🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    17. Siječanj 2022. 09:34

Cure koje dojite, dali izbjegavate jesti npr.jotu,cvjetacu,brokulu,agrume?neznam do kada se to ne jede ili se moze,negdje citam da da negdje da se treba izbjegavati pa neznam ni ja vise😒

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Mia38
    17. Siječanj 2022. 09:39

Lollypop

Ej zenice, nema me dugo, super napredujemo 19.punimo 3 mjeseca, imamo 6kg i vec smo skoro na velicini 68
    Nego, kada vadimo umetak za novorođenče iz jajeta? 🙈

To i mene zanima... T je bas nervozan u tom jajetu, cini mi se da mu je neudobno +on je bas velika beba, imamo vec 63 cm i vadila bi taj umetak! Mi imamo Kinderkraft prime kolica uz koja smo dobili Mink jaje. Trazila sam na netu al ne mogu naci...
    Kakav je to indikator na pelenama?!

• sunce7
    17. Siječanj 2022. 09:48

Mia38 zuta crta koja kod pune pelene promijeni boju..
    Daniella agrume i namirnice koje napuhuju sam izbjegavala samo dok je imala grceve, sad sve jedem. Mandarine,narance svaki dan, grah sam neki dan kuhala. Kad bi primjetila da joj nesto smeta onda bi napravila pauzu. Vec smo pricale ovdje da se ne preporucuje nista izbjegavati vec jesti kao inace. Tako su bar meni pedijatrica i babica preporucile.

daniella2207
    17. Siječanj 2022. 09:59

sunce7

Mia38 zuta crta koja kod pune pelene promijeni boju..
    Daniella agrume i namirnice koje napuhuju sam izbjegavala samo dok je imala grceve, sad sve jedem. Mandarine,narance svaki dan, grah sam neki dan kuhala. Kad bi primjetila da joj nesto smeta onda bi napravila pauzu. Vec smo pricale ovdje da se ne preporucuje nista izbjegavati vec jesti kao inace. Tako su bar meni pedijatrica i babica preporucile.

Ok,hvala puno,mi grceve nismo ni imale tako da onda pomalo krecem sa svime😀👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    17. Siječanj 2022. 10:01

E da, vidila sam za Huggies nedavno su bili u Kaufland na 50 posto, vidiš sad mi je žao što ih nisam uzela, ali nema veze znam za drugi put!
    Ja ti jedem sve, evo jedino nisam limunadu i grah, ali ostale grahorice i kupusnjače i agrume sam jela. Mala nije imala nikakvih problema. Sad sam izbacila kravlje mlijeko, ali to je više zato što meni smeta, i nisam ga ni pila godinama prije trudnoće, ali u trudnoći me tražilo pa sam ga pila.
    Sto se tiče AS, mi imamo bugaboo turtle by nuna, I isto mi se čini nekako tijesna, ali za sad neću vaditi taj umetak za novorođenče, sve dok je mogu lipo zakopčati u njoj.
    Indikator na pelenama je ona crta koja pokaže koliko se beba popiškila

daniella2207
    17. Siječanj 2022. 10:04

Mia38

Lollypop

Ej zenice, nema me dugo, super napredujemo 19.punimo 3 mjeseca, imamo 6kg i vec smo skoro na velicini 68
    Nego, kada vadimo umetak za novorođenče iz jajeta? 🙈

To i mene zanima… T je bas nervozan u tom jajetu, cini mi se da mu je neudobno +on je bas velika beba, imamo vec 63 cm i vadila bi taj umetak! Mi imamo Kinderkraft prime kolica uz koja smo dobili Mink jaje. Trazila sam na netu al ne mogu naci…
    Kakav je to indikator na pelenama?!

Mi isto imamo kinderkraft prime kolica,i bas sam bila citala da je nedostatak tog jajeta da brzo prerastu taj umetak,mi smo ga prosli tjedan izvadili jer vise ne stane s njim...pisalo je to negdje na fejsu rodini savjeti o autosjedalicama...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    17. Siječanj 2022. 10:06

buhtlica34

E da, vidila sam za Huggies nedavno su bili u Kaufland na 50 posto, vidiš sad mi je žao što ih nisam uzela, ali nema veze znam za drugi put!
    Ja ti jedem sve, evo jedino nisam limunadu i grah, ali ostale grahorice i kupusnjače i agrume sam jela. Mala nije imala nikakvih problema. Sad sam izbacila kravlje mlijeko, ali to je više zato što meni smeta, i nisam ga ni pila godinama prije trudnoće, ali u trudnoći me tražilo pa sam ga pila.
    Sto se tiče AS, mi imamo bugaboo turtle by nuna, I isto mi se čini nekako tijesna, ali za sad neću vaditi taj umetak za novorođenče, sve dok je mogu lipo zakopčati u njoj.
    Indikator na pelenama je ona crta koja pokaže koliko se beba popiškila

Hvala,limun necu jos ostalo cu sve pomalo uvoditi opet...
    da pelene su stvarno dobre,ja isto cekam sljedecu akciju pa cu ih uzeti...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Zara7
    17. Siječanj 2022. 10:13

Jutro cure 🤗
    Malo sam bila u zaostatku, sad sve pročitala pa i pozaboravljala već što sam pročitala 🙈 pa ću onako po sjećanju
    Daniella jel sad sve ok, nije se ono smeđe više ponavljalo? Mogu mislit šoka, al vjerovala bi tvojoj pedijatrici da je sve ok, nagledaju se oni svega! Ja jedem od starta sve normalno, naranče i mandarine obožavam pa mi je drago da bebaču ništa ne smeta 😊
    Tommyfame,Bumac, LadyD, Carpe prelijepe bebare, baš su cukrići 🍬🍬 
    Carpe sretan rođendan starijoj curki 🥳 joj i mene uvijek muči grižnja savjesti kad objavim, al stavim ono da nestane nakon 2 dana pa računam da bar ne ostaje trajno. Inače na društvenim mrežama nikad ne dijelim bebu, a ovdje mi je kao neka sigurna oaza iako je javnije zapravo 😂 
    Natalija kako je tvoj rođak? Nadam se da se skroz oporavio!
    Sanjarka Luki je po danu ono što je Jakov po noći 😂😂 mala neman. Prije par noći imali smo rekordnih 8 buđenja u 8 sati "spavanja", sinoć samo 5... 🤯🤯 to nam je valjda karma što se nama jedinima nije piškilo u trudnoći pa smo prespavale cijelu noć bez problema 😂
    Mateja jesi zvala ginekologicu? Ne znam ni ja što bi moglo biti, al takve stvari najčešće naglo nastanu i nestanu, vjerujem da nije ništa opasno 😊
    LadyD ajme ti pokloni za bebe 🤔 možda onu biciklu bez kotača za malo kasnije, mi smo to kupili našoj kumčici i baš su svi bili oduševljeni. Ili smo dobili malu Adidas trenerkicu za Jakova i baš nam je super, to mi je ok poklon ili ona knjiga od Tvornice snova, ima tamo za par prigoda, a jako su dirljive. 
    Pozz od nas, mi šećemo svaki dan, jedino da je neka oluja baš bi preskočili, tad mi jedino i odspava 😁 puse svima! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Mia38
    17. Siječanj 2022. 10:27

Ja sam se upravo cijepila i kaze mi dokt tu na punktu kao na vlastitu odgovornost za dojilje... sve je to neistrazeno i bla bla bla... bas me malo pokolebala. Cure koje ste se cijepile nakon poroda i dojite sto su vama rekli?
    Vidis, nisam ni skuzila da imaju indikator 🤦‍♀️
    Sto se sjedalica tice nama je definizivno mala al tek smo 2,5 mjeseca pa me strah izvadit 

SweetDream15
    17. Siječanj 2022. 10:56

Curee dobar vaaam daan ☺️ nadam se da Vam je lijep i dobar kao menii.. sestra mi ima dva dana trudove ali nije do zadnjeg dana tila u bolnicu, i sinooć joj krenu jači i krene plodna voda, sad je u bolnici otvorena 5-6 cm i iščekiva svoju prvu bebicu 😇🎉 tako da smo danas u iščekivanju novog malog člana obitelji uz ovako lijepi dan ❤️ i uskoro me čeka guranje kolica zajedno sa mojom sekom, i druženje naših bebica šta u životu nisam mogla zamisliti da će nas ovako blizu potrefiti, da ćemo u isto vrime bit trudne i u približno vrijeme rodit 🤭 etoo htjela sam podijeliti s vama ovu sretnu vijest ! 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.