🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    13. Siječanj 2022. 11:12

Kile - došla sam na porođajnu, ali taman prije trudnoće sam 10 natukla tako da imam sad u planu njih skidat.
    Uplatila sam si od 01.02 onu anny Fitness. Koga zanima neka pogleda malo na fejsu. Žena čuda radi. Za 240 kn dobiješ tjedni meni i vježbe. Probat ću sa njom pa ću vidjet kako ide :D
    Iako je vježbanje tek trećina posla, najvažnija je prehrana koja uz njih dvojicu nije redovita i zdrava 😅
    Inhaliranje kaže ped: ako je jako začepljeni nos prije svakog hranjenja, ako ne, ujutro i navečer :) isto nam je 2 ml rekla :)
    Vraćanje na posao - nemam ga. Dobila otkaz dok sam na komplikacijama bila 😅
    Obzirom da je Niko rođen 16.09. Uopće se ne može upisat do one iduće godine, tako da ću svakako Morat dvije godine bit doma. 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    13. Siječanj 2022. 11:14

Skokovi - mi smo svaki do sad bas bas osjetili i to skoro u dan točno. Sad nam slijedi navodno ovaj najgori, oko 19. tjedna 😅 već mi je muka hhaha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    13. Siječanj 2022. 11:27

Sanjarka i ja primijetim da se nosic malo “vodenije” čuje ovih dana, iako nama nikad nije ni prestao. Vidjet ću u kojem smjeru ide 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    13. Siječanj 2022. 11:50

Carpe podijeli nam recepte🥰
    Buhtlica imam isti inhalator/aspir, sad nam je pedijatar preporucio 2ml fiziol otopine (+smo jos dobili kapi) na svaka 4 h. Imas na onome mjericu. A nakon sto prode virus onda rijede po potrebu.

• buhtlica34
    13. Siječanj 2022. 11:52

Carpe I Bumac, hvala na info cure 😊👍
    Ja sam isto sokove itekako osjetila, a i trajali su mi po par dana svaki. A to samo treba preživit, i držat ih na sisi ko može cili dan 😂 Mili je jedino to odgovaralo, pa sam ja zaključila sljedeći skok serije i ležanje dok ona ne odskoči 😅

• buhtlica34
    13. Siječanj 2022. 11:53

sunce7

Carpe podijeli nam recepte🥰
    Buhtlica imam isti inhalator/aspir, sad nam je pedijatar preporucio 2ml fiziol otopine (+smo jos dobili kapi) na svaka 4 h. Imas na onome mjericu. A nakon sto prode virus onda rijede po potrebu.

Gracias 💞

• sunce7
    13. Siječanj 2022. 11:56

Inace moja vristi na svako ciscenje nosa, preznojim se dok malo ocistim, uopce vise ne znam kako da je animiram da ne gleda dok joj se priblizavam nosu🤣🤣

• Mia38
    13. Siječanj 2022. 12:08

Sanjarka88 🤍

Prijavak noćnoj smjeni 🙌😁
    Oper mu nos svira 🙄 taman smo ga uspili sanirat pred koju dan.
    Jučer malo normalniji dan. Osim fucking spavanja , koliko god je puta zaspao na meni toliko puta se i probudio cim sam ga spustila 🙄
    Tommyfame jel zaspao? 😅 Lipo te čitati ovdje ♥️
    Bumac Dr. Browns ima najsporiji otpust da 😊
    Mom je kao preporuka oko 750ml al drmne on i 800.. mislim da tih 50ml gore dole nista ne znači
    Krštenje je nama nekad kroz 2mj. , Tako da spremam se u shoping 😁
    Mia kako je prosao pregled? A čuvanje? 😊
    LadyD bravo za kukove 🙌 mi idemo u ponedjeljak. I super za napredak ♥️
    MARELA ja se vraćam raditi nekad kraj 2024. g 😅😅😁 ako ne puknem s njih troje doma prije 🤣
    Daniella uh mogu mislit kako si se prepala kad si to vidila
    CarpeDiem svaki spavanac traje 3h? 😳 Ako je tako, ti si sretna žena 😁
    Kg me hb ne brinu, otisla sam i u minus 2kg , nije da se trudim 🤷🏻‍♀️
    Natalija curetku nek je sretan 4. Minić ♥️🥰

Pregled je prosao ok.. napravili mi stres zbog oziljka od carskog. U bolnici ne razumiju zasto me uopce poslao...
    Nego, kako vi s Moorom?  Kod nas jos uvije drma. Mozda malo manje al jos je tu.
    Daniella mislim da bi svisnula da sam vidjela da mi tako povrati. Znaci pedijatar ne radi dramu oko toga?
    Sto se kila tice ja sam na pocetnoj kilazi. Je da je to 10 vise nego sto bi zeljela al mislim da zasad necu nista po tom pitanju poduzimat. Ako malac bude ovako aktivan i kad propuze/prohoda mislim da ce sve otic.

Angelly
    13. Siječanj 2022. 12:44

bumac95

Kile - došla sam na porođajnu, ali taman prije trudnoće sam 10 natukla tako da imam sad u planu njih skidat.
    Uplatila sam si od 01.02 onu anny Fitness. Koga zanima neka pogleda malo na fejsu. Žena čuda radi. Za 240 kn dobiješ tjedni meni i vježbe. Probat ću sa njom pa ću vidjet kako ide :D
    Iako je vježbanje tek trećina posla, najvažnija je prehrana koja uz njih dvojicu nije redovita i zdrava 😅
    Inhaliranje kaže ped: ako je jako začepljeni nos prije svakog hranjenja, ako ne, ujutro i navečer :) isto nam je 2 ml rekla :)
    Vraćanje na posao - nemam ga. Dobila otkaz dok sam na komplikacijama bila 😅
    Obzirom da je Niko rođen 16.09. Uopće se ne može upisat do one iduće godine, tako da ću svakako Morat dvije godine bit doma.

Cek kak si otkaz dobila 😱 zakonski ti nemre dat otkaz dok si trudna

bumac95
    13. Siječanj 2022. 12:52

Angelly nisu mi ugovor produžili 😅 a bi da nisam trudna bila 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.