🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Prosinac 2021. 09:03

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.

Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    20. Prosinac 2021. 09:04

Jana25

Zara7

Angelly

Jesu kome vec stigle te slikovnice? Kolko cca stranica imaju? Imam od starijeg vec neke slikovnice pa me zanima jel mi se isplati ovo 🙃 kak vam se opcenito iznutra svidjaju, jel imaju jednu il vise ilsutracija po stranici?

Imam ih ja, nama su baš oodlične za ovaj uzrast, malac ih obožava gledati. Imaju cca 10 stranica i jedna ilustracija po stranici. Meni su jako vizualno privlačne isto 😁
    https://ibb.co/FHvY7vp

Al ova knjiga u pozadini, ova mekana. Od playgro. Karlo se oduzmu na tu knjigu 🤣 presmjesno 🤣🤣ja mu vrtim stranice i pricam kako pcelica trazi svoju mamu, pa je pitala majmuna, rakuna, psa, pelikana i zmiju zvečarku 🤣

Ma da 😂😂 mi smo je tek dobili pa je nismo još koristili tako da sam baš sad išla vidit reakciju i mogu ti reć da mu se isto sviđa 🙈😂 ko zna kako oni to doživljavaju 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    20. Prosinac 2021. 09:05

Nas sad čeka onaj u 8. Tjednu, mozda smo već u njemu 🤦🏻‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    20. Prosinac 2021. 09:06

daniella2207

Pozz curke, sve slikice bebača su predivne🥰 sunce tvoju s krstenja nemogu otvoriti😕
    Sanjarka hvala,danas imamo 3 mjeseca da,sliku stavljamo evo😀
    https://ibb.co/tP9mL5R
    Ove slikovnice su stvarno super,i ja cu naruciti😊

Slatka velika curka 😍😍 a slonić je predobar isto 🙊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7
    20. Prosinac 2021. 09:24

Potvrdujem da je skok sa tri mj do sada najgori, al covjek se tjesi da ce proci.

• sunce7
    20. Prosinac 2021. 09:26

daniella2207 smjeskoo😍😍

Zara7
    20. Prosinac 2021. 09:45

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Ajme suosjećam, ide sve bolje kako su stariji, moj je isto bio baš plačko, sad mi je sve bolji pa mi bude čudno jer je dobar 😂
    Iskreno nas spase kolica i šetnje, najčešće budemo ujutro vani 2, 3 sata i popodne/predvečer isto po sat, 2 i to nas baš spasi, tako odspava baš lipo. Bez kolica doma spava max 15 min, pola sata, a u kolicima odradi 3 ure bez problema. Nekad ga vratimo doma iz šetnje i stavimo na balkon u kosari onako zabundanog da nastavi spavat dok smo mi unutra 😂🙈 #nemajka i #neotac
    U budnim prozorima mu se maksimalno posvetimo i okupiramo, sad je okretanje na bok hit pa mu tu pomažemo, čitamo, pričamo, držimo na drobiću, sve da ga umorimo 😂 
    U principu je kroz jutro bolje volje pa ga pustimo i samog u baby gymu, a popodne je kenjkaviji 👶
    *Fun fact: taman dok ovo pišem i hvalim da je dobar je podemonio i nemoguć je 😂🙈 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Prosinac 2021. 09:48

Inače, jel vam bebe spavaju po noći na boku? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Prosinac 2021. 10:12

Sanjarka i kod nas je skok u 12.sedmici...ali izdrzat cemo hehe 💪💪

Zara7 ja svog stavim na bok i poduprem ga jastukom ( poslije jelq ne usudim se ostaviti ga na ledjima 🤷‍♀️) ali kada se probudi vec je na ledjima...inace mrzi da spava na boku 😂🤦‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Jana25
    20. Prosinac 2021. 10:53

Pratim onu knjigu čudesni tjedni..i kaze da je skok u 19 tjednu najburniji 🤷‍♀️ vidjet cemo. 
    Sto se tice spavanja na boku i na leđima. Karlo se poceo svako vrtit. Malo mu fali da se s leđa okrene na trbuh. Stavim ga da spava na leđima i kad se vratim on je na boku. 
    Jednom sam ga nahranila. Stavila leci da ga obucem i spremim za setnju. Na leđima je ležao i povratio. Ni zagrcnuo se nije. Nista. Tak da mislim da bebe imaju neki mehanizam koji ih cuva. Ne kazem da trebate pokusavat al eto, ne trebate se toliko bojat. Kaze panicarka..😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani