Ja sebe otusiram jednom dnevno, nekad jednom u 2 dana ak sam skroz solo s malcima. Nista posebno ne perem nit pazim. Al ja sam vec pisala da mu vadim psece dlake iz usta pa mi je sve ostalo nekak manja drama
Ja sebe otusiram jednom dnevno, nekad jednom u 2 dana ak sam skroz solo s malcima. Nista posebno ne perem nit pazim. Al ja sam vec pisala da mu vadim psece dlake iz usta pa mi je sve ostalo nekak manja drama
Isto nam je 😂
Kako je pas reagirao na bebu? Moj ga samo ponjuši i produži, mislila sam da će već imat neki zaštitnički odnos jer inače obožava djecu, al nope, samo ignorira 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav mamasite! 🤩
Ja svake prijestupne uspijem doći do foruma i vidjeti zaostatke. Čak nisam sve ni uspjela pročitati, baš kaskam za vama. 🙈
Svaka vama čast šta sve stignete, ja evo nekad ne znam di bi prije sama sa sobom, a onda i sa Vitom. 😂
Hvala Sanjarka88, na čestitkama za Vitina 2. mjeseca. 🥳🥳 Zbilja je sve to nekako proletilo. 🥰 Divna si šta tako misliš, baš si nam brižna. ❤️
I ostalim curkama čije bebice pune neki okrugli mjesec čestitam njihove miniće. 🥰❤️😍
Pišete o muževima, pa sam se baš nekako pronašla u svakom postu kojeg ste pisale. Moj je kako koji dan, nekad se baš lijepo bavi s njom i ništa mu nije teško. A opet ima i onih dana gdje ju stalno gura k meni i viče da je gladna i da ju dojim. 😅
Mi smo imali problema oko dojenja tj. nije nam dobivala na težini kako treba. Pa ne znam dal koja mama ima iskustva s time ? Sad je pedijatrica rekla da uključimo dohranu i meni se zbog toga (bar pretpostavljam) količina mlijeka smanjila. Više sam luda od dojenja, izdajanja i dohrane. Znači ne snalazim se u tome nikako i baš mi je teško balansirati sve troje. Tako da sam u teškim mukama. Sad stalno dižem paniku da je gladna i strah me da opet neće dobiti na kilaži koliko je trebala dobiti. A o njezinom bljuckanju ni ne želim. 😏 To je postalo toliko strašno da sam već luda i zbog toga. Non stop ju presvlačim, a i sebe skupa s njom. Mašina nam non stop pere. I tak, veselo je. Nadam se da ste vi sve ostale puno bolje. 😃 Oprostite na istresanju i ovom dužem postu, ali ko zna kad ću opet pisati pa da znate da imamo borbe i muke po Viti. 🤭
Mateja 💜💜 javi se češće 🥰 sretan 2.mjesec našoj Viti 😘😘
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mia38 presla sam na Bebivit 1 i Mam flasicu...prvih dana bilo super...ali danaas maliii toliko place kada mu dam mam i pojede 60ml i nece visee placeee uzaas...dala mu ponovo iz Avent flasice i bljucnuo mii 🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanja0508, ti ko ja kada sam zabrijala da sam se trebala više potruditi na porodu pa ne bi morala na carski 🤣🤣🤦♀️ pokušala si, a i da nisi nemaš se što kome opravdavati. Ja sam svaki dan mjesec i pol dana razmišljala da odustanem, a nisam jedino zato što mi je desna sisa funkcionirala normalno. Da su obje strane bolile ko lijeva bradavica stopirala bi cijeli proces. Isto tako, mali sad par dana neće da vidi sisu i moram se izdajat što ne vjerujem da je dugoročno rješenje pa ćemo vidjet do kad će priča sa dojenjem trajati. Dajem sve od sebe, al ako ne bude išlo neću razbijati glavu ni sekunde. Najvažnije je da se beba osjeca voljeno i zaštićeno i da je mama psihički stabilna, ovo sve drugo je manje bitno.
Tjemenica, imamo puno kosice pa nisam nit skuzila da se pojavila na početku. Mi natopimo glavicu bademovim uljem i češljamo onim češljicem i bome skida dobro. Poslije smo oprali weledinim samponom običnim. Ponavljamo po potrebi.
Sanjarka, ajde super, baš svakakvih informacija dobivam pa na kraju ispadne da se beba ne razvija normalno. Ma moram prestati slusat svakakve samoprozvane stručnjake pa ću lakše živjeti. Problem je jer je prva beba pa nemam nekog iskustava što se praćenja motorika tice
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sto se pranja prije dojenja tiče, jednom dnevno se otusiram i to je to. Čak koristim lanolin za bradavice, ali kao on se ne mora prati prije dojenja tako da samo malo obrišem višak i dojimo se normalno.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sad ću ispast prava panična mama, ali ne mogu protiv sebe.. Sinoć oko 3 se Niko probudio za papat, kad sam ga dignula sam osjetila da je mokar i u mraku sam pretpostavila da je pelena propustila mokraću.. Kad sam ga išla presvuc, to je bio proljev.. Propustio je kroz 2 bodica i zimsku vreću za spavanje.. Znači kolicinski ga ja bilo jako jako puno. On nije niti plakao niti je djelovao kao da ga boli.. Ujutro je imao zelenu stolicu, a maloprije zeleni proljev..možda ne bi toliko panicarila da ja nemam Chronovu bolest. Pričala sam već s pedijatricom o tome i rekla je da će nas poslati na probir tijekom njegove prve godine da se vidi dali je sve ok.. Ali dajte me utješite ako se koja od vas susrela sa proljevom i zelenom stolicom 😫 nakon koliko proljeva bi vi smatrale da je alarmantno stanje?svakih pola sata mu provjeravam pelenu od brige
Baby N 💙
Je ga hraniš sa ad? Jer onda je zelenkasta boja ok, jedino taj proljev.. Ne znam, ja bi na hitnu ujutro ako se to još tijekom noći nastavi.
Iako kod mene bude vodenasta kakica isto, ali koliko sam citala ta vodenastijanstolica je kod njih normalna.
Da bi bio proljev mora biti puno stolica dnevno. Kod mojeg su sve vodenaste, to je normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji