I jos sam nesto zaboravila pitati (nemojte me ubiti, hahhah). Ima li netko da je vec bio na prvom pregledu nakon poroda, konkretno nakon carskog? Mozda Danna?
Mišić hahah hvala na odgovoru, svaki savjet dobto dosao 😁 znaci, ako sisa lijevu opet ga stavim.na lijevu pa onda dam desnu 😁
Hvala.ti 😁🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Misic ja sam dobila na poklon knjigu (Čudesni tjedni) i oduševljena sam 😍
Sa prvim malim nisam nikako bila svjesna svega toga i krivila sam i sebe i njega za ta čudna ponašanja. Sad sve sjeda na mjesto kako ju čitaš i najbolje je sto znaš šta očekivati :D
Tako da, 10/10 za knjigu :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mišić, dobila sam i ja knjigu i onda se otišla na web stranici registrirati da mi dolaze mailovi za svaki skok. Pročitala sam samo prvi dio koji se odnosi na novorođenče i sada me čeka prvi skok s 5.tjedana. Iako ako sam dobro shvatila nama on dolazi sa 7 tek jer računaju skokove prema terminu kada se beba trebala roditi, a je prema datumu kada je rođena.
Što se tiče pregleda nisam još bila, idem baš nazvati sada i naručiti se. I mene zanima ako je tko bio. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Jana nema na cemu, nadam se da ces primijetiti razliku pa javi. 🙂
Bumac e knjigu nisam citala. Vidim da ju i kroz aplikaciju nude kao audio (naravno, uz nadoplatu😆) pa cu baciti oko.
Haru tako i mi jos kao cekamo na to zbog tog termina ocekivanog poroda. 🧐 i ako se nitko ne javi s dojmovima s pregleda, sutra vam ja javim, hahaha. Prvi put me (nakon vaginalnog poroda, je li) nista nije bolilo, a sad me bas zanima jer jos uvijek imam hematome oko reza koji se niiikako povuci. 🤨 naravno da zaboravim na njih i onda vidim sve zvijezde ako slucajno udarim u rub stola ili radne ploce u kuhinji. 🙈 je li jos kome tako?
I jos nesto sam se sjetila vezano za dojenje. Tko ima instagram neka baci oko na profil mamaizmagareceklupe (Milena Kostic). Zena ima odlicne savjete, a ima i svoj yt kanal (savjetnica je za dojenje). 😀
Jana nema na cemu, nadam se da ces primijetiti razliku pa javi. 🙂
Bumac e knjigu nisam citala. Vidim da ju i kroz aplikaciju nude kao audio (naravno, uz nadoplatu😆) pa cu baciti oko.
Haru tako i mi jos kao cekamo na to zbog tog termina ocekivanog poroda. 🧐 i ako se nitko ne javi s dojmovima s pregleda, sutra vam ja javim, hahaha. Prvi put me (nakon vaginalnog poroda, je li) nista nije bolilo, a sad me bas zanima jer jos uvijek imam hematome oko reza koji se niiikako povuci. 🤨 naravno da zaboravim na njih i onda vidim sve zvijezde ako slucajno udarim u rub stola ili radne ploce u kuhinji. 🙈 je li jos kome tako?
Javi kako je bilo na pregledu. Ja sam dobila termin u ponedjeljak u 11h. 🙂 Još uvijek malo krvarim, neki dan ništa, a neki malo. Što se tiče reza stvarno je ok. Prije par dana sam ga "osjetila" inače kako da ga nema uglavnom.
'21. 💙
'24. 💛
Pozz cure dali su koju od vas mozda zvali nakon onog vadenja krvi iz pete na rijetke poremecaje.Nas su danas zvali da je jedan nalaz na granici pa moramo ponoviti,nemoram ni reci koliko sam sada uplasena😥😥😥
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Pozz cure dali su koju od vas mozda zvali nakon onog vadenja krvi iz pete na rijetke poremecaje.Nas su danas zvali da je jedan nalaz na granici pa moramo ponoviti,nemoram ni reci koliko sam sada uplasena😥😥😥
Nas su zvali da uzorak nije bio dovoljan pa da moramo ponoviti. Idemo u petak i onda čekanje 3 tjedna da vidimo hoće zvati ili ne. Znam kako ti je 🥺
Držim fige da nije ništa i da sve bude ok na kraju. 🙏🏻🙏🏻
'21. 💙
'24. 💛
P.S. Tek sad vidim da Korina ima 10 dana. Nama su to za uzorak javili tek nakon 3 tjedna. 🙁 Kako negdje bude prije, a negdje poslije. 🤷🏻♀️
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji