Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅

Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅
Uf ja ti necu bas bit od pomoci, ja svog stavim u kindu dam mu dudu i upalim Ewana i on spava za par min 😅 i odaspava prijepodne od 30min-1h a popodne 2h. Znam da ova faza nece vjecno trajat al uzivam dok traje 😂

Mia nemam pojma šta bi ti rekla. Možda da se sjedneš ti s njim iza dok se vozite pa ga pokušaš animirat nekako?
Mama je do sad to uspjesno radila al sad vise ne funkcionira. Kao da ga neka panika ulovi.
Ja se moram pojadat jer ne znam vise sta da radim!
Moj Teo vise nece u jaje i nece se vozit u autu! To je vristanje na najjace. A donedavno smo se vozali kad je bio uznrmiren pa se smirio i spavao u voznji.
Isto tako nece u kosaru za setnju. Plac cim ga stavim u nju. Probala i nosiljku, isto nece!
Moje djete se ne moze izvest van kuce!
Jedino je na rukama dobro! A ima preko 6 kila i vec je tezak za nosanje. Bas me to uznemirava jer nas ogranicava. Mozda je faza pa prode al ne mozemo bit u stanu stalno.
Ima li tko kakvu ideju sto probati?
Livia je imala tu fazu, prošlo je.😁
Uglavnom, kada se vozi u kolicima, onaj krov mora obavezno biti otvoren jer sada želi sve vidjeti i promatrati.
A što se vožnje tiče, kupila sam dječje ogledalo i gleda se u to i onda se smije, priča…
Možda pokušati s navedenim iako ne znači da će uspjeti.
Ali neka te tješi, sigurno je samo faza.
A nadam se isto da je faza... pokusavam improvizirat sa svacime... kupila sam to ogledalo al nisam ga jos postavila. Ugl, probat cu bez unog umetka u nosiljki i to ogledalo pa cu vidjet. Dok nađem nacin svisnut cu ili ja ili on.
Mia sretno 😅
Marela ja ga gotovo svaki put na rukama uspavam i onda spustim. Najbrže i najučinkovitije mi je to za sad.
Evo nas sa sistematskog. Odgodili cjepivo zbog nosica. Frenulum pregledala kaže super je, neka smisla ic po bolnicama 😅
Pluća su čista al se nos i dalje čuje, kaže normalno je 🤷🏼♀️ Zima vani, toplo unutra i eto 😅
Ima 63 cm i 6,100 :D
I kaže možemo uvest doručak i žitarice navečer. Malo ću taj savjet zanemarit 🤭
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Moje svako uspavljivanje je isto; primpremim na naslon kauca bocu s vodom, kavu i napolotanke, upalim netflix i izvadim sisu 😂😂😂
Zaspe u roku od minut i spava satima na meni 🙄
Cim se maknem ili malo jace udahnem budna je 🤦🏻♀️

Ja joj nakon hranjenja dam dudicu,legnem kraj nje i pokrijem nas tetra pelenom malo je mazim po nosicu i za 5 min mi spava,onda je otkrijem i ja fino gledam tv a ona odspava 2 sata bez problema...ali ona je meni barem za sada dosta mirna i zna se i sama uspavati,ovako je uspavljujem ako je malo nervozna

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella ocito ima nesto u datumu 19.9 🙊i moja se 90% puta sama uspavljuje🙈 samo da ostane tako😂

Poz curke, jučer i jutros sam bila malo u gužvi, starija je slavila rodjendan u vrticu danas, jer joj je bio vikendom pa da nadoknade.
Baš sam si dala truda.
Za tete ketering i torta, a za djecicu mafini zdravija verzija, brecle sa puterom, (tradicija ovde), svježe cjedjeni sokici i vocni jogurtici. Pa sam sve to ljepo pakirala u male paketice na kraju sam sinoć legla u 3, a danas nadoknadjivala san.
Mišić kako je proslo kod vas sa zarazom? Preslo na starije, proslo dječaka?
Marela ja sam od pocetka sa malenom u krevetu, dan ili noć kad treba da se uspava. Uspava se za sekundu i tako bi nekad sve prespavala, samo pojede u polu snu, čak se ne razbudi ni na mjenjanje pelene. Mislim da joj prija moja toplota, mazenje i pricanje. Od starta gradi osjecaj samopuzdanja i povjerenja da je mama tu gdje treba da bude uz nju dok se ona uspavljuje i kad joj treba. Veoma važno za taj prvi (najvazniji) odnos i povezivanje pa je možda zato tako kako jeste mirnija. Bez problema ustanem i ona tako nastavi spavati par sati, 2, 3, 4 h kako kad, ali rijetko kraće.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Moje svako uspavljivanje je isto; primpremim na naslon kauca bocu s vodom, kavu i napolotanke, upalim netflix i izvadim sisu 😂😂😂
Zaspe u roku od minut i spava satima na meni 🙄
Cim se maknem ili malo jace udahnem budna je 🤦🏻♀️
Kasnije ću ostalo komentirati, ali oplakala sam na ovo, I ja ovako 🤣😂🤣😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji