sve vidjeti i promatrati.
A što se vožnje tiče, kupila sam dječje ogledalo i gleda se u to i onda se smije, priča…
Možda pokušati s navedenim iako ne znači da će uspjeti.
Ali neka te tješi, sigurno je samo faza.
A nadam se isto da je faza... pokusavam improvizirat sa svacime... kupila sam to ogledalo al nisam ga jos postavila. Ugl, probat cu bez unog umetka u nosiljki i to ogledalo pa cu vidjet. Dok nađem nacin svisnut cu ili ja ili on.
Mia sretno 😅
Marela ja ga gotovo svaki put na rukama uspavam i onda spustim. Najbrže i najučinkovitije mi je to za sad.
Evo nas sa sistematskog. Odgodili cjepivo zbog nosica. Frenulum pregledala kaže super je, neka smisla ic po bolnicama 😅
Pluća su čista al se nos i dalje čuje, kaže normalno je 🤷🏼♀️ Zima vani, toplo unutra i eto 😅
Ima 63 cm i 6,100 :D
I kaže možemo uvest doručak i žitarice navečer. Malo ću taj savjet zanemarit 🤭
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅
Moje svako uspavljivanje je isto; primpremim na naslon kauca bocu s vodom, kavu i napolotanke, upalim netflix i izvadim sisu 😂😂😂
Zaspe u roku od minut i spava satima na meni 🙄
Cim se maknem ili malo jace udahnem budna je 🤦🏻♀️
Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅
Ja joj nakon hranjenja dam dudicu,legnem kraj nje i pokrijem nas tetra pelenom malo je mazim po nosicu i za 5 min mi spava,onda je otkrijem i ja fino gledam tv a ona odspava 2 sata bez problema...ali ona je meni barem za sada dosta mirna i zna se i sama uspavati,ovako je uspavljujem ako je malo nervozna
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella ocito ima nesto u datumu 19.9 🙊i moja se 90% puta sama uspavljuje🙈 samo da ostane tako😂
Poz curke, jučer i jutros sam bila malo u gužvi, starija je slavila rodjendan u vrticu danas, jer joj je bio vikendom pa da nadoknade.
Baš sam si dala truda.
Za tete ketering i torta, a za djecicu mafini zdravija verzija, brecle sa puterom, (tradicija ovde), svježe cjedjeni sokici i vocni jogurtici. Pa sam sve to ljepo pakirala u male paketice na kraju sam sinoć legla u 3, a danas nadoknadjivala san.
Mišić kako je proslo kod vas sa zarazom? Preslo na starije, proslo dječaka?
Marela ja sam od pocetka sa malenom u krevetu, dan ili noć kad treba da se uspava. Uspava se za sekundu i tako bi nekad sve prespavala, samo pojede u polu snu, čak se ne razbudi ni na mjenjanje pelene. Mislim da joj prija moja toplota, mazenje i pricanje. Od starta gradi osjecaj samopuzdanja i povjerenja da je mama tu gdje treba da bude uz nju dok se ona uspavljuje i kad joj treba. Veoma važno za taj prvi (najvazniji) odnos i povezivanje pa je možda zato tako kako jeste mirnija. Bez problema ustanem i ona tako nastavi spavati par sati, 2, 3, 4 h kako kad, ali rijetko kraće.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Moje svako uspavljivanje je isto; primpremim na naslon kauca bocu s vodom, kavu i napolotanke, upalim netflix i izvadim sisu 😂😂😂
Zaspe u roku od minut i spava satima na meni 🙄
Cim se maknem ili malo jace udahnem budna je 🤦🏻♀️
Kasnije ću ostalo komentirati, ali oplakala sam na ovo, I ja ovako 🤣😂🤣😂
Ja Andru najčešće uspavam šetajući po stanu...njišem se i lagano plešem. 😂
Nekad zaspi dok ga nunam u Baby bjornu. A evo sad je zaspao u gnijezdu pored mene s dudicom u ustima, pustila sam mu white noise i malo mazila po obrazu.
Uglavnom imam par taktika.
Marela ja svoju bebu izgnjavim pričom, ona mene svojom 🤣 i onda malo vježbamo rukice, nogice i na stomaku. Duda u usta, u krevetić ili kolica s igračkom ili vrtuljkom iznad sebe i ona zaspe. Danas mi je npr. Odspavala dobra 2 h dok sam ja sredila po kući sve, onda se probudila pojesti i zaspala odma. I ja sam nastavila sa ostatkom poslova. Kasnije se probudila, malo na kauč s njom pričala joj, okupala ju, iščešljala od tjemenice, i bočica i spavanac začas. 😄👌
iii malo smo se slikali, bilo smo IN THE MOOD 😍 https://ibb.co/zxzyn3T
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Marelaja svoju bebu izgnjavim pričom, ona mene svojom 🤣 i onda malo vježbamo rukice, nogice i na stomaku. Duda u usta, u krevetić ili kolica s igračkom ili vrtuljkom iznad sebe i ona zaspe. Danas mi je npr. Odspavala dobra 2 h dok sam ja sredila po kući sve, onda se probudila pojesti i zaspala odma. I ja sam nastavila sa ostatkom poslova. Kasnije se probudila, malo na kauč s njom pričala joj, okupala ju, iščešljala od tjemenice, i bočica i spavanac začas. 😄👌
iii malo smo se slikali, bilo smo IN THE MOOD 😍 https://ibb.co/zxzyn3T
Preslatka je. Med medeni. 😍😍😍
I čini mi se da je prava mala spavalica. 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji