🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 04:05

bumac95

Kako sam glupa. Pa sad je 11:30 😂😂😂😂
    Kako se brišu komentari ovdje? Hahahaha

🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 04:35

Pozdrav ekipica 😘

Evo smo se nahranili, sad mozemo spavati dalje. Tj Luki već spava a ja malo teže, razbudim se ful 🙄
    Nedavno sam pisala kako Luki uopće ne dize glavu na trbuhu, e pa jučer je samo odjednom digao visokooo i čovjek tako drzi cilu vječnost kao da to radi oduvijek 🤣🤣🤣 eto, doslovno preko noći 😅
    Počeo je sve intenzivnije mlatarati rukama po igračkama. Al nema još tu velike koordinacije. 
    Inače dnevno promjeni sto raspoloženja, čas lipo sam leži i zabavlja se, vec drugi cmizdri, treći vrišti, pa se opet smije i zabavlja... Al vise je ovog cmizdrenja 🤣 a i vrištanja bome.
    Da nema tek 2ipo mjeseca rekla bi da mu idu zubi. To vrišti , bali, trpa šaku u usta.... 🤦🏻‍♀️
    I tako. Dosta o nama 😁

Ellie, Andro, Niko Boze sto su slatki 🥰🥰 
    Lollypop piši nam češće 😊 umetak nisam ni razmisljala o tome, Luki je jos dobro s njim. Ima 60cm , as je Joie I-snug 
    Buhtlice mi koristimo happy bella pelene i zadovoljna sam.
    Pampers mi je na samom početku bio ok, posli je svaka promočila. S babylove sam uzasno razočarana. Osim sto bi svaka promočila , čičak im je koma i ništa ne lovi 🤷🏻‍♀️
    Zara, CarpeDiem ja stavim za minić sliku , nije me neki strah nekako isto gledam ovo kao naš privatni kutak 🤣 al eto ne razbacam se sa njima.. za sada mi forum puno više paše zbog tempa praćenja ali kasnije nekad mogu otvoriti grupu na WhatsApp-u pa tko bude htio se priključiti 🙌
    Zara ajme koje noći 😓😓😓 koliko to sad već dugo traje? 
    Mateja si bila na pregled? Sta kaze dr?
    SweetDream predivno ♥️ nadam se da je do sada rodila i da se maze i paze 🥰
    Natalija bas mi je žao 😓🥺🥺 nadam se da ce se ipak izvući 🙏🙏🙏🙏 bolestan inače? Glupa korona ... 
    LadyD nismo za sada imali potrebu za čepićima no kad je imao koronu pedica mi je rekla da kupim Eferalgan čepiće. S tim da u ljekarnu ispod 3mj ne daju ništa , meni je dr rekla tada 1/3 čepića da mu dam u slučaju potrebe. 
    Ivona i BubaBublice gdje ste nestale? 😊 Sretan 3. Minić dečkima 💙💙

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 04:53

Jučer smo obavili pregled kukova, sve pet 🙌

Jel ima tko fazu " nervoze" na boci? Zadnja 2-3 dana vrti glavom dok je pije, u biti cilim tijelom nekako kao da mu nesto ne paše al ne ispusta bocu iz usta niti prestaje piti 🤷🏻‍♀️

SweetDream15
    18. Siječanj 2022. 09:30

Bumac95 😂😂😂
    Sanjarka  ❤️
    Seka je rodila jutros tek u 05:00 h carskim rezom ipak, otvorila se ona sinoć do 9cm ali jednostavno nije imala nagon za tiskanje, doktor i babica su sve pokušavali ona ih slušala ali jednostavno nije išlo i morala je na carski rez. Ona i beba su super, beba je prava bucka. 3150 g i 52 cm ☺️ 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• buhtlica34
    18. Siječanj 2022. 09:46

Sweetdream, čestitam na nećakinji 💞
    Sanjarka, na kojoj mu visini držiš te igračke pa ih dohvati da mlatara? Mila mlatara ko pomanitala I rukama i nogama, ali sve te igračice Su joj previsoko na baby gymu da bi ih udarila, jedino kad joj ja držim. Ali onda mi to nema smisla, jer hoću da budem u miru malo dok se ona zabavlja 😂
    Inače ljudi moji da vi čujete kako ona "priča"! Mi se ne možemo na čuditi, krene pričati pa joj ja odgovorim pa ona meni, uglavnom po pola sata tako gugućemo, ja sam oduševljena. Točno gleda u mene, čeka da završim pa mi odgovori. Na trbuhu je baš dobra, dva tri puta se okrenula, točno se ono odupre jednom rukom, ali fali joj malo za okret. Jel je trebam ja poticati onda i ja je okrenuti?

Lady.D.
    18. Siječanj 2022. 10:56

Pozz cure, mi se vratili od pedijatrice. Andro je odlicna beba. Dobio je jos jednu kilu i narastao 5 cm. Sada ima 5.450 g i 59,5 cm. Primio je i cijepivo u nogice. Nadamo se da nece imati rekacije. 
    Cure koje imate ušne toplomjere, kako ste zadovoljne s njima? I koji model je najbolji?
    SweetDream, cestitam ti od srca na necakinji, a seki zelim brz oporavak! 💖🥳
    Buhtlica, Andro isto prica kao pravi! I sto kazes, to zna trajati po pola sata, sat. Gledamo se i bas vodimo ozbiljne razgovore. Ja "gugućem" na njegov nacin i on mi odgovara. Citala sam da treba ponavljati kako oni "pricaju", tako ih bodrimo i pokazujemo da to rade dobro. Uglavnom, ja se rastapam od srece kad mi se tako smije, gleda me u oci i prica samnom. 
    Sanjarka, bravo za super kukiće i dizanje glavice. Kad smo kod toga, Andro bas ne voli biti na trbuhu i uvijek urla. A evo danas kod pedijatrice je bas lijepo drzao glavicu. Rekla je da ga treba malo forsati, a meni zao kad se tako muci i negoduje. 🙄

bumac95
    18. Siječanj 2022. 10:58

SweetDream čestitam ti od srca ♥️ I seki naravno haha
    Buhtlica ja sam svom uzela neke dodatne igračke koje više vise pa sam mu zakačila. Stvarno su visoke ove od gyma i onda bi u prazno mlatarao 😂
    U nuni su recimo bolje “raspoređene” i to mu se vise sviđa jer ih čak i uhvatit moze

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    18. Siječanj 2022. 11:00

I Niko isto ne voli bit na trbuhu. Ja ga stavim, on se okrene na leđa. I tako je u stanju 10 puta dok se ne rasplače. To kroz dan možda 5-10 minuta bude sveukupno jer neće 😅
    Idemo sad ta koji dan na sistematski pa ću vidjet šta kaže ped na držanje glavice. Meni se čini da mu je okej 🤷🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 11:29

SweetDream15

Bumac95 😂😂😂
    Sanjarka ❤️
    Seka je rodila jutros tek u 05:00 h carskim rezom ipak, otvorila se ona sinoć do 9cm ali jednostavno nije imala nagon za tiskanje, doktor i babica su sve pokušavali ona ih slušala ali jednostavno nije išlo i morala je na carski rez. Ona i beba su super, beba je prava bucka. 3150 g i 52 cm ☺️

Čestitke seki i cijeloj obitelji ♥️

Sanjarka88
    18. Siječanj 2022. 11:33

buhtlica34

Sweetdream, čestitam na nećakinji 💞
    Sanjarka, na kojoj mu visini držiš te igračke pa ih dohvati da mlatara? Mila mlatara ko pomanitala I rukama i nogama, ali sve te igračice Su joj previsoko na baby gymu da bi ih udarila, jedino kad joj ja držim. Ali onda mi to nema smisla, jer hoću da budem u miru malo dok se ona zabavlja 😂
    Inače ljudi moji da vi čujete kako ona "priča"! Mi se ne možemo na čuditi, krene pričati pa joj ja odgovorim pa ona meni, uglavnom po pola sata tako gugućemo, ja sam oduševljena. Točno gleda u mene, čeka da završim pa mi odgovori. Na trbuhu je baš dobra, dva tri puta se okrenula, točno se ono odupre jednom rukom, ali fali joj malo za okret. Jel je trebam ja poticati onda i ja je okrenuti?

Bravo za naprednu Milu, super je ♥️
    I moj voli "pričat" , doduse ne toliko dugo ipak je muško 🤣
    Ja ti imam baby love gym i odličan mi je bas zbog toga jer su igračke skroz nisko
    https://ibb.co/Fw0G03N
    + Igračke mozes sam korigirat gdje će stati, pomicanjem ove mentol plastikice
    https://ibb.co/ykkc56J

Moj recimo na Nuni ne uspijeva uhvatiti igračke, pre visoko su mu 🤷🏻‍♀️ dok na babybjornu bez problema ih lovi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.