🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    17. Siječanj 2022. 11:09

Zara7

Jutro cure 🤗
    Malo sam bila u zaostatku, sad sve pročitala pa i pozaboravljala već što sam pročitala 🙈 pa ću onako po sjećanju
    Daniella jel sad sve ok, nije se ono smeđe više ponavljalo? Mogu mislit šoka, al vjerovala bi tvojoj pedijatrici da je sve ok, nagledaju se oni svega! Ja jedem od starta sve normalno, naranče i mandarine obožavam pa mi je drago da bebaču ništa ne smeta 😊
    Tommyfame,Bumac, LadyD, Carpe prelijepe bebare, baš su cukrići 🍬🍬
    Carpe sretan rođendan starijoj curki 🥳 joj i mene uvijek muči grižnja savjesti kad objavim, al stavim ono da nestane nakon 2 dana pa računam da bar ne ostaje trajno. Inače na društvenim mrežama nikad ne dijelim bebu, a ovdje mi je kao neka sigurna oaza iako je javnije zapravo 😂
    Natalijakako je tvoj rođak? Nadam se da se skroz oporavio!
    Sanjarka Luki je po danu ono što je Jakov po noći 😂😂 mala neman. Prije par noći imali smo rekordnih 8 buđenja u 8 sati "spavanja", sinoć samo 5… 🤯🤯 to nam je valjda karma što se nama jedinima nije piškilo u trudnoći pa smo prespavale cijelu noć bez problema 😂
    Mateja jesi zvala ginekologicu? Ne znam ni ja što bi moglo biti, al takve stvari najčešće naglo nastanu i nestanu, vjerujem da nije ništa opasno 😊
    LadyD ajme ti pokloni za bebe 🤔 možda onu biciklu bez kotača za malo kasnije, mi smo to kupili našoj kumčici i baš su svi bili oduševljeni. Ili smo dobili malu Adidas trenerkicu za Jakova i baš nam je super, to mi je ok poklon ili ona knjiga od Tvornice snova, ima tamo za par prigoda, a jako su dirljive.
    Pozz od nas, mi šećemo svaki dan, jedino da je neka oluja baš bi preskočili, tad mi jedino i odspava 😁 puse svima!

Pa to smeđe nam se nije javilo vise ne,hvala bogu😬ma vjerujem i ja da je sve ok vjerovatno bi i ona bila malo nervozna,ali stvarno je vesela beba....
     I mi setamo svaki dan,vrijeme je stvarno super,nije uopce hladna zima(bar u Puli)...pozz

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    17. Siječanj 2022. 11:11

SweetDream15

Curee dobar vaaam daan ☺️ nadam se da Vam je lijep i dobar kao menii.. sestra mi ima dva dana trudove ali nije do zadnjeg dana tila u bolnicu, i sinooć joj krenu jači i krene plodna voda, sad je u bolnici otvorena 5-6 cm i iščekiva svoju prvu bebicu 😇🎉 tako da smo danas u iščekivanju novog malog člana obitelji uz ovako lijepi dan ❤️ i uskoro me čeka guranje kolica zajedno sa mojom sekom, i druženje naših bebica šta u životu nisam mogla zamisliti da će nas ovako blizu potrefiti, da ćemo u isto vrime bit trudne i u približno vrijeme rodit 🤭 etoo htjela sam podijeliti s vama ovu sretnu vijest !

To je stvarno lijepa vijest,čestitam ti i vjerujem da cete uzivati i vi a i bebice,lijepo je kada se tako potrefi😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    17. Siječanj 2022. 11:22

Sweet dream, nadam se da će sve proći odlično i da brzo uživate zajedno sa bebicama 💞to je baš super kako vam se potrefilo, tako je meni i nećaku 😂😂 samo oni su nažalost 600 km udaljeni od nas, ali eto radujem se da će klinci na ljeto uživati zajedno 😎
    Sto se poklona tiče, meni je super ideja i Izi Pizi sunčane naočale za djecu, ja sam to kupovala djeci od svojih frendica i baš su bile oduševljenje i dica to nosaju čak, 

Natalija91
    17. Siječanj 2022. 11:50

Zara7

Jutro cure 🤗
    Malo sam bila u zaostatku, sad sve pročitala pa i pozaboravljala već što sam pročitala 🙈 pa ću onako po sjećanju
    Daniella jel sad sve ok, nije se ono smeđe više ponavljalo? Mogu mislit šoka, al vjerovala bi tvojoj pedijatrici da je sve ok, nagledaju se oni svega! Ja jedem od starta sve normalno, naranče i mandarine obožavam pa mi je drago da bebaču ništa ne smeta 😊
    Carpe sretan rođendan starijoj curki 🥳 joj i mene uvijek muči grižnja savjesti kad objavim, al stavim ono da nestane nakon 2 dana pa računam da bar ne ostaje trajno. Inače na društvenim mrežama nikad ne dijelim bebu, a ovdje mi je kao neka sigurna oaza iako je javnije zapravo 😂
    Sanjarka Luki je po danu ono što je Jakov po noći 😂😂 mala neman. Prije par noći imali smo rekordnih 8 buđenja u 8 sati "spavanja", sinoć samo 5… 🤯🤯 to nam je valjda karma što se nama jedinima nije piškilo u trudnoći pa smo prespavale cijelu noć bez problema 😂
    Mateja jesi zvala ginekologicu? Ne znam ni ja što bi moglo biti, al takve stvari najčešće naglo nastanu i nestanu, vjerujem da nije ništa opasno 😊
    LadyD ajme ti pokloni za bebe 🤔 možda onu biciklu bez kotača za malo kasnije, mi smo to kupili našoj kumčici i baš su svi bili oduševljeni. Ili smo dobili malu Adidas trenerkicu za Jakova i baš nam je super, to mi je ok poklon ili ona knjiga od Tvornice snova, ima tamo za par prigoda, a jako su dirljive.
    Pozz od nas, mi šećemo svaki dan, jedino da je neka oluja baš bi preskočili, tad mi jedino i odspava 😁 puse svima!

Rođaku je stanje baš loše. Nažalost je završio na respiratoru, Covid mu je zahvatio oba plućna krila i čak bubrege.
    Što će na kraju biti, pojma nemam.
    Samo se možemo nadati najboljem. 🙏🏻

bumac95
    17. Siječanj 2022. 12:08

SweetDream čestitam i tebi i seki 🥰
    Moja trenutno radi na bebi i već sad sam Uzbuđena, kako će tek onda bit 😅
    Pelene - mi smo probali sve i svašta. I gotovo sve su bile okej. Niti jedne nam nisu radile osipe ili nešto slično.
    Ono sto sam primijetila je da mi najbolje “stoje” pampers pure. Bas mu lijepo sjednu oko nogice. On je dugačak i mršav i npr. babylove su mu dvojka široke a kratke. Sad to naravno ovisi od djeteta do djeteta 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

SweetDream15
    17. Siječanj 2022. 12:19

Daniela2207 hvala, joj oćemo itekako ☺️
    Buhtlica34 hvala , mi smo sreća u istom gradu tako da se možemo vidjeti kad god, dok mi je stariji brat i nećakinje udaljeni 100km al opet ništa strašno, tvoji su baš jako dsleko ali ds ro što ksžeš igrst će se na ljeto 😇
    Bumac95 hvala ti, joj ja sam preuzbuđena 😍 nemogu ti opissti, iako imam već tri nećakinje od brata , sad i sekina dolazi. 
    I ds šts je najsmješnije, kod nas su sve same cure u obitrlji, najviše nas ima, i onds kad je seka ostala trudna svi smo bili uvjereni da će baš ona muško nosit, da će "razbit" red curica, ali međutim ništa od tog 😂😂 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

bumac95
    17. Siječanj 2022. 12:25

SweetDream kod nas bas obrnuto hahaha
    Sve samo dečki. I moja dvojica :D
    Sad se nadam da će ona jednu curicu dobit 😅
    Iako za početak nadamo se da će Ostat trudna jer im bas i ne ide za sad 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

SweetDream15
    17. Siječanj 2022. 12:29

Bumac95 uh puno dečki 😂 a najviše sam po forumu popratila da ima dečkiju, a uživo sve curice od kog sam čula da je trudna hahaha
    Ma bit će i kod njih, daće Bog polako strpljenja, i samo se ne triba opterećivati tim previše jer onda pogotovo ne ide 🙂

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Zara7
    17. Siječanj 2022. 13:02

Natalija91

Zara7

Jutro cure 🤗

Rođaku je stanje baš loše. Nažalost je završio na respiratoru, Covid mu je zahvatio oba plućna krila i čak bubrege.
    Što će na kraju biti, pojma nemam.
    Samo se možemo nadati najboljem. 🙏🏻

Ajme strašno, baš mi je žao, nadala sam se da je već sve iza njega. Šaljem pozitivne misli, držite se 🥺💙

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    17. Siječanj 2022. 13:04

Daniella pozz u Pulu 😘 
    SweetDream stvarno nešto prekrasno i posebno, i ja se nadam tome kroz koju godinicu 🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.