🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    20. Prosinac 2021. 15:18

Daniella hvala ti! 🤗 i tvoja mala smjeskica je predivna! 😍😍 vidim da obje imaju obrascice za popapati. 🥰
    Jooj, ta knjiga je preslatka! Moj L ju ima i svaki put cmizdrim kad ju pokusavamo citati, a on me gleda u cudu sto mi je. 🤣

Tracy_
    20. Prosinac 2021. 16:02

Hvala za kodu za Školsku knjigu, ja sam ga iskoristila bome 😂 i mužu za rođendan i za bebuuu 😍
    -
    I ja sam imala policističke jajnike i sad sa 32 godine počela radit bebu i u dva miseca ostala trudna a bila san uvjerena da će potrajat jer cili život slušam kako ću imat problema i da mi je bolje šta prije krenit na dite 🙄
    Ugl nema pravila
    -
    Moja se okreće na leđa sad, i glavu drži sa strane i virujte mi, ka mama teške bljucke, imaju oni mehanizam za to izbacit iz sebe. Iako i dalje pokušam da je na boku od paranoje ali uvik je nađen na leđima. Po glavnim zdrastvenim smjernicama i tribala bi bit na leđima tako da ne brinem.
    -

Tracy_
    20. Prosinac 2021. 16:05

bumac95

Bas to šta Angelly kaže. Ja ga stavim na bok, al on se ubrzo vrati na leđa 😅
    Inače ja mislim da je Niko bas kenjkava beba. Tom ništa ne pase osim cice i nosanja. Znam da kažu da se male bebe ne mogu naviknut na ruke, al čovječe ovaj će pobit teoriju 😂😂😂 samo da mu se nosat i glupirat sa njim. Nunu ili baby gym kad vidi to su krokodilske suze odmah 😂
    Ne zanimaju ga ni zvečke ni slikovnice ni ništa tome slično. 😅
    Jedva čekam još mjesec, dva da malo zabavniji bude, ovako mi se dan svodi na šetanje po stanu. Btw pala sam 3 kile ispod porođajne težine, onda znate koliko šetam i ne jedem 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ista stvar mi je, ali identična. Prvo mi je na rukama stalno radi refluksa ali sad već plače ako ne šetam po kući. U kolicima je nemoguća, jutros san na rivi s njom u rukama šetala oko klupice dok sam pila kavu jer gospođica ne da neće u kolicima bit nego neće stajati u rukama DOK STOJIN NA MISTU 😂😂😂

Tracy_
    20. Prosinac 2021. 16:07

Sanjarka88 🤍

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.

Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓

Ja ga čekam ali ne vidim ga. Nekad pomislim dok je kenjkava i zahtjevna kao evo ga, ali onda svatin da je to samo njen personality 😂🙈

Natalija91
    20. Prosinac 2021. 17:23

Tracy_

Hvala za kodu za Školsku knjigu, ja sam ga iskoristila bome 😂 i mužu za rođendan i za bebuuu 😍
    -
    I ja sam imala policističke jajnike i sad sa 32 godine počela radit bebu i u dva miseca ostala trudna a bila san uvjerena da će potrajat jer cili život slušam kako ću imat problema i da mi je bolje šta prije krenit na dite 🙄
    Ugl nema pravila
    -
    Moja se okreće na leđa sad, i glavu drži sa strane i virujte mi, ka mama teške bljucke, imaju oni mehanizam za to izbacit iz sebe. Iako i dalje pokušam da je na boku od paranoje ali uvik je nađen na leđima. Po glavnim zdrastvenim smjernicama i tribala bi bit na leđima tako da ne brinem.
    -

I drugi put! Koristite kada imate priliku. Jedno ne vrijedi za školske udžbenike i radne bilježnice za školu. Za sve ostalo je kod primjenjiv. 😄

bumac95
    20. Prosinac 2021. 19:39

Love nije na prvom. Tek na hitnu kad smo došli (4 dana poslije) su rekli bronhiolitis. Ped je rekla bronhitis, iako ja iskreno ne znam razliku.
    I mi smo bili od prvog dana na pulmicort plus salbutamol  inhalacije i poslije tobrex kapi još.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    20. Prosinac 2021. 19:40

Misic preslatka jeee 😍😍😍
    Ma stavljala sam stalno i fiozioloske i čistila, i stavljala efedrin kapi, i inhalirala, i sinomarin i aquamaris baby. Nema pomaka 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    20. Prosinac 2021. 23:00

bumac95

E i mislim da meZara pohvalila za fotke. Hvala puno 🥰uživam u slikanju od kad sam klinka bila i čak si razmišljam uzet dobar fotic i uplatit si koju edukaciju dok sam na porodiljnom. Ionako ne mogu ic Radit do njegove druge godine 😅

Ajme pa supeeer! Bravo! Znamo koga ćemo zvat za slikanje krštenja i rođendana 😁🙊 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Prosinac 2021. 23:04

Mišić

Sanjarka Hvala!!ni ja ne mogu vjerovati da su već prošla 4 mjeseca.
    Evo moje zlatokose:https://ibb.co/gzF6Gdc
    Bumac jesi mu probala kapati Sinomarin baby u nosić?
    _____
    Slikovnice su vam super.I ja imam slične još od sina i bebe ih baš vole. Možete još bebicama isprintati kartice s kontrastima, imate puno primjera na pinterestu. Mi smo sad u fazi senzoričkih homemade loptica (napunila sam ih paštom, šuškavim šljokicama, pomponima jarkih boja i sl.), zavezala sam ih za baby gym pa ih sama dodiruje, gleda. Uz to joj i neprestano dajem i da dodiruje različite materijale (različiti taktilni podražaji).
    _____
    Ostalo mi je u sjećanju da ste bile pričale o baby poklonima za Božić. Evo moja će dobiti Boody Woody gricku/zvečku.Odlične su i Mom Design didaktičke kocke, mekane su i šarene, kontrastnih boja i imaju svašta nešto što bebe mogu povlačiti i slično.

Ti si čudo 💜 a naša ljepojka je prvi obraz foruma! 😍😍

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Prosinac 2021. 23:15

buhtlica34

Love, držite se, nadam se da neće biti nikakvog pogoršanja 😊
    Mišić, curka je preslatka, baš je velika cura 🥰
    Ja taman na pregledu kod gin bila, koji je ustvrdio da imam policistične jajnik (fakat izgledaju ko švicarski širom šta rupama..), I da moram pripaziti na kila. To me užasno obeshrabrio, pa tek sam rodila, ne kažem da trebam biti prasica i dalje, ali krećem vježbati od 3.1., ostalo mi je još 10 kg skinuti do porođajne težine. Još sam rodila na carski, morala sam se malo i oporaviti jebemu.. Uglavnom baš me zbedirao 😏
    I to za policistične, ja ostala trudna odmah od prvog puta, a i menga mi je bila redovita uvik. Izgleda da cu odmah za 2 godine morat na drugo dite.

A daj, pa praktički si jučer rodila 🙄🙄 još ti je rano za ikakav ozbiljniji trening, bar se meni čini (isto na carski). Ja nakon Nove godine krećem na trening Mame i bebe i baš me zanima na što će to ličiti, hoće li Jakov surađivati i zašto neće 😂😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.