🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    17. Siječanj 2022. 14:45

Ja moram priznat da mi je indikator za zapisanost pelene samo znacila u pocetku s prvim malcem, sad vec po opipu znam procjenit jel za mjenjanje il ne jos 😂 ide u rok sluzbe sa brojem pelena koje sam promijenila do sad.

• MARELA
    17. Siječanj 2022. 15:18

CarpeDiem.

Marela mislila sam da sažmem materijal o ciljevima i organizaciji ali bih baš pretrpala forum (kao što već jesam, izvinjavam se 😅)., pa da služi i drugim curama medjutim zbog širine teme neću uspjeti, pa mi posalji email ako želiš da ti proslijedim materijal s obzirom da si izrazila želju da bi ti dobrodosle takve smjernice.
    Baš je dosta tema i podtema kad se radi o navedenom https://ibb.co/7rVhwvW …

Carpe, hvala ti puno, mozes mi poslati materijale na mirela.facebook@gmail.com
    Generalno mi je problem organizacija, zapetljala sam se tamo negdje nakon 25-te umjesto da si poslozim i puno toga iz proslosti mi je za vratom, i sad samo gledam i ne znam otkuda da pocnem rjesavati, a dok ja tako gledam i pokusavam plivati u svemu, samo se dodatno talozi🙃🙃, tako da svaki savjet je i vise nego dobrodosao. 
    A mozda bi mi dobro dosao i neki Life coach🙃

• MARELA
    17. Siječanj 2022. 15:22

Mia38

Lollypop

Ej zenice, nema me dugo, super napredujemo 19.punimo 3 mjeseca, imamo 6kg i vec smo skoro na velicini 68
    Nego, kada vadimo umetak za novorođenče iz jajeta? 🙈

To i mene zanima… T je bas nervozan u tom jajetu, cini mi se da mu je neudobno +on je bas velika beba, imamo vec 63 cm i vadila bi taj umetak! Mi imamo Kinderkraft prime kolica uz koja smo dobili Mink jaje. Trazila sam na netu al ne mogu naci…
    Kakav je to indikator na pelenama?!

M je 64cm i cini mi se da mrzi biti u sjedalici, vecinom se vozimo tako da ga ja smirujem cijelo vrijeme i 'ššš'-kam inace bi svi poludijeli🙃. Mi imamo Peg Perego-vu ali mi kriminalno izgleda u njoj, stariji je tek pred kraj normalno sjedio u njoj😂

CarpeDiem.
    17. Siječanj 2022. 15:49

MARELA

CarpeDiem.

Marela mislila sam da sažmem materijal o ciljevima i organizaciji ali bih baš pretrpala forum (kao što već jesam, izvinjavam se 😅)., pa da služi i drugim curama medjutim zbog širine teme neću uspjeti, pa mi posalji email ako želiš da ti proslijedim materijal s obzirom da si izrazila želju da bi ti dobrodosle takve smjernice.

Generalno mi je problem organizacija, zapetljala sam se tamo negdje nakon 25-te umjesto da si poslozim i puno toga iz proslosti mi je za vratom, i sad samo gledam i ne znam otkuda da pocnem rjesavati, a dok ja tako gledam i pokusavam plivati u svemu, samo se dodatno talozi🙃🙃, tako da svaki savjet je i vise nego dobrodosao.

Ako si zdrava funkcionalna osoba, bez dijagnoze, odredjene vještine se daju savladati, najbolji si sama sebi life coach. Važno je početi i onda se sve krene odpetljavati, ali polako, ono sto se gomila godinama nije moguće riješiti instantno ali  isto tako nije nerijesivo. Važno je da imaš zelju za napretkom to je već pola posla. Vrlo rado ću ti poslati do kraja dana, po redosljedu kako bi se trebalo pregledavati da bi vezala stvari.
    P.s hvala cure još jednom na čestitkama 🥰 🙌

url=https://lilypie.com]

• MARELA
    17. Siječanj 2022. 17:18

CarpeDiem.

MARELA

CarpeDiem.

Ako si zdrava funkcionalna osoba, bez dijagnoze, odredjene vještine se daju savladati, najbolji si sama sebi life coach. Važno je početi i onda se sve krene odpetljavati, ali polako, ono sto se gomila godinama nije moguće riješiti instantno ali isto tako nije nerijesivo. Važno je da imaš zelju za napretkom to je već pola posla. Vrlo rado ću ti poslati do kraja dana, po redosljedu kako bi se trebalo pregledavati da bi vezala stvari.

CarpeDiem, (trebam se pocet voditi tvojim nick-om😄😄), u pravu si da kaos kod kuce radi kaos u glavi, sada tek kada sam doma vidim koliko to utjece. To i stetne navike, kod mene jedenje previse slatkog. Kavu pijem 1-2 dnevno, pa to nebi trevalo biti previse🤔
    Ti si super organizirana, a da li imas neko doba dana kada planiras iduci dan/tjedan i to neko vrijeme za sebe? 
    Ja to ne znam kada da sad odjednom uguram tj najcesce me pregazi sve ostalo i onda lijepo u 23 navecer ili kasnije se samo srusim, bez plana za dalje, sta u glavi zapamtim da treba, to je to, a kazu da treba zapisivat.
    I kod mene je problem sto previse preuzimam na sebe, tako sam odgojena nazalost i onda npr moje vjezbanje i masa drugih stvari ostane za sutra, pa za sutra, pa sutra i tako to.
    Al dobro, da ne gnjavimo sad tu cure na forumu, budes mi poslala materijale, pa se bacam na posao😅

Lady.D.
    17. Siječanj 2022. 21:18

Vecer cure! Ja konacno uspavala malca. Danas je kao na duracelkama, nikako san na oci. Gleda u mene i smije se, ciči, vristi...
    Mi sutra idemo kod pedijatra na cijepljenje. 😭 Moram kupiti čepiće i one obloge za svaki slucaj. Koje čepiće preporucujete?
    Buhtlica34, ja trenutno koristim Pampers Premium Care i nemam nikakve zamjerke. Sad kad si rekla da baby love nema indikator sam isla provjeravati jer sam koristila i njih u broju 1 i znam da su one imale. Sad sam otvorila broj 2 da vidim i one nemaju. Violeta double care isto nema. 😏
    Zara i Buhtlica, tnx na savjetima za poklon. Jako dobre ideje. Idem privjeriti Tvornicu snova i mozda Adidas trenerku ili tenisice. Da sebi biram uvijek bi izabrala adidaske i izipizi. I jedva cekam da Andro malo poraste za modiranje. 🤩 
    SweetDream15, vjerujem da si sad vec postala tetka! Cestitam ti od srca! 🥳🥳🥳
    Natalija91, zao mi je zbog rođaka. Nadam se da ce se stanje poboljsati i krenuti na bolje. 🙁
    Shopping info, u konzumu su podloge za previjanje 20 kn. Inace sam ih svugdje placala 26-30 kn, pa se ovo dosta isplati, ako uzmete vise komada.

SweetDream15
    17. Siječanj 2022. 22:00

LadyD da barr 🙊 neda se bebica van, seka se otvorila samo 1 cm, od jutrošnji 5cm na 6 je sad... Ukljuxili su joj drip včrs i rekli da očekuju da će oko 11:30 roditi ... 🙄 Sci smo na iglama... Joj 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

bumac95
    17. Siječanj 2022. 23:31

11:30 večeras? :D ajde držimo fige ♥️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    17. Siječanj 2022. 23:31

Kako sam glupa. Pa sad je 11:30 😂😂😂😂
    Kako se brišu komentari ovdje? Hahahaha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    17. Siječanj 2022. 23:55

MARELA

CarpeDiem.

MARELA

CarpeDiem.

Ako si zdrava funkcionalna osoba, bez dijagnoze, odredjene vještine se daju savladati, najbolji si sama sebi life coach. Važno je početi i onda se sve krene odpetljavati, ali polako, ono sto se gomila godinama nije moguće riješiti instantno ali isto tako nije nerijesivo. Važno je da imaš zelju za napretkom to je već pola posla. Vrlo rado ću ti poslati do kraja dana, po redosljedu kako bi se trebalo pregledavati da bi vezala stvari.

CarpeDiem, (trebam se pocet voditi tvojim nick-om😄😄), u pravu si da kaos kod kuce radi kaos u glavi, sada tek kada sam doma vidim koliko to utjece. To i stetne navike, kod mene jedenje previse slatkog. Kavu pijem 1-2 dnevno, pa to nebi trevalo biti previse🤔
    Ti si super organizirana, a da li imas neko doba dana kada planiras iduci dan/tjedan i to neko vrijeme za sebe?
    Ja to ne znam kada da sad odjednom uguram tj najcesce me pregazi sve ostalo i onda lijepo u 23 navecer ili kasnije se samo srusim, bez plana za dalje, sta u glavi zapamtim da treba, to je to, a kazu da treba zapisivat.
    I kod mene je problem sto previse preuzimam na sebe, tako sam odgojena nazalost i onda npr moje vjezbanje i masa drugih stvari ostane za sutra, pa za sutra, pa sutra i tako to.
    Al dobro, da ne gnjavimo sad tu cure na forumu, budes mi poslala materijale, pa se bacam na posao😅

Poslala sam ti materijal i odgovor na ovu poruku da ne zatrpavamo ovdje. 😁 Prvo sam krivo poslala  na marela.facebook pa sam se ispravila sada ... 🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.