Sretna Nova! Najvise zdravlja zelim, nekako mi se cini u ovim ludim vremenima da je to najbitnije!
Lorre a kako izgleda proljev? Mislim koja je razlika između rijetke stolice koja je normalna i proljeva? Da znam za ubuduce…
I moze link za stavit slikicu netko.
https://imgbb.com/
On inače ima rijeku stolicu pa znam što je normalno, a ovi proljevi su doslovno bila lokvica u peleni. Danas je imao samo jedan proljev, ali se borimo s temperaturom.. Jako mi je klonuo pa mi je cijeli dan užasno stresan
Jao vjerujem ti da je stres na najjace…ja se bas bojim tih prvih bolesti jer mi je prvo dijete… a kakav mu je apetit?
Ja isto, vec mi sad nije svejedno kako ce bit kad budemo na cijepljenje prvo išli, pa temperatura nakon toga..
Sretna Nova godina drage žene, neka bude ispunjena zdravlje i veseljem uz nase najblize!
Ima li neka ovdje da je odgodila cjepivo prvo i kakva je bila reakcija pedijatra? Di God dodem prica se o cjepljenju, o tome kako svi znaju nekoga kome je cjepivo utjecalo na razvoj, razne poteškoće i slicno. Počela me ta tema iskreno malo strašiti jer sama ne znam sta misliti ni raditi po tom pitanju
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Ni meni ne otvara ,mislim da nije uploadana slika.Mi isto imamo rijetku stolicu bas me zanima..Ja sam prvi put sada u stolici koja je bila bas sluzava i zuta,vidila crvenkastu sluz, malo ali je bila, je primjetio tko kada u stolici tako nesto?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Nisam uploadala sliku, Mia je pitala link za slike.. Nisam mu slikala stolicu jer mi je to bilo zadnje na pameti.. Cijeli dan mu na svakih sat i pol dajem za jest da mi me bi dehidrirao i pojede dobro, samo je uspavan pa hranjenja duže traju..
Baby N 💙
Sretna Nova godina drage žene, neka bude ispunjena zdravlje i veseljem uz nase najblize!
Ima li neka ovdje da je odgodila cjepivo prvo i kakva je bila reakcija pedijatra? Di God dodem prica se o cjepljenju, o tome kako svi znaju nekoga kome je cjepivo utjecalo na razvoj, razne poteškoće i slicno. Počela me ta tema iskreno malo strašiti jer sama ne znam sta misliti ni raditi po tom pitanju
Mi još uvijek odgađamo. Imamo pedijatra koji to podržava. Mala mi nije uopće cijepljena a za malca mi je isto li la. Ona je bila hipertonus pa popratne preglede pa alergija u jednom trenu i odlučili smo odgađat. Na kraju je sve savršeno. Mala avion, jede komade od 6mj. Priča sva slova i predobro čisto za svoju dob. Nisam baš pobornik cijepljenja. Sad me više strah jer znam da je s njom sve bilo super i strah me da njega ne smrdam jer smo cijepili (previše slučajeva u okolini lošijih pa ne vidim neki plus). Odgodit možeš svakako i to imaš pravo samo se treba malo informirati. Možeš i reć da odgađaš jer te strah reakcije.. Mogu li oni dat više informacija.. Tko će odgovarati ako mali ima nuspojave, gdje da se informiraš malo više. Ugl može se bez problema dobiti na vremenu.
Sretna nova godina svima. Nek bude glatka i smirena
Što se alkohola tiče rode kažu da se smije 1 čaša. Ako vas "zamanta" i druga onda 2h napravit pauzu, izdojit i normalno poslije dojit. Ja sam sinoć 2 čaše kuhanog vina (tipa od 7 popodne do 1 u noći) i dojila sam normalno. Mali imao najnormalniji dan
Ni meni ne otvara ,mislim da nije uploadana slika.Mi isto imamo rijetku stolicu bas me zanima..Ja sam prvi put sada u stolici koja je bila bas sluzava i zuta,vidila crvenkastu sluz, malo ali je bila, je primjetio tko kada u stolici tako nesto?
Može biti kapilara ako je bila eksplozivna a može biti sluz plus kapilara krvi alergija na kravlje mlijeko. To ugl s tim povezuju. Uprati da li se ponavlja. Sluz može bit i ako je nedavno beba bila prehlađena pa izbacuje na taj način preko stolice
Endzrue u kojeg ste pedijatra?
Ja nisam protivnik cjepiva, no s obzirom kakva je klima oko sveta toga već godinama u društvu nije mi uopće svejedno i najradije bi to sve preskočila. Šta opet nije rješenje pogotovo ne pametno rješenje.
S druge strane imam pedijatricu koja zahtijeva cjepljenje. Ono s godinu ću svakako odgodit , ova druga neću.
Ja sam misljenja da eventualno ono sto cjepivo moze ucinuti je aktivirati poteskoće koje dijete zapravo nosi u sebi , tkz. Okidač. E sad. Okinulo bi na nečemu vjerovatno ,kad tad
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Btw Endzrue moj P. Je isto avion od djeteta 😅
S 13mj je slago rečenice... Cjepljen je.
Ne vidim zaista tu negdje poveznicu.
Mateja divne ste mi vas dvi 🥰 Vita je bombončić 😍😍
Endzrue u kojeg ste pedijatra?
Ja nisam protivnik cjepiva, no s obzirom kakva je klima oko sveta toga već godinama u društvu nije mi uopće svejedno i najradije bi to sve preskočila. Šta opet nije rješenje pogotovo ne pametno rješenje.
S druge strane imam pedijatricu koja zahtijeva cjepljenje. Ono s godinu ću svakako odgodit , ova druga neću.
Ja sam misljenja da eventualno ono sto cjepivo moze ucinuti je aktivirati poteskoće koje dijete zapravo nosi u sebi , tkz. Okidač. E sad. Okinulo bi na nečemu vjerovatno ,kad tad
E bas sam to htjela napisat, ja isto mislim da cjepivo moze bit okidac za nesto sto vec cuci u nama. Moj prvi je cjepljen sa svime bas terminski po kalendaru i evo nema 2 god motoricku ful spretan prica na veliko, i to bas ono recenice koje nas iznenade tak da.... ekipa cesto kaze da su imali ful zdravo dijete a od cjepiva oslo sve krivo, al ako bas nisi strucnjak u tom podrucju kak mozes znat da je sve stimalo...tipa da nema neta i bebac recimo koristi dominantno lijevu ruku rekla bih da je ljevak a bebe u toj dobi moraju koristit jednako obje,al ja to ne bih znala .
Mi sad na prvom cjepljenju da kucnem.u drvo nismo imali nuspojava nikakvih...sve ce bit ok curke 🥰 samo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji