Inače, sigurna sam da imamo soor. Se koja susrela sa time?
Druga stvar, mislim da je užasne volje otkako ku dajem one vitamine u kapima. Jel moguće to? Da mu smetaju?
Moguće. K2D3 većinom teško padaju.. I D3 isto nekom smetaju. Moju prvu bi zatvarale pa bi ih ja prekočila koji put. A recimo kakala bi 5x dnevno. Kad dam 1 kap D3 ne kapika
Ivkica kao prvo, apsolutno te nitko ne osudjuje! Usudila bih se reci da je to sto osjecas i normalno. Sad si u fazi da ti divljaju hormoni i tijelo ti se navikava na novo stanje. Samo da znas, ne dozive svi tu instant ljubav na prvi pogled, treba vremena da se naviknete jedno na drugo. Ne znam imas li ikakvu pomoc doma, ali olaksaj si barem ovim sto ti je Bumac napisala - naruci hranu da barem o tome ne moras razmisljati. Jeste li poceli izlaziti? Odi u setnju s njim ili jos bolje odi barem kratko sama ako ti ga ima tko pripaziti. Popij kavu, prosetaj, napuni baterije. Prvi tjedni nisu nimalo lagani, pogotovo dok te i fizicki boli i tijelu treba oporavak. Baby blues je jako cest i ne mora biti znakom postporodjane depresije. Mislim da nas je vecina bila u toj fazi, ali zaista kasnije postane lakse, nekako se uhodas i postanes samosvjesniji. Neke bebice su jednostavno “teske” i treba shvatiti da to nije do nas, nisu nasi postupci krivi za to. Nemoj se ustrucavati ovdje pisati i olaksati si, sve smo u istom sosu. 🤗🤗
Endzrue oooo, bravo, odlicno napreduje! 🎉
Daniella i Haru drzim fige da to sve bude kako treba! 🤞🏻🍀
Haru bila sam jucer na onom prvom pregledu. Moram priznati da me malo bolilo, a nikad me pregled kod mog ginekologa ne boli. Rekao je da ima jos malo krvarenja, ali da bi se i to trebalo brzo ocistiti. Sa sondom mi je pregledao i oziljak, hematomi su u misicnom sloju i kaze da vidi da se apsorbiraju pa bi i ta bol trebala uskoro nestati. Eeeeh, jedna zanimljivost: ako ne dobijem menstruaciju u iducq 4 mjeseca, trebam se odmah javiti. Bas me zanima hoce li tebi tvoj dr tako reci. (Kaze da kod carskog treba provjeriti stanje neovisno o dojenju koje obicno utjece na menstruaciju)
Bumac jesi sigurna da je soor? Jesi probala skinuti s gazicom?
I da, i meni se cuni da im D3 tesko pada, iako i pedijatri i farmaceuti tvrde da to nema veze. 🧐 koje pijete? Plivit ili Oleovit? Oleovit navodno lakse podnose
Misic nisam sigurna, ali patronažnoj se također čini da je tako da ono. Probale smo skinut sa gazicom i ne ide, plus vise nije samo na jeziku nego i na nepcima tako da ono 🤷🏼♀️
Pedijatrice pokušavam dobit već tri dana i ne javlja se. Ako ju danas ne dobijem Morat ćemo osobno dolje po taj gel 🤦🏼♀️
Pije Babytol D3 K1. Sad sam već sigurna da je od toga jer jucer nisam dala i skroz normalan je opet bio. Danas ista priča, skroz smireno dijete. Sutra ću mu Dat opet pa ću vidjet kako će se ponasat. Ako opet bude dreke Morat ću nać alternativu.
Vagali smo se danas. Vratio je porođajnu težinu +100 grama. Navodno je bitno da u tih 15 dana vrate porođajnu :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac a onda je, buu. Ma mislila sam da mozda ima nade da nije jer smo i mi u jednom trenu sumnjali i patronazna nije bila sigurna, ali nije otislo na nepce na kraju. Ha! Fantasticno mi je kad tako ne mozes doci do doktora. 🧐
Bravo za tezinu!!! 🎉🎉 da, tako je, u 15 dana moraju vratiti pocetnu.
Znam da se šalje sve u Zg, ali je mene zvala sestra iz naše bolnice da dođemo ponoviti. Valjda su njima javili da nas zovu, nemam pojma …
Da mene su zvali bas iz zagreba,da su prvo meni javili i da ce sada zvati bolnicu u puli ,danas sam bila tamo i imamo dogovoreno u pon. Ujutro ponovno vadenje krvi iz pete,vene i uzorak urina bebi i meni vade krv,krajem drugog tjedna bi trebali biti nalazi ova iz zagreba mi je rekla da ih mogu nazvati…javim kako je proslo🙏 uglavnom manjak karnitivnog nosaca to je pozitivno valjda😔
Mi smo danas vadili krv iz pete opet. Morali smo ponavljati zbog tsh iiii sad čekamo. 🙁
-
Obavili smo i pregled kod pedijatra. Danas smo 58cm i 4700g. 😊
U utorak idemo na uzv kukova.
'21. 💙
'24. 💛
Ivkica drži se, ipak ti se događa ogromna životna promjena, za to kako se osjećaš ne možeš bit odgovorna, osjećaji su izvan naše kontrole, ono sto možemo kontrolirat su naše odluke i ponašanje a sigurna sam da od sebe daješ najbolje sto možeš i to je tvojoj bebi dovoljno!
Ako je moguće nemoj zanemarivati svoje potrebe, ni fizičke ni psihičke, početak je težak, ali nit će sve lakše, obećavam 😊
Mišić cure su ok reagirale, prvi dan je bila jako čudna atmosfera doma, al polako smo se posložili. Pomoglo je i šta sam poslala svoju mamu nazad u Split, kolikogod pomogne, toliko mi i stvara stres jer osjetim ja te suptilne komentare/kritike i druge stvari.
Od reakcija imamo probleme s uspavljivanjem kod 4. i 3. mi se već par puta popisala u gaće…klasično privlačenje pažnje, al ne sekiram se, u principu im je seka fora o vole ju gledat, najradije bi je ispipali pa ju ne mogu ostavit bez nadzora 😁
Ova mi je beba malo zahtjevnija, kad je budna želi da sam blizu, mislim da ću uskoro Počet koristit maramu za nošenje 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji