E i mislim da me Zara pohvalila za fotke. Hvala puno 🥰uživam u slikanju od kad sam klinka bila i čak si razmišljam uzet dobar fotic i uplatit si koju edukaciju dok sam na porodiljnom. Ionako ne mogu ic Radit do njegove druge godine 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav curke. Preeeslatke sličice bebica. Da nisam antitalent bi stavila sliku na forum ali nenam link spremljen 😐
SamoMalo umrla sam od smijeha na tvoju rečenicu da toliku razinu nezrele komunikacije nisi vidjela a radiš u vrtiću 😂 Odmah sam se sjetila kak moj sin (5.5g) raspravlja sa vrtičkim prijateljima i posvađaju se za pola sekunde ako ne razmišljaju isto.
Nije me bilo neko vrijeme i svašta nešto se pisalo. Ne mislim se petljati, nadam se da ide forum dalje vedrijim tokom.
Mene su ukočila leđa prije 4 tjedana. To je nešto strašno. Još uvijek traje i nikakvi tretmani ne pomažu. To mi se desilo i s prvim klincem. Tolko me to izludilo da sam zaboravila i na forum i na posao koji imam i sve živo.
Netko je pisao da je beba imala RVS. Ne sjećam se tko. Moj sin je prenio prije par dana neku virozu maloj i sada se bojim da nije to RVS. Bili smo i jučer i danas kod pedijatra i dobila je danas terapiju ali kašlje strašno. Kašalj joj je krenuo lagano u petak a jučer se pogoršao. Sva se isprepadnem kad to čujem i dođe mi da se spakiram na Srebrnjak. Ako ima koja riječ utjehe ili savjet jer je prošla slično bila bi do neba zahvalna😪🤧
Brw netko (mozak mi spržen) je pitao za platnene. Mi ih koristimo već sad na 2.djetetu i oduševljena sam. Nije komplicirano uopće. Ima par vrsta i načina kkao se mogu koristiti. Nama su najbolji coveri (to je kao nepromočivi omot) u koji se stavi uložak ili tetra. Na uložak se stave papirići koji drže kakicu i to sve skupa bacim u wc a uložak i cover na pranje.
Hvala na linku za ŠK, naručujem definitivno.
Love moj je imao RSV. Isto donio stariji iz vrtića. Krenulo je sa curenjem nosa, potom slabijim kašljem (tu sam odmah kod ped bila) i završilo obostranim bronhiolotisom (visoka temp, zujanje dok diše, hvatanje zraka i tako dalje). Nije mi cilj plašit te, ali ako u bilo sto nisi sigurna odi rade da ga pregledaju.
Nama je i sad (mjesec dana nakon) ostao nosic začepljen. Nemam ideju vise kako to riješit, samo se nadam da će proc samo od sebe 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Love moj je imao RSV. Isto donio stariji iz vrtića. Krenulo je sa curenjem nosa, potom slabijim kašljem (tu sam odmah kod ped bila) i završilo obostranim bronhiolotisom (visoka temp, zujanje dok diše, hvatanje zraka i tako dalje). Nije mi cilj plašit te, ali ako u bilo sto nisi sigurna odi rade da ga pregledaju.
Nama je i sad (mjesec dana nakon) ostao nosic začepljen. Nemam ideju vise kako to riješit, samo se nadam da će proc samo od sebe 😅
Vam je pedijatar odmah na prvom pregledu vidio bronhiolitis? Jesi bila hospitalizirana s bebom? Mi smo na terapiji Pulmicort ampulama i sinomarinom i između je ped rekao usisati nosić i to je to. Za sada su čista pluća ali me brine da li ću prepoznati pogoršanje 😐 Hvala na savjetima i pomoći ❣️
Sanjarka Hvala!! ni ja ne mogu vjerovati da su već prošla 4 mjeseca.
Evo moje zlatokose: https://ibb.co/gzF6Gdc
Bumac jesi mu probala kapati Sinomarin baby u nosić?
_____
Slikovnice su vam super. I ja imam slične još od sina i bebe ih baš vole. Možete još bebicama isprintati kartice s kontrastima, imate puno primjera na pinterestu. Mi smo sad u fazi senzoričkih homemade loptica (napunila sam ih paštom, šuškavim šljokicama, pomponima jarkih boja i sl.), zavezala sam ih za baby gym pa ih sama dodiruje, gleda. Uz to joj i neprestano dajem i da dodiruje različite materijale (različiti taktilni podražaji).
_____
Ostalo mi je u sjećanju da ste bile pričale o baby poklonima za Božić. Evo moja će dobiti Boody Woody gricku/zvečku. Odlične su i Mom Design didaktičke kocke, mekane su i šarene, kontrastnih boja i imaju svašta nešto što bebe mogu povlačiti i slično.
Love, držite se, nadam se da neće biti nikakvog pogoršanja 😊
Mišić, curka je preslatka, baš je velika cura 🥰
Ja taman na pregledu kod gin bila, koji je ustvrdio da imam policistične jajnik (fakat izgledaju ko švicarski širom šta rupama..), I da moram pripaziti na kila. To me užasno obeshrabrio, pa tek sam rodila, ne kažem da trebam biti prasica i dalje, ali krećem vježbati od 3.1., ostalo mi je još 10 kg skinuti do porođajne težine. Još sam rodila na carski, morala sam se malo i oporaviti jebemu.. Uglavnom baš me zbedirao 😏
I to za policistične, ja ostala trudna odmah od prvog puta, a i menga mi je bila redovita uvik. Izgleda da cu odmah za 2 godine morat na drugo dite.
Sanjarka Hvala!!ni ja ne mogu vjerovati da su već prošla 4 mjeseca.
Evo moje zlatokose:https://ibb.co/gzF6Gdc
Bumac jesi mu probala kapati Sinomarin baby u nosić?
_____
Slikovnice su vam super.I ja imam slične još od sina i bebe ih baš vole. Možete još bebicama isprintati kartice s kontrastima, imate puno primjera na pinterestu. Mi smo sad u fazi senzoričkih homemade loptica (napunila sam ih paštom, šuškavim šljokicama, pomponima jarkih boja i sl.), zavezala sam ih za baby gym pa ih sama dodiruje, gleda. Uz to joj i neprestano dajem i da dodiruje različite materijale (različiti taktilni podražaji).
_____
Ostalo mi je u sjećanju da ste bile pričale o baby poklonima za Božić. Evo moja će dobiti Boody Woody gricku/zvečku.Odlične su i Mom Design didaktičke kocke, mekane su i šarene, kontrastnih boja i imaju svašta nešto što bebe mogu povlačiti i slično.
Potvruđujem za didaktičku kocku Mom Design. I mi je imamo, Livia se obožava s njom igrati.
Tako da je isto odličan poklon za bebače.
I da, predivna je curka!🙈🥰
Mišić ajme kako je slatka😍😍bas si je lijepo obukla...
Nadam se da ce brzo proci ti skokovi 🥴
Da slonic je prva liga, bas voli biti u njemu...
Hahaha zara nemajko,pa citala sam da u danskoj mi se cini djecu u vrticu pustaju vani u kolicima da spavaju i zimi,tako da mislim da je to dobro za imunitet mi smo svaki dan vani bilo toplo ili hladno,nije njima hladno u kolicima ako su dobro obuceni.
Ja sam jutros Korini narucila poklon za Božić,neznam dali ce stici vec sal uzela nesto robice ali jutros sam narucila iz tvornice snova personaliziranu knjigu kako je Korina dosla na svijet fora je neznam dali ste vidjeli.Moze se staviti i posveta i 2 fotke😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
E da,i Korina se okrece tako da spava uvijek na ledima,ali glava je ok...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Buhtlica hvala ti! 🤗 je, velika je, vec je u robici 68. 😆
Nemoj se bedirati! Kg ces skidati polako, sve ce to doci na svoje. 🤗 i ne mora znaciti da ces imati problema sa zacecem i druge bebe.
Natalija Hvala ti! 🤗 Tako se i moja stalno igra s njom, hvata ond trakice i lamata s njom. 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji