🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Prosinac 2021. 10:45

Sunce čestitam na krštenju ♥️ slika je odlična 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    19. Prosinac 2021. 11:39

Bebice su sve preslatke, i već su sve tako velike, pa kako to vrijeme leti 🙈🙈😥😥
    Ponosna. Mama, meni Mila zadnja tri dana svako sat ipo vremena jede, život je i sisala iz mene.. Inače svako 3 sata, preko noći je nekad i 4 i 5 sati bilo. I nakon sto je sve iscicala, muž joj išao praviti dohranu i to u 2 navrata. Nije je tila ni primirisati niti jedanput! Ali i dalje nije tila zaspati. . Baš mi je nešto sve poremetila od kad smo u bolnici proveli dan. Danas joj namjeravam davati svako tri sata jesti, barem cu probati sto vise produžiti tih sat ipo da se nekako vratimo na stari raspored. Jer npr znam da nije gladna, vidim da je preumorna i spava joj se a nikako zaspati.
    Noćas su je i grčevi mučili, dali joj one Kids Colic kapi. Ljudi moji kako se ona nakon toga isprdila i pokakila, ko mala životinjica 🤣🤣
    Danas sam joj počela davati Plivit D3, to sam joj ujutro dala, a popodne mislim Biogaia probiotics, jel to ok raspored?
    Ili da joj dajem skupa?
    Kako vi cure to dajete? 

Sanjarka88
    19. Prosinac 2021. 11:46

Buhtlice ja sad svom ujutro dam wayu koje vec imaju vitamin d u sebi.
    Mislim da ti je to ok raspored. Vitamin d svakako ujutro jer zna grčeve uzrokovat pa da ti ne zezne noć

Mišić
    19. Prosinac 2021. 11:48

SamoMalo nema pravila, neke bebe jeduu manje i ceste obroke, a neke pojedu vece obroke 5-5 puta dnevno. Bitno je da unesu barem okvirno dnevnu kolicinu mlijeka. Evo moja brljavi, pogotovo zadnjih dana i na boci se i dalje ponasa kao kad je dojila i jede svaka 2 sata. 🙄 taman je uhvatila neki ritam i sad nas malo zafrkava skok u razvoju. 
    Sanja to ti ispadne obrok od  135 ml (voda plus prah)
    Sanjarka Luki je divan! 😍
    Sunce beba i haljinica za krstenje. 😍
    Sad se vise ne mogu sjetiti tko je jos stavil sliku, ali bebe su vam 😍 
    (Naravno, Zara, nas Jakov je isto bombon, njega ni ne trebam dodatno komentirati 😍)

Mišić
    19. Prosinac 2021. 11:49

SamoMalo 5-6 puta u danu 😅😅😅

Sanjarka88
    19. Prosinac 2021. 11:49

Nama kreće lagano tjemenjača. Savjeti i preporuke?

Mišić
    19. Prosinac 2021. 11:54

Sanjarka probaj mu malo natapkati baby ulja prije kupanja (meni je super Afroditino bademovo  za bebe) I onda lagano istrljati sa sugamanicem i po potrebi onim cesljicem. Ili onaj klasicni Mustelin sampon za tjemenicu

Sanjarka88
    19. Prosinac 2021. 12:19

Mišić

Sanjarka probaj mu malo natapkati baby ulja prije kupanja (meni je super Afroditino bademovo za bebe) I onda lagano istrljati sa sugamanicem i po potrebi onim cesljicem. Ili onaj klasicni Mustelin sampon za tjemenicu

Hvala ti, imamo bas afroditino ulje. Bas ću danas probat 😘

Natalija91
    19. Prosinac 2021. 12:21

Sanjarka88 🤍

Nama kreće lagano tjemenjača. Savjeti i preporuke?

Mi smo preventivno koristili Mustelin sapmon za tjemenjaču i ovaj mini češalj koji je izvrstan za to.

https://ibb.co/s3QmwqN

Natalija91
    19. Prosinac 2021. 13:11

sunce7

Jao bebica i zgodnih mama🥰🥰
    Mi imali krstenje, bilo je faza njene nervoze ali sve u svemu super je bila🥰
    https://ibb.co/2W8HwPV

Vjenčić i haljinica divota!🙈😍
    Zara7, sretna godišnjica braka. A Liv će uskoro imati više knjige od mame. Ne mogu si pomoći, profesionalna deformacija.😂
    Ali zato svakodnevno čitamo i proučavamo. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.