Btw…ima li koja da treba skidat kile, a da to bas i nejde samo od sebe😅😅😅? Znaci onakk…ja sam racunala na dojenje i tu neki lagani gubitak, ali problem je sto sam gladna ko vuk stalno, bas se moram kontrolirat, nisam ni grama izgubila do sada, ponajvise sada zbog blagdanske spize, ali sad vec zbrajam i oduzimam kolko imam vremena do ljeta i sve mi to nes malo vremena, a puno posla.
Ne stignem uopce planirat obroke :/ tj…isplaniram ja, pa ne stignem cesto skuhat i onda sve nes na brzinu i bezveze :/// ima netko bolji approach problemu?😄😄
Apropo obroka, ja ti uvijek imam na keca (sto bi u žargonu rekli) desetak super brzih , i zdravijih recepata koje me spašavaju dok mi je hendlanje s njih dvije nemoguće.
Na kritične dane spremim njih, a taman i starija može jesti s nama pa mi to bude super, a i ja redovno i zdravo jedem. Ako hoćeš mogu ih podjeliti, pa ako ti se što svidi možeš praviti u guzvi.
I organizacija me jako spasava, idem u mjesečnu nabavku i za cijeli tjedan od prilike imam u planu sta praviti, pa tako da uvijek imam sve potrebne namjernice i odmah startam bez izazaka vani.
Jedino povrće uzmem baš svježe 2x tjedno (tj muz).

url=https://lilypie.com]
Ja ću baš danas pitati doktoricu da li da prestanem davati njoj Biogaiu, jer ona inače nakon svakog obroka kaki, a kad joj dam Biogaiu nakon. Toga ima jednu baš obilnu kakicu, ne znam jel to previše kakice 😅😂
Carpe, nisam vadila hormone, za sad mi se još ne čini kritično, malo sam više preopuštena. Ali svakako to mislim napraviti jer idem uskoro na sistematski, pa ću onda u sklopu toga. Što se tiče skafandera, imam, I u obliku vreće i u obliku odjela. A ništa znači navuć je I oko podne kad je najtoplijem u šetnju! Pa mi smo do Zagreba, tu je sad - 6 vani 😬
Cure, kako ispravno inhalirati bebu? Koliko fiziološke staviti, koliko duho inhalirati I koliko često? Čisto da znam. Dobili smo na poklon onaj Omron aspirator I inhalator, pa da znam kako ispravno koristiti to.

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Ja ću baš danas pitati doktoricu da li da prestanem davati njoj Biogaiu, jer ona inače nakon svakog obroka kaki, a kad joj dam Biogaiu nakon. Toga ima jednu baš obilnu kakicu, ne znam jel to previše kakice 😅😂
Carpe, nisam vadila hormone, za sad mi se još ne čini kritično, malo sam više preopuštena. Ali svakako to mislim napraviti jer idem uskoro na sistematski, pa ću onda u sklopu toga. Što se tiče skafandera, imam, I u obliku vreće i u obliku odjela. A ništa znači navuć je I oko podne kad je najtoplijem u šetnju! Pa mi smo do Zagreba, tu je sad - 6 vani 😬
Cure, kako ispravno inhalirati bebu? Koliko fiziološke staviti, koliko duho inhalirati I koliko često? Čisto da znam. Dobili smo na poklon onaj Omron aspirator I inhalator, pa da znam kako ispravno koristiti to.
Preporuke u bolnici kada sam ja bila sa malenom su bile, jedna ampula fizoloske (1.5 - 2ml.) Možeš uzeti malu špricu pa navuci 2ml ako nemas ampule. (Ja koristim niveine ampule fizioloske)
Svako 4h nekih 5 minuta dok voda ne ispari jel. To ako su bas jako bolesni, ako ne (samo malo nosic) 2 x bi bilo savim dovoljno, pogotovo pred spavanje.
P.s kod nas je danas -12, sunce grije, djeca iz vrtića su vani 45 minuta 🤣🙈🙈

Kile - došla sam na porođajnu, ali taman prije trudnoće sam 10 natukla tako da imam sad u planu njih skidat.
Uplatila sam si od 01.02 onu anny Fitness. Koga zanima neka pogleda malo na fejsu. Žena čuda radi. Za 240 kn dobiješ tjedni meni i vježbe. Probat ću sa njom pa ću vidjet kako ide :D
Iako je vježbanje tek trećina posla, najvažnija je prehrana koja uz njih dvojicu nije redovita i zdrava 😅
Inhaliranje kaže ped: ako je jako začepljeni nos prije svakog hranjenja, ako ne, ujutro i navečer :) isto nam je 2 ml rekla :)
Vraćanje na posao - nemam ga. Dobila otkaz dok sam na komplikacijama bila 😅
Obzirom da je Niko rođen 16.09. Uopće se ne može upisat do one iduće godine, tako da ću svakako Morat dvije godine bit doma.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Skokovi - mi smo svaki do sad bas bas osjetili i to skoro u dan točno. Sad nam slijedi navodno ovaj najgori, oko 19. tjedna 😅 već mi je muka hhaha
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka i ja primijetim da se nosic malo “vodenije” čuje ovih dana, iako nama nikad nije ni prestao. Vidjet ću u kojem smjeru ide 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Carpe podijeli nam recepte🥰
Buhtlica imam isti inhalator/aspir, sad nam je pedijatar preporucio 2ml fiziol otopine (+smo jos dobili kapi) na svaka 4 h. Imas na onome mjericu. A nakon sto prode virus onda rijede po potrebu.

Carpe I Bumac, hvala na info cure 😊👍
Ja sam isto sokove itekako osjetila, a i trajali su mi po par dana svaki. A to samo treba preživit, i držat ih na sisi ko može cili dan 😂 Mili je jedino to odgovaralo, pa sam ja zaključila sljedeći skok serije i ležanje dok ona ne odskoči 😅

dg. teratozospermia
Carpe podijeli nam recepte🥰
Buhtlica imam isti inhalator/aspir, sad nam je pedijatar preporucio 2ml fiziol otopine (+smo jos dobili kapi) na svaka 4 h. Imas na onome mjericu. A nakon sto prode virus onda rijede po potrebu.
Gracias 💞

dg. teratozospermia
Inace moja vristi na svako ciscenje nosa, preznojim se dok malo ocistim, uopce vise ne znam kako da je animiram da ne gleda dok joj se priblizavam nosu🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji