Mišić ajme kako je slatka😍😍bas si je lijepo obukla…
Nadam se da ce brzo proci ti skokovi 🥴
Da slonic je prva liga, bas voli biti u njemu…
Hahaha zara nemajko,pa citala sam da u danskoj mi se cini djecu u vrticu pustaju vani u kolicima da spavaju i zimi,tako da mislim da je to dobro za imunitet mi smo svaki dan vani bilo toplo ili hladno,nije njima hladno u kolicima ako su dobro obuceni.
Ja sam jutros Korini narucila poklon za Božić,neznam dali ce stici vec sal uzela nesto robice ali jutros sam narucila iz tvornice snova personaliziranu knjigu kako je Korina dosla na svijet fora je neznam dali ste vidjeli.Moze se staviti i posveta i 2 fotke😀
Daaa, to sam i ja čitala, to me i nadahnilo 😂 i da su im vrtići vani na otvorenom s minimalno igračaka ☝️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
Kako ostale bebice provode dane? 😅
Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.
Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓
Ja ga čekam ali ne vidim ga. Nekad pomislim dok je kenjkava i zahtjevna kao evo ga, ali onda svatin da je to samo njen personality 😂🙈
😂😂😂 isto!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo sad kad sam se raspisala idem leć (Sanjarka jesi požalila što si napisala da se češće javljam 😂) i želim svima prospavanu i mirnu noć 💫🌜🌚
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo sad kad sam se raspisala idem leć (Sanjarka jesi požalila što si napisala da se češće javljam 😂) i želim svima prospavanu i mirnu noć 💫🌜🌚
Samo ti nama piši😀 također😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniellahvala ti! 🤗 i tvoja mala smjeskica je predivna! 😍😍 vidim da obje imaju obrascice za popapati. 🥰
Jooj, ta knjiga je preslatka! Moj L ju ima i svaki put cmizdrim kad ju pokusavamo citati, a on me gleda u cudu sto mi je. 🤣
Da bas imaju obraščiće😁
Jojjjj jedva cekam da dođe,ja sam slucajno vidila danas reklamu za to i odmah sam je narucila,super znaci da je knjiga pun pogodak a ostati ce i kao lijepa uspomena😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Bumac aajmeee, pa ti si sve isprobala! 🙈🙈🙈 kad vec isprobavas, evo ti recept za inhalaciju od dr. Perovica (poznati zadarski pedijatar): 2 l vode, 2 zlice soli, 2 vrecice kamilice, 2-3 prsta sljezovog korijena. Zakuhati vodu, ubaciti cajeve i sol, dok se pari drzati dijete blizu, pod kisobranom (da, da, kisobran 😆 - para ostaje ispod). Mom starijem je pomagalo. 😄
Zara 🤗🤗🤗🤗
Ja imam od tvornice snova tri knjige. Kako je Leon došao na svijet, Leon - mamino blago i još jednu tipa Leon i abeceda. Kuma mu kupuje svake godine jednu 😂
Uvijek isponova bude oduševljen kad ih čitamo jer je on glavni lik, a i spominju se ostali članovi obitelji i prijatelji. Super stvar 🥰
I još dobivamo svake godine za rođendan od moje sestre cewe foto knjigu koja se zove - leonova prva godina i tako do pete sad evo. Tamo sakupimo najljepše i najznačajnije slike od rođendana do rođendana. Znaci top top. Takva uspomena da nemam rijeci.
Nadam se da ćemo i Niki sad tako 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Misic misliš da može i beba od 3 mj to isprobat?
Hvala ti svakako. Pomoći će bar za starijeg 🥰
Al stvarno ne kužim taj njegov nosic. Kupila sam pročišćivač zraka, ovlazivac zraka jer se grijemo na klimu, difuzor pa nekad stavim eterično ulje dok nije u prostoriji, spava na povišenom. Isto je bili vani na hladnom zraku, u kući na toplom, spavali s klimom ili bez nje, ujutro, navečer… ugl cijelo vrijeme mu se čuje nosic i nema pomaka. Najgore je sto njemu on ne curi nego se samo čuje da mu je pun. Bezveze 😅🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
Kako ostale bebice provode dane? 😅
Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.
Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓
Ovisi kakav će svakome biti al evo nama traje već 2 tjedna :D i to nije svaki dan al bome traje jer mu se mijenja i ponašanje i obrazac koji je do sada funkcionirao
Evo i da javim da se danas okrenuo sa boka na stomak 😍
Ja imam od tvornice snova tri knjige. Kako je Leon došao na svijet, Leon - mamino blago i još jednu tipa Leon i abeceda. Kuma mu kupuje svake godine jednu 😂
Uvijek isponova bude oduševljen kad ih čitamo jer je on glavni lik, a i spominju se ostali članovi obitelji i prijatelji. Super stvar 🥰
I još dobivamo svake godine za rođendan od moje sestre cewe foto knjigu koja se zove - leonova prva godina i tako do pete sad evo. Tamo sakupimo najljepše i najznačajnije slike od rođendana do rođendana. Znaci top top. Takva uspomena da nemam rijeci.
Nadam se da ćemo i Niki sad tako 🥰
Super pokloni 👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji