🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    20. Prosinac 2021. 10:54

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarkai kod nas je skok u 12.sedmici…ali izdrzat cemo hehe 💪💪

Zara7ja svog stavim na bok i poduprem ga jastukom ( poslije jelq ne usudim se ostaviti ga na ledjima 🤷‍♀️) ali kada se probudi vec je na ledjima…inace mrzi da spava na boku 😂🤦‍♀️

Isto nam je 😁 znam da su preporuke sve za spavanje na boku, al moj 90 posto vremena spava na leđima. Glava je zasad normalnog oblika 🙈 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Angelly
    20. Prosinac 2021. 11:53

Moj se isto okrene na ledja, mogu ja stavit cuda iza njega on nadje nacina 😂

bumac95
    20. Prosinac 2021. 12:35

Bas to šta Angelly kaže. Ja ga stavim na bok, al on se ubrzo vrati na leđa 😅
    Inače ja mislim da je Niko bas kenjkava beba. Tom ništa ne pase osim cice i nosanja. Znam da kažu da se male bebe ne mogu naviknut na ruke, al čovječe ovaj će pobit teoriju 😂😂😂 samo da mu se nosat i glupirat sa njim. Nunu ili baby gym kad vidi to su krokodilske suze odmah 😂
    Ne zanimaju ga ni zvečke ni slikovnice ni ništa tome slično. 😅
    Jedva čekam još mjesec, dva da malo zabavniji bude, ovako mi se dan svodi na šetanje po stanu. Btw pala sam 3 kile ispod porođajne težine, onda znate koliko šetam i ne jedem 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    20. Prosinac 2021. 12:40

E i mislim da me Zara pohvalila za fotke. Hvala puno 🥰uživam u slikanju od kad sam klinka bila i čak si razmišljam uzet dobar fotic i uplatit si koju edukaciju dok sam na porodiljnom. Ionako ne mogu ic Radit do njegove druge godine 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Love2021
    20. Prosinac 2021. 13:20

Pozdrav curke. Preeeslatke sličice bebica. Da nisam antitalent bi stavila sliku na forum ali nenam link spremljen 😐
    SamoMalo umrla sam od smijeha na tvoju rečenicu da toliku razinu nezrele komunikacije nisi vidjela a radiš u vrtiću 😂 Odmah sam se sjetila kak moj sin (5.5g) raspravlja sa vrtičkim prijateljima i posvađaju se za pola sekunde ako ne razmišljaju isto. 
    Nije me bilo neko vrijeme i svašta nešto se pisalo. Ne mislim se petljati, nadam se da ide forum dalje vedrijim tokom.
    Mene su ukočila leđa prije 4 tjedana. To je nešto strašno. Još uvijek traje i nikakvi tretmani ne pomažu. To mi se desilo i s prvim klincem. Tolko me to izludilo da sam zaboravila i na forum i na posao koji imam i sve živo.
    Netko je pisao da je beba imala RVS. Ne sjećam se tko. Moj sin je prenio prije par dana neku virozu maloj i sada se bojim da nije to RVS. Bili smo i jučer i danas kod pedijatra i dobila je danas terapiju ali kašlje strašno. Kašalj joj je krenuo lagano u petak a jučer se pogoršao. Sva se isprepadnem kad to čujem i dođe mi da se spakiram na Srebrnjak. Ako ima koja riječ utjehe ili savjet  jer je prošla slično bila bi do neba zahvalna😪🤧

Brw netko (mozak mi spržen) je pitao za platnene. Mi ih koristimo već sad na 2.djetetu i oduševljena sam. Nije komplicirano uopće. Ima par vrsta i načina kkao se mogu koristiti. Nama su najbolji coveri (to je kao nepromočivi omot) u koji se stavi uložak ili tetra. Na uložak se stave papirići koji drže kakicu i to sve skupa bacim u wc a uložak i cover na pranje.
    Hvala na linku za ŠK, naručujem definitivno. 

bumac95
    20. Prosinac 2021. 13:45

Love moj je imao RSV. Isto donio stariji iz vrtića. Krenulo je sa curenjem nosa, potom slabijim kašljem (tu sam odmah kod ped bila) i završilo obostranim bronhiolotisom (visoka temp, zujanje dok diše, hvatanje zraka i tako dalje). Nije mi cilj plašit te, ali ako u bilo sto nisi sigurna odi rade da ga pregledaju. 
    Nama je i sad (mjesec dana nakon) ostao nosic začepljen. Nemam ideju vise kako to riješit, samo se nadam da će proc samo od sebe 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Love2021
    20. Prosinac 2021. 14:22

bumac95

Love moj je imao RSV. Isto donio stariji iz vrtića. Krenulo je sa curenjem nosa, potom slabijim kašljem (tu sam odmah kod ped bila) i završilo obostranim bronhiolotisom (visoka temp, zujanje dok diše, hvatanje zraka i tako dalje). Nije mi cilj plašit te, ali ako u bilo sto nisi sigurna odi rade da ga pregledaju.
    Nama je i sad (mjesec dana nakon) ostao nosic začepljen. Nemam ideju vise kako to riješit, samo se nadam da će proc samo od sebe 😅

Vam je pedijatar odmah na prvom pregledu vidio bronhiolitis? Jesi bila hospitalizirana s bebom? Mi smo na terapiji Pulmicort ampulama i sinomarinom i između je ped rekao usisati nosić i to je to. Za sada su čista pluća ali me brine da li ću prepoznati pogoršanje 😐 Hvala na savjetima i pomoći ❣️

Mišić
    20. Prosinac 2021. 14:23

Sanjarka Hvala!!  ni ja ne mogu vjerovati da su već prošla 4 mjeseca. 
    Evo moje zlatokose: https://ibb.co/gzF6Gdc
    Bumac jesi mu probala kapati Sinomarin baby u nosić?
    _____
    Slikovnice su vam super.  I ja imam slične još od sina i bebe ih baš vole. Možete još bebicama isprintati kartice s kontrastima, imate puno primjera na pinterestu. Mi smo sad u fazi senzoričkih homemade loptica (napunila sam ih paštom, šuškavim šljokicama, pomponima jarkih boja i sl.), zavezala sam ih za baby gym pa ih sama dodiruje, gleda. Uz to joj i neprestano dajem i da dodiruje različite materijale (različiti taktilni podražaji). 
    _____
    Ostalo mi je u sjećanju da ste bile pričale o baby poklonima za Božić. Evo moja će dobiti Boody Woody gricku/zvečku. Odlične su i Mom Design didaktičke kocke, mekane su i šarene, kontrastnih boja i imaju svašta nešto što bebe mogu povlačiti i slično. 

• buhtlica34
    20. Prosinac 2021. 14:58

Love, držite se, nadam se da neće biti nikakvog pogoršanja 😊
    Mišić, curka je preslatka, baš je velika cura 🥰
    Ja taman na pregledu kod gin bila, koji je ustvrdio da imam policistične jajnik (fakat izgledaju ko švicarski širom šta rupama..), I da moram pripaziti na kila. To me užasno obeshrabrio, pa tek sam rodila, ne kažem da trebam biti prasica i dalje, ali krećem vježbati od 3.1., ostalo mi je još 10 kg skinuti do porođajne težine. Još sam rodila na carski, morala sam se malo i oporaviti jebemu.. Uglavnom baš me zbedirao 😏
    I to za policistične, ja ostala trudna odmah od prvog puta, a i menga mi je bila redovita uvik. Izgleda da cu odmah za 2 godine morat na drugo dite. 

Natalija91
    20. Prosinac 2021. 15:05

Mišić

Sanjarka Hvala!!ni ja ne mogu vjerovati da su već prošla 4 mjeseca.
    Evo moje zlatokose:https://ibb.co/gzF6Gdc
    Bumac jesi mu probala kapati Sinomarin baby u nosić?
    _____
    Slikovnice su vam super.I ja imam slične još od sina i bebe ih baš vole. Možete još bebicama isprintati kartice s kontrastima, imate puno primjera na pinterestu. Mi smo sad u fazi senzoričkih homemade loptica (napunila sam ih paštom, šuškavim šljokicama, pomponima jarkih boja i sl.), zavezala sam ih za baby gym pa ih sama dodiruje, gleda. Uz to joj i neprestano dajem i da dodiruje različite materijale (različiti taktilni podražaji).
    _____
    Ostalo mi je u sjećanju da ste bile pričale o baby poklonima za Božić. Evo moja će dobiti Boody Woody gricku/zvečku.Odlične su i Mom Design didaktičke kocke, mekane su i šarene, kontrastnih boja i imaju svašta nešto što bebe mogu povlačiti i slično.

Potvruđujem za didaktičku kocku Mom Design. I mi je imamo, Livia se obožava s njom igrati.
    Tako da je isto odličan poklon za bebače.
    I da, predivna je curka!🙈🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani