🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 11:37

LadyD pravi dečko nam je Andro 💙! 🤞🤞🤞 Da ne bude reakcije na cjepivo 😊
    Sta se tiče trbuha. Ne voli ni L. Biti na njemu . I nisam forsirala niti je vjezbao glavicu al evo odjednom je samo digao bez problema 🤷🏻‍♀️
    Sve će oni svladati na koji god način

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    18. Siječanj 2022. 12:26

LadyD,, Andro je pravi momak 💞 joj da to pričanjem rastopi skroz 🙈🙈
    Bumac, a i ja joj otkačim tako neke koje su dulje, ali nije još zainteresirana za lupetanje.
    Sanjarka, vidiš taj tvoj gymje super! Mi smo dobili onaj iz lidla. A na bjornu nemamo ništa, pa sam sad gledala tiny love luk da joj naručim, može i na kolica i tako na bjorna, pa mi se čini zgodno. A i moram uzeti onu ko podlogu na pod što ide, najčešće budu brojevi, ne znam kako se to zove,. Za sad gym držim na kauču ili krevetu, krajnje je vrijeme da prebacim na pod ti. 

Lorre
    18. Siječanj 2022. 13:19

Čestitke na novom članu obitelji 🥰
    Cure, jeste dobile menstruaciju nakon poroda? Ja sam dobila prekjcr i krvarim jako puno. Nikad mi dosad nije bilo tako pa sad ne znam dal je to normalno ili da zovem ginekologa 🤷‍♀️ ne boli me ništa, čak ne osjećam one tipične menstrualne bolove.. Šta vi mislite?
    Ja isto razmišljam naručiti podlogu za pod, vjerujem da će uskoro najviše vremena provoditi upravo tamo. Mislila sam naručiti s ali expressa, čitala sam pozitivne recenzije, da dostava stigne unutar tjedan dana, a i da su to zapravo iste podloge kao casmatino i nubelino. Sad jesu li ili ne, ne znam, ali za cca 250kn mi se isplati riskirati 

Baby N 💙

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 13:23

buhtlica34

LadyD,, Andro je pravi momak 💞 joj da to pričanjem rastopi skroz 🙈🙈
    Bumac, a i ja joj otkačim tako neke koje su dulje, ali nije još zainteresirana za lupetanje.
    Sanjarka, vidiš taj tvoj gymje super! Mi smo dobili onaj iz lidla. A na bjornu nemamo ništa, pa sam sad gledala tiny love luk da joj naručim, može i na kolica i tako na bjorna, pa mi se čini zgodno. A i moram uzeti onu ko podlogu na pod što ide, najčešće budu brojevi, ne znam kako se to zove,. Za sad gym držim na kauču ili krevetu, krajnje je vrijeme da prebacim na pod ti.

Tiny love luk mi je sljedeća investicija 😁🤦🏻‍♀️
    Mi isto jos nismo na podu. Ja sam uzela Nubelino podlogu. S alija isti vrag je to al nije bilo dezena kojeg sam ja htjela 🤣🤦🏻‍♀️ 
    Nubelino sam ulovila na popustu 😊

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 13:26

Lorre

Cure, jeste dobile menstruaciju nakon poroda? Ja sam dobila prekjcr i krvarim jako puno. Nikad mi dosad nije bilo tako pa sad ne znam dal je to normalno ili da zovem ginekologa 🤷‍♀️ ne boli me ništa, čak ne osjećam one tipične menstrualne bolove.. Šta vi mislite?
    Ja isto razmišljam naručiti podlogu za pod, vjerujem da će uskoro najviše vremena provoditi upravo tamo. Mislila sam naručiti s ali expressa, čitala sam pozitivne recenzije, da dostava stigne unutar tjedan dana, a i da su to zapravo iste podloge kao casmatino i nubelino. Sad jesu li ili ne, ne znam, ali za cca 250kn mi se isplati riskirati

Ja sam prvu ako je to uopće bila menga dobila prije mjesec dana i bila je jako oskudna , vise kao iscjedak i 10 dana trajala.
    Sad sam prije 3 dana dobila drugu i potop 2 dana zešći. Ne znam koliko krvi je u meni ostalo 🤦🏻‍♀️
    Ali i prosli porod su mi bile prve dvi uzasno obilne. Posli se vratilo na staro

Lorre
    18. Siječanj 2022. 13:45

Sanjarka88 🤍

Lorre

Ja sam prvu ako je to uopće bila menga dobila prije mjesec dana i bila je jako oskudna , vise kao iscjedak i 10 dana trajala.
    Sad sam prije 3 dana dobila drugu i potop 2 dana zešći. Ne znam koliko krvi je u meni ostalo 🤦🏻‍♀️
    Ali i prosli porod su mi bile prve dvi uzasno obilne. Posli se vratilo na staro

Hvala ti, sad znam da ne moram paničarit😘

Baby N 💙

Natalija91
    18. Siječanj 2022. 16:28

Sanjarka88 🤍

Pozdrav ekipica 😘

Evo smo se nahranili, sad mozemo spavati dalje. Tj Luki već spava a ja malo teže, razbudim se ful 🙄
    Nedavno sam pisala kako Luki uopće ne dize glavu na trbuhu, e pa jučer je samo odjednom digao visokooo i čovjek tako drzi cilu vječnost kao da to radi oduvijek 🤣🤣🤣 eto, doslovno preko noći 😅
    Počeo je sve intenzivnije mlatarati rukama po igračkama. Al nema još tu velike koordinacije.
    Inače dnevno promjeni sto raspoloženja, čas lipo sam leži i zabavlja se, vec drugi cmizdri, treći vrišti, pa se opet smije i zabavlja… Al vise je ovog cmizdrenja 🤣 a i vrištanja bome.
    Da nema tek 2ipo mjeseca rekla bi da mu idu zubi. To vrišti , bali, trpa šaku u usta…. 🤦🏻‍♀️
    I tako. Dosta o nama 😁

Ellie, Andro, Niko Boze sto su slatki 🥰🥰
    Lollypop piši nam češće 😊 umetak nisam ni razmisljala o tome, Luki je jos dobro s njim. Ima 60cm , as je Joie I-snug
    Buhtlice mi koristimo happy bella pelene i zadovoljna sam.
    Pampers mi je na samom početku bio ok, posli je svaka promočila. S babylove sam uzasno razočarana. Osim sto bi svaka promočila , čičak im je koma i ništa ne lovi 🤷🏻‍♀️
    Zara, CarpeDiem ja stavim za minić sliku , nije me neki strah nekako isto gledam ovo kao naš privatni kutak 🤣 al eto ne razbacam se sa njima.. za sada mi forum puno više paše zbog tempa praćenja ali kasnije nekad mogu otvoriti grupu na WhatsApp-u pa tko bude htio se priključiti 🙌
    Zara ajme koje noći 😓😓😓 koliko to sad već dugo traje?
    Mateja si bila na pregled? Sta kaze dr?
    SweetDream predivno ♥️ nadam se da je do sada rodila i da se maze i paze 🥰
    Natalija bas mi je žao 😓🥺🥺 nadam se da ce se ipak izvući 🙏🙏🙏🙏 bolestan inače? Glupa korona …
    LadyD nismo za sada imali potrebu za čepićima no kad je imao koronu pedica mi je rekla da kupim Eferalgan čepiće. S tim da u ljekarnu ispod 3mj ne daju ništa , meni je dr rekla tada 1/3 čepića da mu dam u slučaju potrebe.
    Ivona i BubaBublice gdje ste nestale? 😊 Sretan 3. Minić dečkima 💙💙

Ma ne, uopće nije bio bolestan…baš ništa.
    Ima 40 godina, dvoje djece.
    Nadamo se svi kako će ipak na kraju uspjeti.
    Trenutno je stanje nepromjenjivo.

daniella2207
    18. Siječanj 2022. 17:17

SweatDream15 cestitam🤗
    Sanjarka88 kako je dobar ovaj baby gym😍nama su isto igracke nekako visoko i uopce ih ne dozivljava,uzeti cu jos neke pa nadodati,mi smo ga dobili na poklon,da sam sam uzimala bi uzelo tako nesto.
    Podloga mi isto imamo Nubellino podlogu i bas sam zadovoljna,voli biti na njoj. Gledala sam i ja te s alija ali nije mi bila neka razlika u cijeni ubola sam popust na nubellinu i isto tako zaljubila se u dezen,a bilo me i strah da mi ne zapne p da ne cekam 2 mjeseca podlogu🤪 ali da mislim da je to sve isto...evo nas na podlozi😀
    https://ibb.co/DLBM87F
    LadyD Andro je pravi decko,vjerujem da ce dobro podnijeti cjepivo,nama je proslo bez temperature,imala sam eferalgan cepice u pripravnosti.
    Lorre ja nisam dobila menstruaciju ali moja frendica je dobila,trajala joj je 10 daba i bas je bila obilna rekla je da je mislila da ce iskrvariti koliko je toga bilo,bila kod ginekologa ali sve ok tako da mislim da ne moras brinuti.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    18. Siječanj 2022. 17:22

Sanjarka88 🤍

Jučer smo obavili pregled kukova, sve pet 🙌

Jel ima tko fazu " nervoze" na boci? Zadnja 2-3 dana vrti glavom dok je pije, u biti cilim tijelom nekako kao da mu nesto ne paše al ne ispusta bocu iz usta niti prestaje piti 🤷🏻‍♀️

Super za kukice🤗  meni to Korina radi svako toliko,jedno hranjenje svaka 2-3 dana bude tako i na boci ali i na cici se desi pa me povlaci lijevo desno i nije bas ugodno,vrti se sva nervozna cijelim tijelom🤭 ja sam pomislila da je nervozna jer bi trebala kakati🤷‍♀️

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    18. Siječanj 2022. 18:14

Buhtlica34 , Bumac95, LadyD, Sanjarka, Daniella hvala cure ❤️❤️ 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.