🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    15. Siječanj 2022. 21:32

Ja sam danas uživala u skidaju krzna, pedikuru i manikuru sam ostavila za sljedeću subotu, tako da opet imam slobodne sate! I baš sam uživala, obavila to, pa malo shopping, (naravno ne sebi idiot, nego njoj sam opet kupovala), pa kavica na suncu.. Baš mi je tih 3 sata brzo proletilo! U međuvremenu mala je cilo vrime spavala. Moj muž se baš potrudio držat ju uspavanom, samo da je ne mora nosati 😂 bila mu se probudila, on je presvukao, nahranio i opet uspavao. Whatever works, Samo da smo svi mirni i zadovoljni. Evo i sad ju je on uspavljivao jer ja nisam uspila..
    Inače, obišla sam sve dječje trgovine, dm, Mueller i ljekarne u Cityu i Z centru i nigdje nisam našla one dr browns bočice. 

CarpeDiem.
    15. Siječanj 2022. 21:46

bumac95

Ja sam samo došla da kažem da se pored Carpe osjećam jadno ahahhahaha
    Čitam ove tvoje recepte i mislim si svaka ti čast 😅 a i ovo da vodiš malu sa sobom i ciscenje i sve to. Ti si bas neka supermama 😅
    Ja sam i dalje sretna kad stignem popit kavu i pojest ista bez njega u rukama 😂
    Tuširanje mi je isto luksuz. Valjda će bit lakše jednog dana 🤦🏼‍♀️😅

Nema potrebe,  samo malo bolje organizacije sama sa sobom, mužem i sve se može. Ali i organizacija je vještina koja se uči. Ako treba pomoć tu sam😅
    Recepti su vrlo jednostavni, a stan sam morala baš generalno srediti jer se nagomilalo svega nakon sto sam ukupno mjesec bila u bolnici, a muž sam kući sa starijom. 😅😅 atomska bomba. 
    Rastegla sam ja to na 3, 4 dana jednu po jednu prostoriju ali sam uspjela.
    Realno imam dosta i sreće da malena fino spava, još je hladan zrak osmuti do kozmetičarke i uživa ona ,uživam ja😆.
    Polako treba ti sada vremena da uspostavis neki svoj ritam i obnovis osjećaj identiteta. Doći će to sve na svoje. 

url=https://lilypie.com]

bumac95
    15. Siječanj 2022. 22:17

Buhtlica na internetu da probaš?
    Carpe ma muž nije doma. To mi je najveći problem. I onda još stariji koji ne ide u vrtić i Niko koji je uzasno zahtjevan i eto. Raspad sistema 😅
    I onda pročitam ovako da vi uspijevate sve i muka mi je 😩😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    15. Siječanj 2022. 22:27

bumac95

Buhtlica na internetu da probaš?
    Carpe ma muž nije doma. To mi je najveći problem. I onda još stariji koji ne ide u vrtić i Niko koji je uzasno zahtjevan i eto. Raspad sistema 😅
    I onda pročitam ovako da vi uspijevate sve i muka mi je 😩😅

Stariji inače ne ide u vrtić, ili trenutno? Imaš li na raspolaganju, baka servis, teta servis, prijateljice nekoga ko bi ti pritekao u pomoc sa dječicom, stanom, ručkom bar ponekad?
    Krenimo od toga da je situacija trenutna i da ćete se s vremenom bolje uhodati, tj. oboje djece biti manje zahtjevniji, a i muz prisutan. 
    Sve što je sada proći će.
    Stariji je inače nemirnije dijete, šta je to što ga zanima, kako provodi dan?
    Imas li mogućnost da ih spakiras u kolica te da dobar dio dana provedete vani u šetnji, parkicu? Razumijem te, moja starija je u vrtiću na 4,5 h dovoljno da skuvam i obavim dnevnu higijenu stana, a hendlam sa njih obje isto sama veći dio dana. Muz je isto često u obavezama.
    Ne znam tvoju rutinu i raspored dana ali bih ti vrlo rado pokušala pomoći da se koliko toliko organiziras u skladu sa tvojim okolonostima. 
    Bez obzira kako se osjećaš,  ja mislim da si ti super mama.

bumac95
    15. Siječanj 2022. 23:45

Trenutno. Pustila sam ga doma dok malac malo ne ojača jer nam je one boleštine donosio. Planiram 1.3 da se vrati :D
    Ma svi oni priskaču ponekad, pogotovo sa stanom. Evo sestra danas bila i ocistila sve koliko je stigla. Al već za dva tri dana bit će kao da se nije ni čistilo Haha 
    Stariji je dobro i mirno dijete. Pola dana se zaigra sam u svojoj sobi. Ostalu polovicu me moli da se dođem igrat s njim 😅
    I onda odem. Pa se nas troje “zajedno” igramo. Odemo i u park/šetnje i dan lijepo prode, ali da sam nešto konkretno napravila oko kuće - nisam. Ima i druga solicija gdje mogu ic cistit, ali onda gubim vrijeme s njima. Voli puno stvari. Slagat legice, bojanke, slusat price, puzzle, društvene igre. Al dosta toga opet uključuje - mene. I tako dok se posvetim i jednom i drugom ode kuca u kaos 😅
    I eto. Sad spavaju obojica i idem se tuširat i spremat po kući i Napravit pripremu ručka za sutra. I dođu 3 sata, a ja ni primirisala krevetu 🙄
    Hvala ti, ne mislim ni ja da sam “losa” mama, mislim da sam losa kućanica 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    15. Siječanj 2022. 23:55

bumac95

Trenutno. Pustila sam ga doma dok malac malo ne ojača jer nam je one boleštine donosio. Planiram 1.3 da se vrati :D
    Ma svi oni priskaču ponekad, pogotovo sa stanom. Evo sestra danas bila i ocistila sve koliko je stigla. Al već za dva tri dana bit će kao da se nije ni čistilo Haha
    Stariji je dobro i mirno dijete. Pola dana se zaigra sam u svojoj sobi. Ostalu polovicu me moli da se dođem igrat s njim 😅
    I onda odem. Pa se nas troje “zajedno” igramo. Odemo i u park/šetnje i dan lijepo prode, ali da sam nešto konkretno napravila oko kuće - nisam. Ima i druga solicija gdje mogu ic cistit, ali onda gubim vrijeme s njima. Voli puno stvari. Slagat legice, bojanke, slusat price, puzzle, društvene igre. Al dosta toga opet uključuje - mene. I tako dok se posvetim i jednom i drugom ode kuca u kaos 😅
    I eto. Sad spavaju obojica i idem se tuširat i spremat po kući i Napravit pripremu ručka za sutra. I dođu 3 sata, a ja ni primirisala krevetu 🙄
    Hvala ti, ne mislim ni ja da sam “losa” mama, mislim da sam losa kućanica 😂

Evo i ja kradem sebi od sna, pravim tortu sutra je (za 10 minuta 🤩) rodjendan mojoj prvoj🥰,  tek sada stižem 😅.
    Stan će i kod mene brzo biti zatrpanijida tako kažem, ali trudim se svaki dan odvojiti sat za osnovno pa ga što duze drzim urednijim...
    Meni nema tko uskočiti nikako 😅, imala sam nekada tetu koja mi je dolazila ocisiti ali ne dolaze  tako privatno sada zbog korone.
    Važno je da si dobra mama, a kućanica ćeš vremenom postati sve bolja i uhodanija 😎

bumac95
    16. Siječanj 2022. 00:27

Čestitam rođendan malenoj 🥰
    Meni ima hvala Bogu. Makar oko tog stana. Ja ne znam, nas kao da 10 živi tu 😂 te robe i suda i igračaka i prašine i ne znam čega nema 😂
    Sretno s tortom i nadam se da ćeš se naspavat bar malo :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• MARELA
    16. Siječanj 2022. 00:50

Carpe - meni isto treba tecaj organizacije i odrzavanja doma. Danas sam upravo skuzila da ne znam dinamiku kojom bi se nes trebalo cistiti, pa mi se nakupi nekih stvari i onda danas eto teta cistilica skoro pala u nesvjest i umjesto 5h, ostala 8🙃🙃. Jadna zena se naprala ko nikad u zivotu, koja sramota, mislim, najavila sam joj da ce biti generalka, ali bas se namucila, ribala je sve moguce povrsine, radijatore, pokucstvo, skidala prasinu i paucinu a mi jos imamo i psa koji ide na dvoriste stalno i unutra 100x dnevno, to cistis cijeli dan, a za pol sata je ko prije ciscenja.
    Nemam pojma uopce otkuda da krenem da se bolje organiziram opcenito. Za sada kao najveci kradljivac vremena vidim mobitel, na kojem budem i do 2,5h na dan, to bi stvarno mogla smanjiti, a generalno imamo previse stvari u kuci i to sve treba pregledat i pobacat ili podijelit viskove, da nam ne radi guzvu, uglavnom posla ko pljeve.
    A danas je ova separacija prosla ok nekih 5,6h, bio ima je bas dobar, muz ga doveo na dojenje, pa su opet otisli, ja mislila super, prilika i za mene da malo otpuhnem, ali sam zaboravila na vecernju rutinu i da je to sad vec fakat dugo da me ne vidi, uglavnom za koji sat su imali takvu polusatnu deracinu da se njih cetvero odraslih tak uspanicilo, nikako ga nisu uspjevali smiriti, a razlog je bio sto ga nisu uspavali na vrijeme, pa se premorio i eto🤣🤣
    Ali neka, probili smo led sada, generalno mislim da nebi trebala biti jedina osoba na ovom planetu koja zna uspavati i smiriti dijete, pa se mozda sada konacno tata i vise ukljuci kad vidi koliki sam teret preuzela😅. Pisala sam tamo negdje prije da mi je muz zapravo veliko dijete sto se tice odrzavanja doma i brige o djetetu, pa jos i s njim moram biti strpljiva dok ne nauci sta treba🤣jeej

• MARELA
    16. Siječanj 2022. 00:59

bumac95

Ja sam samo došla da kažem da se pored Carpe osjećam jadno ahahhahaha
    Čitam ove tvoje recepte i mislim si svaka ti čast 😅 a i ovo da vodiš malu sa sobom i ciscenje i sve to. Ti si bas neka supermama 😅
    Ja sam i dalje sretna kad stignem popit kavu i pojest ista bez njega u rukama 😂
    Tuširanje mi je isto luksuz. Valjda će bit lakše jednog dana 🤦🏼‍♀️😅

Meni je isto ovako, stalno on ili na rukama ili u lezaljci do mene, a ja se zurim s doruckom i osnovnim stvarima i onda satima poslije nista vise ne stignem, tusiranje kada uspijem dok smo solo doma mislim da nes ne stima. Jako kratko mi sada spava doma, jedva pola sata, a otprilike toliko potrosim na uspavljivanje. U setnju se nekada spremamo po 2,3h jer ja gledam da mi bude friško sit, presvucen, pripremljen ad ako se zadrzimo i da mu se spava tak da ga uspavanog stavim u kolica, jer pod zadnje nikako ne moze sam zaspat u kolicima, nego se dere🙃. 
    Generalno mislim da bi mi prvi korak bio namaknuti nekih sat vremena barem u danu za planiranje sto tjednih sto dnevnih obaveza, pa bi trebalo to ici lakse😅

Sanjarka88
    16. Siječanj 2022. 04:28

Pozdrav noćnoj smjeni 🙌
    Ja čekam da mladi gdin podrigne, baš mu ne ide nešto
    Spavate li vi? 😅
    Nosić nam je pun al nije strasno, čistimo se i inhliramo i dobro je 😊
    Vidim sheraju se brzi recepti 😅 hvala na idejama 🙌
    Mateja31 welcome back, piši nam 😍 kako Teo napreduje?
    MARELA prezivila 🙌😅 Najduže? Hm? Mislim kad smo starijeg vodili na klizanje i advent. Neka 2-3 sata....
    Al ja sam opustena oko toga. Stvarno imam puno povjerenje u mamu i u svekrvu. I sad ću morati naručiti ove namaze 🙄
    Bumac ima nas u tvom klubu loših kućanica ako te tješi šta 😅 ja ne znam zasto al ovo dijete živi samo za mene i da bi bilo na meni 😁 pa on i u šetnji u kolicima izdrzi unutra ono 15minuta 
    Stigem samo osnovno da prezivimo svi skupa i da nam se miševi ne okote. 
    Dodatno mi Petar još uvijek nije prihvatio promjene. Pa nam dan izgleda uzasno natezem se s njim non stop + plače u vrtiću i slično.  Život mi je u kaosu, al stvarno 🙄
    I super sestra. Mojoj ne pada napamet da mi čisti 🤣
    E svaka čast ali ja sam se sa starijim opekla, isto sam radila to da kad on navečer zaspe ja odem operirati po kući. Dok nisam izgubila skoro 10kg, dobila visoki tlak, otkucaje 100+ i svasta nesto. Nakon toga a hvala. Kad oni zaspu navečer spavam i ja. Ili uzivam u vremenu za sebe ako mi se ne spava.
    CarpeDiem pa nek je sretan djevojčici 😍🎉
    Juj minića danas 🎉 Nek je sretan Niki, Ellie i Andri. Veselimo se 📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.