🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    15. Siječanj 2022. 09:35

Jutro ekipa 😊
    Evo ja danas idem na par sati. Idem na pedikuru, manikuru, cupanje krzna i kavu i kolače. Sigurno me neće biti 4 sata, ostaje sa tatom. Taman joj dajem jesti da je uspavam pa da spava barem 2 sata..
    Već je ostajala s njim po 2-3 sata.
    Danas mi jedino nije svejedno jer je malo kenka a još od tog cijepljenja, ali bože moj, nek se snalazi, i njegova je, mora je naučiti smiriti. 

Tratinčica12
    15. Siječanj 2022. 09:52

MARELA

Cure, recepti su super, hvala vam, samo šerajte ;) sve sam si po screen-ala i sad samo kos da si napravim po danima neki plan za tjedan i tak su to vrtit samo svaki tjedan ;)
    A kaj jedete za dorucak/veceru?
    Ja dorucak obicno jaja s paradajzom, integralne zobene na mlijeku, kruh s namazom, jogurt sa sjemenkama i suhim vocem…kaj jos bi mogli?🤔🤔
    Btw..sad sam se sjetila kad smo vec kod namaza, poznanica je prehrambeni tehnolog i otvorila je obrt te proizvodi domace niskokaloricne slatke namaze burbon vanilija-pistacija i cokolada-bademi-cimet-muskatni orascic…znaci, nesto pre fino, ja se toga moram cuvat, jer pojedem teglicu ko od sale. Radi ih sa sirupom od agave, ne dodaje secer i traju 5 do 7 dana nakon otvaranja jer nema nikakvih konzervansa, a imaju cc 200kcal manje na 100g nego nutella, Linolada itd. Koga zanima, skicnitehttps://www.facebook.com/suncanivrtana/ dostava je besplatna po cijeloj RH.

Za doručak jedem kekse i čokoladice onako.u prolazu...užas 😏😏 ali eto. Nemam naviku doručkovat. Samo pijem kavu. I ručamo kad muž dođe s posla oko 15, 16 h.
    Za večeru pojedem ako ima ostataka od ručka ili neki sendvić. Ili ništa u većini slučajeva.
    Opet tako u prolazu uzmem keks, čips, čokoladu.
    Apsolutno niie za pohvalu, ali eto. Mogla bih malo promijeniti navike.
    Ali uvijek nađem raditi nešto važnije od.toga da ja jedem 🤷‍♀️🤷‍♀️

-
    I ja sam prehrambeni tehnolog 🙈🙈
    Malo sam škicnula na brzinu ovu stranicu od prijateljice. Namazi se čine njamiii 🥰🥰

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    15. Siječanj 2022. 10:28

buhtlica34

Jutro ekipa 😊
    Evo ja danas idem na par sati. Idem na pedikuru, manikuru, cupanje krzna i kavu i kolače. Sigurno me neće biti 4 sata, ostaje sa tatom. Taman joj dajem jesti da je uspavam pa da spava barem 2 sata..
    Već je ostajala s njim po 2-3 sata.
    Danas mi jedino nije svejedno jer je malo kenka a još od tog cijepljenja, ali bože moj, nek se snalazi, i njegova je, mora je naučiti smiriti.

Čupanje krzna 🤣🤣, oplakah.
    ...Ja sam prosli tjedan odradila manikir,  pedikir,  ovaj tjedan imam kozmeticarku.
    Vodila sam gospođicu sa sobom 🤣, neka se uči na vrijeme.😆😆
    Imam sreću da mi spava vani i baš je mirna. Ne preferiram je ostavljati mužu,  zato što se on nada da ću ja doći kroz 1, 2 h, ustvari ja to dosta dugo produzim, sopingom,  ručkom, kavom, setnjom, frizerajom pa onda volim da je mLena uz mene.🤣

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    15. Siječanj 2022. 10:54

MARELA

Cure, recepti su super, hvala vam, samo šerajte ;) sve sam si po screen-ala i sad samo kos da si napravim po danima neki plan za tjedan i tak su to vrtit samo svaki tjedan ;)
    A kaj jedete za dorucak/veceru?
    Ja dorucak obicno jaja s paradajzom, integralne zobene na mlijeku, kruh s namazom, jogurt sa sjemenkama i suhim vocem…kaj jos bi mogli?🤔🤔
    Btw..sad sam se sjetila kad smo vec kod namaza, poznanica je prehrambeni tehnolog i otvorila je obrt te proizvodi domace niskokaloricne slatke namaze burbon vanilija-pistacija i cokolada-bademi-cimet-muskatni orascic…znaci, nesto pre fino, ja se toga moram cuvat, jer pojedem teglicu ko od sale. Radi ih sa sirupom od agave, ne dodaje secer i traju 5 do 7 dana nakon otvaranja jer nema nikakvih konzervansa, a imaju cc 200kcal manje na 100g nego nutella, Linolada itd. Koga zanima, skicnitehttps://www.facebook.com/suncanivrtana/ dostava je besplatna po cijeloj RH.

Za dorucak jedem slično kao i ti. Dan mi pocinje organskim kakaom  bez šećera i 2-3 uzme.
    Kavu ne pijem (pila sam, ali sam se preporodila od kad ju ne pijem evo već par godina).
    Nakon toga vruć tost sa puterom i marmeladom ili medom.
    Isto tako ako kasnije ustanem jaja, ili Francuski kruh (przenice) sa namazom i salatom, žitarice... standardno ...
    Xxx puta znam samo pojesti vocnu salatu kako mi koji dan odgovara. 🤷‍♀️ 
    Vecera- gledam da je laganija. 
    Tipa tortije sa piletinom- povrćem-namazima,  pravim domaće paštete (npr riba, humus ) pa to večeram uz čaj, Cesar salata mi je idealno lagana za večeru i jednostavna, slozim si razne kanapee (sa povrcem,  sirom,  mezom, ) palenta sa jogurtom, tu i tamo zarizikam sa domaćom pizzom večeri 😆, projice sa jogurtom i spanakom...
    a ako veceram ranije, pojedem bome ponekad i šniclu za povrćem 🤣

Mateja32
    15. Siječanj 2022. 12:03

Moj bebač siki i moram pazit sto jedem,sve sto njemu smeta izbacila sam.

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Endzrue
    15. Siječanj 2022. 14:11

Moj i dalje kaka 2-3x dnevno. Baš vas ima dosta da kakaju svako par dana. Mi iskorištavamo lijepe dane vani na suncu. Pokušavam vas stić. 

Endzrue
    15. Siječanj 2022. 14:49

Mateja31

Moj bebač siki i moram pazit sto jedem,sve sto njemu smeta izbacila sam.

Nemoj izbaciti. Napraviš pauzu od 2-3tjedna pa probaš opet. Bitno da nema promjene na koži. Ako se malo grči to je ok. Prođe 

• sunce7
    15. Siječanj 2022. 17:12

I moja je na majcinom mlijeku i isto ne mogu reci da pazim sta jedem. Ne jedem junk hranu ali nju ni inace ne jedem. Svi su mi sugerirali da jedem kao i inace. Nisam primjetila da joj nesto posebno smeta.

• mihovilcic
    15. Siječanj 2022. 17:45

Poštovanje svim mamama i budućim mamama :)
    Moje ime je Katarina, studentica sam genetike i radim seminarski rad na temu “Hromosomske aberacije”. Shodno tome, radim anketu na tu temu. Zamolila bih sve žene koje su voljne izdvojiti minuticu svog vremena da urade anketu, mnogo bi mi značilo. Hvala unaprijed i srdačan pozdrav <3
    Link za anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFY2ExL5NqC7Y_6dUTrRtEttjepJE9RonIEXV8kmQs1Bm2Dw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 

bumac95
    15. Siječanj 2022. 21:20

Ja sam samo došla da kažem da se pored Carpe osjećam jadno ahahhahaha
    Čitam ove tvoje recepte i mislim si svaka ti čast 😅 a i ovo da vodiš malu sa sobom i ciscenje i sve to. Ti si bas neka supermama 😅
    Ja sam i dalje sretna kad stignem popit kavu i pojest ista bez njega u rukama 😂 
    Tuširanje mi je isto luksuz. Valjda će bit lakše jednog dana 🤦🏼‍♀️😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.