Jutro cure 🤗
Sanjarka bravo za dobre kukiće 🥳 nama je isto Jakov ko u PMS-u, sto raspoloženja, a najsmišnije mi je kad iz glasnog smijeha prijeđe u histerično plakanje u sekundi🙈 a vidi Lukija kako je sladak🥺🥺, mali nosić😍 što se kosice tiče točno tako je i nama, po sredini prema čelu ogromne dlake, sa strane ništa 😂 al evo krenula mu je rasti nova kosica, polako, ali sigurno! Nama nespavanje traje zadnja 2 tjedna, al moram reć da se sinoć budio samo 3 puta ko u dobra, stara vremena 🥳🥳
Daniella preeslatka Korina mišica mala 😍🍬 već velika 4 mjeseca 🥳 al isto mislim da bi radi ove izjave "nije me to nikad zabrinulo ja sam mislila da sve bebe puno spavaju🤭" trebala zaradit bar privremeni ban s foruma 😂😂 molim adminku da reagira 😂
LadyD ja ću isto preć na ušni, jedino što sam čitala da on ide tek nakon 6 mjeseci jer se tek tad zvukovod skroz formira, da prije toga nije pouzdan.
Sweetdream čestitke na maloj bebari, želim vam puno sunčanih šetnji 🥳
Pričanje- moj isto melje sve u 16, pogotovo u nekim fazama kad ga uhvati...preksinoć u 4 u noći trkelja ko da nema sutra, a muž i ja ga samo ignoriramo da ga slučajno ne ohrabrimo za dalje 😂
Sunce preslatka je baš😍
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Što se tiče kose, M baš raste brzo. Kad ga počešljam onako kao da ima šiške skoro mu u oči upada 😂 jedino je sa strane malo rjeđa, ali nema rupa zasad 😃 tjemenicu smo skoro riješili. Nisam mu više stavljala Mustelinu pjenicu jer mu jlse jako crvenila glava i čelo di je god dotakla.
Mazala sam mu glavu bademovim uljem, pustila malo da stoji i onda lagano češljala češljićem i baš se dosta skinulo.
Onda mu samo operem kosu običnim šamponom koji inače koristimo 😊
-
I on priča baš jako i guguče stalno nešto. Sve čekam kad će progovoriti 😃 neki dan muž se igra s njim i pita: Jesi ti moj najbolji prijatelj? A on kaže: Ne 😂😂 izletilo mu taman u tom trenutku haha
I smije se onako iz sveg glasa i zine ko pekara 🙈🙈😂
-
Ušni toplomjer - imamo Braun Termoscan 7. Ali kao što kaže Zara7 nije dovoljno pouzdan za bebe mlađe od 6 mj zbog zvukovoda koji se nije formirao. Za nas odrasle je super. Baš sam mjerima njime i alkoholnim i isto je bilo.
Za M ga koristim samo orijentacijski. Kad Braun pokaže više, izmjerim rektalno sa Omron Smart Flexi. Digitalni sa fleksibilnim vrhom, i super je. Rektalno mjeri za 10 sekundi.
-
Cure, okreću li se vaši sa 3 mjeseca i sitno s leđa na bok, stomak i obratno?
Moj dječak još ne. I ko što se pričale da vaši ne vole baš tummy time, ni M nije oduševljen. Ali u zadnje vrijeme čak i drži glavu po par minuta i onda se rasplače. A više je ne zna spustiti ko prije na podlogu pa da odmara 😃😃 i ne drži je baš visoko još.
Ne znam je li mu možda teško mišićima držati svoju težinu jer ima već cca 7ipo kg 🙈🙈 treba to nositi haha
-
Podloga za igranje - imamo Casmatino, nedavno naručipa i zasad sam zadovoljna 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav cure 🤗
Boze kako su slatke te vase bebice 😍😍😍
Al ipak je moj zet Luki najslađi 🥰🙈
Punica se ulizuje zetu od malih nogu 😆😆
Mi smo jutros obavile pregled. Lara je teska 6440g i duga 61.6cm 🙈
Cula joj je sum na srcu pa me narucila u kardiologa tek u 10.mj.
Rekla je da glavu ne drzi kako treba i da se narucimo u fizijatra.
Cijepila se, malo je plakala, al proslo je ok. Stavila sam joj frescopad, nadam se da ce proc bez fibre ili nekih drugih nuspojava 🤞🏼
Ponosna mama, Lara je baš pravi komad bebe 😁
Kako to da je čula sum na srcu, jesi ti znala za to? Mislim jesu li u rodilištu šta primijetili? Nadam se da će sve biti uredu s tim :)
A što se tiče glave, šta joj to znači ne drži kako treba? Tipa naginje na jednu stranu više ili? Jer meni je rekla moja da joj za sad samo sama radim vježbe jer kao malo više naginje na jednu stranu, ali da za sad se to stigne i doma ispraviti s vjezbicama, pa ja to sad sama radim. A i već sam vam rekla da vječiti gleda u lijevo, mada ona stvarno okreće glavu na sve strane, pogotovo sad kako je veća. Ali ipak lijeva joj je draža 😂
Držim fige da Lara ne dobije temperaturu 🤞
Sto se kose tiče, mi se zezamo da Mila ima frizuru ko George Costanza 😂 ćelava i onda dole busen. Iako počela joj je kosa ful rasti zadnjih tjedan dana, samo ima jedno ćelavko mjesto na zatiljku.
A ona je danas ajme majko, nikad ovakav dan nismo imali. Tek sad je zaspala od jutros u 8 sati. Današnji dan je bio samo krug presvlačenja, hranjenja, sva pa ja na meni 5 min, vrisne čim je pustim i sve tako. I onda konačno zaspe, a moja svekrva etava da se zabrinula jer me zvala I nisam joj se javila, a ona je išla u trgovinu pa me tila pitati oće li mi kruh kupiti. I onda nastavi sa pitanjem pa bože moj šta joj je šta place danas, a jučer lipo spavala. I otidje a mala pocme kenkat. Skoro sam je u top stavila. Svekrvu a ne malu 😏🙄
U 6 idemo da nam da cjepivo protiv rote. Cure koje ste cjepile djecu, jel bude kakvih nuspojava?
Bok cure, evo da se i mi malo javimo u pauzi. M se rodio skoro pa celav i zacudo, nista nije otpadalo, a bome ni znacajno raslo😄.
Mi smo sinoc imali cudan intermezzo oko 5 ujutro. U 4 sam ga stavila sisat, pa smo zaspali oboje i onda sam ga krenula staviti na drugu, jer obicno sisa iz obje, kad je poceo urrrrlati koda ga netko kolje i nista nije pomagalo, nije htio ni sisati, promjena pelene nula bodova, nosenje i tijesenje nula bodova, sve nesto u polu snu se derao, a za 10min nosanja je konacno prestalo. Pa kaj ne dolaze oni neki nocni strahovi kasnije?🤔 tak mi je to nekako izgledalo.
Poslije po danu sve ok🤨
Tummy time nastojimo svaki dan, narocito kada vidim da mu je dosadni vec na leđima i ispucamo sve ideje, gym, vrtuljak, ljuljacku, zajednicko zezanje, pricanje, prematanje...to mu onda malo promijeni perspektivu, pa bude miran neko vrijeme jer mu je zanimljivo. Drzi glavu do cc 5 min, a onda vec vidim da mu bude dosta. Netko, ja mislim Jackie, je pitala da li se okrecu na trbuh s 3mj, M ide s leđa na bok lagano, to je za sada domet, mislim da je to ok.
Bumac, kak ste vi sa vasim strajkom dojenja? Jel se vratio ipak ili ste na boci?
Sanjarka, frendic pazi na liniju😄bar ti nije jos pre tezak kad ga treba nosat🙃 na kojem ste ad-u? Ili jos i doji?
Kako to da je čula sum na srcu, jesi ti znala za to? Mislim jesu li u rodilištu šta primijetili? Nadam se da će sve biti uredu s tim :)
A što se tiče glave, šta joj to znači ne drži kako treba? Tipa naginje na jednu stranu više ili? Jer meni je rekla moja da joj za sad samo sama radim vježbe jer kao malo više naginje na jednu stranu, ali da za sad se to stigne i doma ispraviti s vjezbicama, pa ja to sad sama radim. A i već sam vam rekla da vječiti gleda u lijevo, mada ona stvarno okreće glavu na sve strane, pogotovo sad kako je veća. Ali ipak lijeva joj je draža 😂
Sto se kose tiče, mi se zezamo da Mila ima frizuru ko George Costanza 😂 ćelava i onda dole busen. Iako počela joj je kosa ful rasti zadnjih tjedan dana, samo ima jedno ćelavko mjesto na zatiljku.
A ona je danas ajme majko, nikad ovakav dan nismo imali. Tek sad je zaspala od jutros u 8 sati. Današnji dan je bio samo krug presvlačenja, hranjenja, sva pa ja na meni 5 min, vrisne čim je pustim i sve tako. I onda konačno zaspe, a moja svekrva etava da se zabrinula jer me zvala I nisam joj se javila, a ona je išla u trgovinu pa me tila pitati oće li mi kruh kupiti. I onda nastavi sa pitanjem pa bože moj šta joj je šta place danas, a jučer lipo spavala. I otidje a mala pocme kenkat. Skoro sam je u top stavila. Svekrvu a ne malu 😏🙄
U 6 idemo da nam da cjepivo protiv rote. Cure koje ste cjepile djecu, jel bude kakvih nuspojava?
Nisu mi do sad spominjali taj sum, krenila je pregledat i kaze zapisala sam sebi zadnji put moguci sum na srcu, amo sad to vidit. Poslusala je i kaze definitivno se cuje, vjerojatno je rupica koja jos nije zarasla (tako nesto). A za glavu, kad lezi na prsima jedva je na par sekundi digne, nekad ni ne moze. I kad je ono povuce u sjed glava joj ostane nazad visit i onda je nekako jedva digne pa joj se ljulja lijevo-desno. Uglavnom dosta je nestabilna 🤷🏻♀️
Nisu mi do sad spominjali taj sum, krenila je pregledat i kaze zapisala sam sebi zadnji put moguci sum na srcu, amo sad to vidit. Poslusala je i kaze definitivno se cuje, vjerojatno je rupica koja jos nije zarasla (tako nesto). A za glavu, kad lezi na prsima jedva je na par sekundi digne, nekad ni ne moze. I kad je ono povuce u sjed glava joj ostane nazad visit i onda je nekako jedva digne pa joj se ljulja lijevo-desno. Uglavnom dosta je nestabilna 🤷🏻♀️
Ponosna mama i mi stedimo desnu stranu.. a kakve to vjezbice radis? I nama isto glava visi kad ga se dize s leđa. Rekao nam doktor zasad samo baby handling. Vidjet cemo oko 4 mjeseca dal ce trebat vjezbice.
Amee lipih beba!! 😍😍😍
Zene, jeste mi zive? 😆 taman sam kod frizerke i hvatam zaostatke.
Evo i moj dodatak brzim receptima: danas sam spremala kvrgusu - pileca prsa, umjesto obicnog brasna integralno pirovo i jos dodam kurkumu u jaja i mlijeko. Dok se pece imate vremena nesto brzinski i obaviti. 😁 posluziti uz salatu po izboru. 🙂
Ponosna mama i mi stedimo desnu stranu.. a kakve to vjezbice radis? I nama isto glava visi kad ga se dize s leđa. Rekao nam doktor zasad samo baby handling. Vidjet cemo oko 4 mjeseca dal ce trebat vjezbice.
Ne radim jos nikakve vjezbe, buhtlica radi. Meni je rekla da se red u fizijatra ceka otprilike misec dana pa cemo taman doc na red kad bude imala 3ipo-4 mj.da vide oce trebat vjezbice.
Sortiraj odgovore
Najstariji