Jos samo da ovo iskomentiram, bebo i ja smo danas bili u Petrovoj u Ambulanti za medicinu dojenja, ostavljala sam uzorak mlijeka da vidim zasto mi ranica na lijevoj ne prolazi i usput smo obavili pregled dojki, uzv, pregled bebija, hvata i svega i stvarno preporucam toplo tko god ima bilo kakvih problema s dojenjem, neka se obrati prof.Pavicic Bosnjak, puno toga sam saznala, od toga da nebi trebala vise koristiti skoljke za sakupljanje mlijeka, do toga da imam pre jak refleks otpustanja(zato se bacaka na cici) i da ga moram podrignut u toku dojenja i ne drzat cicu gore s prstima da mu ne zatvara nos😆(treba pustiti, pa se on sam namjesti kako treba) i malo smo jos popravili hvat. Ide se na upitnicu dr.opce prakse, termin se dobije za par dana, pa eto, ako nekom zatreba. Dr.je pedijatar neonatolog i savjetnica za dojenje i stvarno si je dala truda sa nama.

E zašto to se moramo pozdraviti sa vrtićem 😬😬😬 ja se baš ne razumin u to pa ako mi možete objasniti? Mislim, nemam kome malu ostaviti, mogu je voditi sa sobom na posao slobodno onda 🙄
Koliko ja znam, upisuju se samo bebe koje do 1.9. navrsavaju godinu dana. A ostaje opcija privatnih vrtica koji znaju biti po 2 soma/mj ili teta cuvalica ili baka cuvaluca tko ima😄.
Ak netko ima svjeziju info koja to pobija, pucajte😃

Marela točno to. Posla će uvijek bit :D samo sto se bližim 30. a staza ni godinu dana 😅 al dobro. Djecu odgajam, i to je nešto :P
Buhtlica ne mogu sad komentirat za druge gradove jer ne znam, ali u Rijeci se u državni vrtić upisuju djeca koja do 01.09. pune godinu dana. I to bez iznimke. Frendici mi mala 07.09. rođena i nije uopće u obzir dolazila za vrtić.
Tako da do sljedeće godine moramo čekati, kad će praktički imat pune dvije godine 😅
A i to šta su cure napisale, teta čuvalica ili privatni vrtići su ipak pre skupi. Meni je placa kao učiteljici 4,500 kuna, i pola bi išlo na to. Grozno
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
A sto se tiče baka servisa, meni mama ima 43 godine. Daaaaleko je od penzije hahahaha
Možda će praunuke moć čuvat jednog dana 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
E da, evo moje gospođice kako drži ruke dok spava, a i većinu vremena 😂😂 koda ide na manikuru
E i evo vam neke baby fitness vježbice ako koja želi raditi
https://ibb.co/Z2RNTb4
https://ibb.co/gP24NVw
https://ibb.co/yyLPS8b
Ajme kako je slatka s tim rukicama🥰

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Kod nas je situacija da prednost imaju djeca koja su ranije rodena pa ako ostane mjesta idu i ovi poslije 01.09. A ako i nema mjesta u drzavnim grad nam sufinancira privatni vrtic u nasem gradu ili u nekom drugom ako nema nigdje nema mjesta na podrucju grada,ja sam u okolici Pule pa pretpostavljam da svaki grad ima druga pravila ali bas je nekako glupo da nemozes upisati nigdje dijete🙄
Bumac95 stvarno mlada mama,imas pravo ona ce cuvati praunuke😅

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Daniella i kod nas imaju prednost mlada djeca. Ali mlada djeca s upisne liste. Oni koji su nakon 01.09 rođeni uopće ne idu na tu listu. To je problem ubiti, sto ih se odbije u startu 😅
I možeš ga upisat u neke jaslice koje idu od 6 mjeseci. Takvih ih u Rijeci ima svega par komada na cijeli grad. 
Stariji mi recimo nije upao s godinu i pol kolika je navala te godine bila. Iako smo i ja i muž bili zaposleni. 🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ajme sad sam baš zbedirana, ja uopće nisam imala pojma da to tak ide! Meni svekrva ima 75 godina mislim okretna je ona još i to sve, oni žive ispod nas, ali ja ne želim da je ona čuva! A mama ima 70, i 600 km je dalje od nas, ni njoj je ne bi dala. Jednostavno njihove reakcije su već usporene i ne mogu držati korak s divom. Plus moja svekrva ne izlazi iz kuće, njoj je izaći prošetati ili odvesti dite u parkić to bi joj bio sf. Ina I svekar izgledaju ko dva vampira koliko su blijedi od stajanja u kući 😂
A ništa, gledat ćemo opcije koje imamo u svetoj nedelji.
Mila spava. Ja budna ima već sat vremena ne mogu zaspati 😏 svako malo gledam jel vruća, luda majka.. 

Jutrooooo , mi obavili papanje. Evo pokušava opet zaspat samo ga nosić zeza 😏 cilu noć se vrtio zbog toga.
Stariji pa on, i tako u krug 🙄 no dok nema temp i kašlja dobro je!
Vrtić - jaslice. Oboje starijih su mi išli u privatne jer u našoj općini nema drzavnih...Mala je krenula kad sam ja upisala faks sa 1g i 10mj, a malac sa 1g i 3mj jer sam se morala vratiti radit. Malom sad plaćam 600kn vrtić jer općina sufinancira dobar dio. U Splitu su npr. izjednačene cijene privatnog i drzavnog vrtića. 
Luki će krenuti s 2 godine mislim, ja sam kući doduse 3 ali mislila sam odradit prilagodbu i boleštine dok sam doma. Al otom potom, vidit ćemo još. 
Buhtlice inhalirat s fiziološkom mozes koliko god puta. Dovoljno ti je 2.5-3ml. Mi imamo sinomarin ampule i jednu ampulu rasporedim na 2 inhaliranja , to nam bas super pomogne dok je prehladen. Mila velika cura već ♥️ slatkica 🥰
Mia Morov puno manje iskazan. Ali jos je tu da. Ped. Je na pregledu isto provjerila reflekse i bila zadovoljna. Pa je valjda ok sta su tu jos. 
Mateja stvarno nemam ideju sta bi to bilo 😕 ali virujem da nije nista ozbiljno 
Marela nema sta nisam pokusala u ova 2ipo miseca. Znači taj kad spava najčvršći san na svijetu dok ga spustim otvara oči. Frustrirajuće na dane samo tako 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marela točno to. Posla će uvijek bit :D samo sto se bližim 30. a staza ni godinu dana 😅 al dobro. Djecu odgajam, i to je nešto :P
Buhtlica ne mogu sad komentirat za druge gradove jer ne znam, ali u Rijeci se u državni vrtić upisuju djeca koja do 01.09. pune godinu dana. I to bez iznimke. Frendici mi mala 07.09. rođena i nije uopće u obzir dolazila za vrtić.
Tako da do sljedeće godine moramo čekati, kad će praktički imat pune dvije godine 😅
A i to šta su cure napisale, teta čuvalica ili privatni vrtići su ipak pre skupi. Meni je placa kao učiteljici 4,500 kuna, i pola bi išlo na to. Grozno
Ooo… onda bok kolegice. 😁
Sorry kaj sad razglabam o plaći, ali kak ti je iznos toliko manji?
Nisi još položila stručni ili radiš u nekoj privatnoj školi?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji