Marela nikako. Neće i dalje. Ja sam se izdala prvo 4/5 puta dnevno, onda 3/4, sad sam već na dvije tri bočice mojeg i ostalo AD. Mislim da nazalost dolazimo kraju ako uskoro ne krene cicat. Pokušavam mu Dat prije svake bočice, ali ništa. Sad već vristi i čim ju približim ustima 🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanja sretno s koronom 🥰
Daniella preslatka je i ona i haljinica 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mi sutra imamo sistematski pa se javim nakon. Njemu je nos i dalje “začepljen” pa ću trazit uputnicu za otorinca da ga pregleda jer mi to vise nije normalno. Trazit ću i za nekoga da pregleda frenulum (tko to uopće radi?).
Mislim da je to to od uputnica 😂 osim ako ona ne nadoda još koji svoju, iako se nadam da neće.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanja0508sada je sve teze izbjeci tu koronu,svaki drugi je zarazen,drago mi je da ste dobro, tu izolaciju cete nekako izgurati bitno da ste dobro🙏
Zarabas si me nasmijala🤣😅
Korina je isto tako glavu u samu jednu stranu,pedijatrica nam je samo rekla da je vise animiramo s druge strane i nista nije pomagalo dok nisam skuzila da prati moj mob,onda sam je stavljala na stomak ona bi okrenula glavu u desno i onda joj pokazem mob i ona za svjetlom u lijevo skroz okrene glavu tako da moze samo joj se nije dalo i tako sam joj par puta na dan i sada vec okrece i sama. Znam da nije bas pohvalno da gleda u mob ali jedino sam je tako uspila nagovoriti da se okrece i na drugu stranu,sada vise ne prakticiramo jer se sada okrece bez problema.
Sada smo odradile slikanje za 4 mjeseca,jedva sam je uspila uslikati,gospođica si dize haljinu rukama🤣🤣
https://ibb.co/1XTdGLj
https://ibb.co/4PFmgK8
Preslatka je 😍😍😍😍😍
Ovako nesto ja gledam njoj uzet za krstenje
I ja sam planirala za krstenje je obuci ali odgodili smo krstenje tamo za proljece radi ove korone sada a haljina je broj 62 tako da evo bar da imamo fotku za uspomenu🤣
Inace haljina je sa stranice mali anđeo ima bas lijepih😍
Vidim da mi je poznata, tamo i ja gledam za uzet. Mislim se između alivia i aneta 😍
Al meni triba broj 68, ako ne i 74 do tada 🙈
Jedno mozda glupo pitanje..
Nakon koliko dobiju fibru iza cijepljenja? Starije mi nikad nisu imale, nadam se da ni ona nece 🙏
Al kako se blizi noc i odlazak na spavanje ne znam moram li je nocas gledat jer je ne zelim bzvz budit da bi joj rektalno mirila fibru, a po noci mi i inace uvik izgleda vruca od spavanja 😏
I ja sam je cijelo vrijeme pratila meni nije imala,ali bila sam je stavila spavati i jednom sam se probudila i nije bila topla,vjerujem da ce ti biti nervozna i probuditi se ako dobije febru
Zaspala je, nadam se da ce noc proc ok 🤞🏼
Ponosna.mama nije ti kasno za sum, dobro ti je kuma rekla da se gleda tek oko godine (ako pedijatar procijeni da je benigni). Sin mi ga ima i tek nam je dr rekla da ga cuje kad je imao godinu dana i uputila nas na pregled. Prvo se prati hoce li nestati sam od sebe, a tek onda se salje na pregled kod djecjeg kardiologa.
Sto se tice temperature, ona naraste za par sati od cijepljenja (po iskustvu drugih, moji nisu imali reakcije). Mozes joj slobodno staviti pola cepica za svaki slucaj (nasa pedijatrica savjetuje staviti ga po dolasku kuci kako bi se sprijecila moguca temp).
Sanja zelim ti brzo ozdravljenje! 🍀
Daniella preslatka je i predivna haljinica! 😍 mi smo isto odgodili krstenje za proljece 🙈
Marela nikako. Neće i dalje. Ja sam se izdala prvo 4/5 puta dnevno, onda 3/4, sad sam već na dvije tri bočice mojeg i ostalo AD. Mislim da nazalost dolazimo kraju ako uskoro ne krene cicat. Pokušavam mu Dat prije svake bočice, ali ništa. Sad već vristi i čim ju približim ustima 🙄
I kod mene je ista takva situacija... ona meni oce samo preko noci,tada ne vristi i tada pojede... također sada izdajanje i kombinacija izdojenog+AD... I imam osjecaj da se vise nece ni vratit na dojenje jer shvate kako je lakse iz bocice potezat,to je moje misljenje... al kako bude,niko nije manje majka jer ne doji svoje dijete tako da je sve to okej 😄🤗
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Pa kaj mu se to desilo odjednom, strajkas mali?🤔🙃 si probala pitat Rode ili savjetnicu za dojenje? Mislim, nije da ce sta biti ako krenete skroz na ad (budes se naspavala bar😅), ali steta kad ste normalno krenuli izgubiti tog asa iz rukava. Ima i na rodinoj stranici na fejsu vec dosta odgovora na postavljena pitanja, nekima su tako strajkali mjesecima🙃.
Uh tak je moj urlao sinoc po noci kad sam ga pokusala dojiti, odmah sam se tebe sjetila, pa rekoh idem pitati😐 nadam se da cete uskoro naci uzrok i da ce se predomisliti.
Sanja0508sada je sve teze izbjeci tu koronu,svaki drugi je zarazen,drago mi je da ste dobro, tu izolaciju cete nekako izgurati bitno da ste dobro🙏
Zarabas si me nasmijala🤣😅
Korina je isto tako glavu u samu jednu stranu,pedijatrica nam je samo rekla da je vise animiramo s druge strane i nista nije pomagalo dok nisam skuzila da prati moj mob,onda sam je stavljala na stomak ona bi okrenula glavu u desno i onda joj pokazem mob i ona za svjetlom u lijevo skroz okrene glavu tako da moze samo joj se nije dalo i tako sam joj par puta na dan i sada vec okrece i sama. Znam da nije bas pohvalno da gleda u mob ali jedino sam je tako uspila nagovoriti da se okrece i na drugu stranu,sada vise ne prakticiramo jer se sada okrece bez problema.
Sada smo odradile slikanje za 4 mjeseca,jedva sam je uspila uslikati,gospođica si dize haljinu rukama🤣🤣
https://ibb.co/1XTdGLj
https://ibb.co/4PFmgK8
Preslatka je 😍😍😍😍😍
Ovako nesto ja gledam njoj uzet za krstenje
I ja sam planirala za krstenje je obuci ali odgodili smo krstenje tamo za proljece radi ove korone sada a haljina je broj 62 tako da evo bar da imamo fotku za uspomenu🤣
Inace haljina je sa stranice mali anđeo ima bas lijepih😍
Vidim da mi je poznata, tamo i ja gledam za uzet. Mislim se između alivia i aneta 😍
Al meni triba broj 68, ako ne i 74 do tada 🙈
Da imaju stvarno lijepih haljina,e gledala sam aneta lijepa je😍
I mi smo vec s robom na 68, jos nesto nam stane 62,pa smo danas jedva zakopcali haljinu🤭
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ponosna.mama nije ti kasno za sum, dobro ti je kuma rekla da se gleda tek oko godine (ako pedijatar procijeni da je benigni). Sin mi ga ima i tek nam je dr rekla da ga cuje kad je imao godinu dana i uputila nas na pregled. Prvo se prati hoce li nestati sam od sebe, a tek onda se salje na pregled kod djecjeg kardiologa.
Sto se tice temperature, ona naraste za par sati od cijepljenja (po iskustvu drugih, moji nisu imali reakcije). Mozes joj slobodno staviti pola cepica za svaki slucaj (nasa pedijatrica savjetuje staviti ga po dolasku kuci kako bi se sprijecila moguca temp).
Sanjazelim ti brzo ozdravljenje! 🍀
Daniella preslatka je i predivna haljinica! 😍 mi smo isto odgodili krstenje za proljece 🙈
Hvala😘 ma da, bar ce vrijeme biti ljepse pa se moze organizirati nesto i vani😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji