I dvaput je propustilo, kak je bio u bjornu, tog je bilo do pola leda
Onda sam presla na br vece pelene, vec smo na 4..
Cure koje dojite, jeste pile do sad ista alkoholno? Kako ste onda s dojenjem? Izdvojile se nakon koliko i bacile mlijeko i onda sljedeći put normalno dojmile?
Ja bi popila pola čaše šampanjca s mužem večeras, a ne znam kako cu sa mlijekom..
Ja sebe otusiram jednom dnevno, nekad jednom u 2 dana ak sam skroz solo s malcima. Nista posebno ne perem nit pazim. Al ja sam vec pisala da mu vadim psece dlake iz usta pa mi je sve ostalo nekak manja drama
Isto nam je 😂
Kako je pas reagirao na bebu? Moj ga samo ponjuši i produži, mislila sam da će već imat neki zaštitnički odnos jer inače obožava djecu, al nope, samo ignorira 😂
Uglavnom ignorira. Ali tolerira. Stariji ju je izgnjavio kad je prohodavao tak da je vec istrenirana. Kad place se digne i dode do nas, to je starijeg smirivalo da ju vidi pa je i na to istrenirana
Sad ću ispast prava panična mama, ali ne mogu protiv sebe.. Sinoć oko 3 se Niko probudio za papat, kad sam ga dignula sam osjetila da je mokar i u mraku sam pretpostavila da je pelena propustila mokraću.. Kad sam ga išla presvuc, to je bio proljev.. Propustio je kroz 2 bodica i zimsku vreću za spavanje.. Znači kolicinski ga ja bilo jako jako puno. On nije niti plakao niti je djelovao kao da ga boli.. Ujutro je imao zelenu stolicu, a maloprije zeleni proljev..možda ne bi toliko panicarila da ja nemam Chronovu bolest. Pričala sam već s pedijatricom o tome i rekla je da će nas poslati na probir tijekom njegove prve godine da se vidi dali je sve ok.. Ali dajte me utješite ako se koja od vas susrela sa proljevom i zelenom stolicom 😫 nakon koliko proljeva bi vi smatrale da je alarmantno stanje?svakih pola sata mu provjeravam pelenu od brige
zelena stolica je ok, ja sam razbijala glavu radi toga danima i na kraju pitala pedijatra. isto je vodenastija i zelena (nekada i zuta) ali je jedna do 2 dnevno. jedino proljev je problem koliko ti bebica puta kaka dnevno?
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sretnaa novaaa zenee drageee❤❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Moja isto ima vodenastu stolicu od pocetka,svako toliko bude zelenkasta,ja sam pitala i to je ok...e sada,neznam koliko puta na dan ti ima tu vodenastu stolicu,jer ako je jednom onda nije proljev tako su mi rekli...
Sretna Nova cure🥂🥂🥂
https://ibb.co/QKdTrL6
Pa alkohol ja jos nisam pila,tako da neznam kako s mlijekom🤷♀️
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mamice, vama i vašim bebama želim sve najbolje u novoj godini ❤️
Mi smo sinoć nažalost završili u dječjoj bolnici.. Meni su ti proljevi bili jako sumnjivi jer nije moglo biti od nečega što sam ja pojela pa sam ga tako pomno pratila. Cure moje, kad vam kažem da je njemu temperatura u sekundi skočila na 38.6, tako i mislim.. Cijelo vrijeme je bio na meni jer sam se užasno brinula i zakurio je samo tako.. Taman kad sam ga presvlačila da krenemo u bolnicu je imao još jedan proljev.. Toliko sam razočarana osobljem tamo, meni je jasno da se sinoć nije nikome radilo, ali ako sam došla s bebom od 2 mj jer mu nije dobro, nisam došla iz šale😫 na kraju je dobio infuziju i snizili su mu temp. Kažu da je crijevna viroza u pitanju.. Sada smo doma i snizavamo temp čepićima.. Nadam se da vam je godina krenula puno bolje nego nama 😭❤️
Baby N 💙
Cure sretna vam nova, nek bude ispunjena zdravljem i radošću ❤️❤️
Lorre, dobro da si otišla, nadam se da ce bebi biti bolje danas 😊 covjece baš dobro da si skuzila tu temperaturu! Jel ti bio nervozan? U koju si bolnicu išla
Sretna nova cureee 🎉 virujem da vam je ova bila najljepša al neka svaka sljedeća bude jos ljepša 🥰🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji