Ja sam ih probala bas dosta,violeta nisam...mi koristimo babylove i evo bas sam probala huggies imaju ih u kauflandu neznam dali je koja probala,stvarno su super meni je frendica dala par komada da probam,paket 3 ima 80 komada i inace dode oko 136 kn cca ali jednom mjesecno imaju akciju i budu na 50 %.Stvarno su ok,iza imaju lastik,i bas su pamucne,ako netko zeli probati😉

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Ima i indikator zaboravila sam napisati

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Lady D,Bumac koji ljepotani😍
Carpe misic mali❤️
Ni ja ne volim stavljati slike, ali sam isto dva puta podijelila. 
Lady D i meni je hokaido najdraza😋 jucer sam pravila pilecu juhu i bas sam pomislila sveta juha od tikve za cas bude😂😂

Cure koje dojite, dali izbjegavate jesti npr.jotu,cvjetacu,brokulu,agrume?neznam do kada se to ne jede ili se moze,negdje citam da da negdje da se treba izbjegavati pa neznam ni ja vise😒

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Ej zenice, nema me dugo, super napredujemo 19.punimo 3 mjeseca, imamo 6kg i vec smo skoro na velicini 68
Nego, kada vadimo umetak za novorođenče iz jajeta? 🙈
To i mene zanima... T je bas nervozan u tom jajetu, cini mi se da mu je neudobno +on je bas velika beba, imamo vec 63 cm i vadila bi taj umetak! Mi imamo Kinderkraft prime kolica uz koja smo dobili Mink jaje. Trazila sam na netu al ne mogu naci...
Kakav je to indikator na pelenama?!
Mia38 zuta crta koja kod pune pelene promijeni boju..
Daniella agrume i namirnice koje napuhuju sam izbjegavala samo dok je imala grceve, sad sve jedem. Mandarine,narance svaki dan, grah sam neki dan kuhala. Kad bi primjetila da joj nesto smeta onda bi napravila pauzu. Vec smo pricale ovdje da se ne preporucuje nista izbjegavati vec jesti kao inace. Tako su bar meni pedijatrica i babica preporucile.

Mia38 zuta crta koja kod pune pelene promijeni boju..
Daniella agrume i namirnice koje napuhuju sam izbjegavala samo dok je imala grceve, sad sve jedem. Mandarine,narance svaki dan, grah sam neki dan kuhala. Kad bi primjetila da joj nesto smeta onda bi napravila pauzu. Vec smo pricale ovdje da se ne preporucuje nista izbjegavati vec jesti kao inace. Tako su bar meni pedijatrica i babica preporucile.
Ok,hvala puno,mi grceve nismo ni imale tako da onda pomalo krecem sa svime😀👍

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
E da, vidila sam za Huggies nedavno su bili u Kaufland na 50 posto, vidiš sad mi je žao što ih nisam uzela, ali nema veze znam za drugi put!
Ja ti jedem sve, evo jedino nisam limunadu i grah, ali ostale grahorice i kupusnjače i agrume sam jela. Mala nije imala nikakvih problema. Sad sam izbacila kravlje mlijeko, ali to je više zato što meni smeta, i nisam ga ni pila godinama prije trudnoće, ali u trudnoći me tražilo pa sam ga pila.
Sto se tiče AS, mi imamo bugaboo turtle by nuna, I isto mi se čini nekako tijesna, ali za sad neću vaditi taj umetak za novorođenče, sve dok je mogu lipo zakopčati u njoj.
Indikator na pelenama je ona crta koja pokaže koliko se beba popiškila

Ej zenice, nema me dugo, super napredujemo 19.punimo 3 mjeseca, imamo 6kg i vec smo skoro na velicini 68
Nego, kada vadimo umetak za novorođenče iz jajeta? 🙈
To i mene zanima… T je bas nervozan u tom jajetu, cini mi se da mu je neudobno +on je bas velika beba, imamo vec 63 cm i vadila bi taj umetak! Mi imamo Kinderkraft prime kolica uz koja smo dobili Mink jaje. Trazila sam na netu al ne mogu naci…
Kakav je to indikator na pelenama?!
Mi isto imamo kinderkraft prime kolica,i bas sam bila citala da je nedostatak tog jajeta da brzo prerastu taj umetak,mi smo ga prosli tjedan izvadili jer vise ne stane s njim...pisalo je to negdje na fejsu rodini savjeti o autosjedalicama...

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
E da, vidila sam za Huggies nedavno su bili u Kaufland na 50 posto, vidiš sad mi je žao što ih nisam uzela, ali nema veze znam za drugi put!
Ja ti jedem sve, evo jedino nisam limunadu i grah, ali ostale grahorice i kupusnjače i agrume sam jela. Mala nije imala nikakvih problema. Sad sam izbacila kravlje mlijeko, ali to je više zato što meni smeta, i nisam ga ni pila godinama prije trudnoće, ali u trudnoći me tražilo pa sam ga pila.
Sto se tiče AS, mi imamo bugaboo turtle by nuna, I isto mi se čini nekako tijesna, ali za sad neću vaditi taj umetak za novorođenče, sve dok je mogu lipo zakopčati u njoj.
Indikator na pelenama je ona crta koja pokaže koliko se beba popiškila
Hvala,limun necu jos ostalo cu sve pomalo uvoditi opet...
da pelene su stvarno dobre,ja isto cekam sljedecu akciju pa cu ih uzeti...

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji