Da ali mene su isto zvali iz Zagreba sve uzorke salju tamo,zato me i zabrinulo bas su brzo zvali,sutra idem u bolnicu da vidim kada ce joj uzeti uzorak krvi i urina su mi rekli sada...nadam se da ce i vama sve biti u redu,jis mi je gore kad znam da je uzorak bio dovoljan ali je nalaz na granici pa ga tretiraju kao pozitivan😔😔neznam ni koji ponavljaju sutra cu se malo raspitati
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Da ali mene su isto zvali iz Zagreba sve uzorke salju tamo,zato me i zabrinulo bas su brzo zvali,sutra idem u bolnicu da vidim kada ce joj uzeti uzorak krvi i urina su mi rekli sada…nadam se da ce i vama sve biti u redu,jis mi je gore kad znam da je uzorak bio dovoljan ali je nalaz na granici pa ga tretiraju kao pozitivan😔😔neznam ni koji ponavljaju sutra cu se malo raspitati
Držim vam fige da sve bude ok! Javi kako je prošlo. Nisam ni znala da testiraju i vade krv iz pete dok me nisu nazvali. Baš sam se šokirala. 🙁
'21. 💙
'24. 💛
Znam da se šalje sve u Zg, ali je mene zvala sestra iz naše bolnice da dođemo ponoviti. Valjda su njima javili da nas zovu, nemam pojma ...
'21. 💙
'24. 💛
Neznam da li je od vas koja imala postporođajnu depresiju ikad da podijeli svoje iskustvo. Nisam sigurna da je imam i nadam se da je to jer se osjećam da sam užasna mama. Barem na ovaj način se želim olakšati koliko god zvučalo grozno. Cijelu trudnoću sam ga jedvo čekala, a onda nakon cijelog dana mučenja i carskog doveli su ga a ja nisam osjećala onu ljubav prema njemu o kojoj svi govore kad vide svoje dijete. Druge su gledale svoje bebe sa oduševljenjem a ja sam samo molila Boga da ga odvedu od mene jer je plakao a ja ga nisam znala smiriti. Kakva sam ja to mama. I sad kad smo kod kuće gledam ga i dalje ne osjećam to isfrustirana budem nakon neprospavane noći ne jedem ništa nit mi je do jela nit do ičega. Jel itko to prošao da me utješi? Jesam li grozna osoba zbog svega ovoga
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Danna bude takvih dana. Moj je preko noći odličan ali jucer cijeli dan nije prespavao 5 sati sveukupno. Nemam ti šta pametnog za rec, nadam se da je bar miran na sisi.
Ivkica tako sam se ja osjećala u prvoj trudnoći. Toliko je plakao u bolnici, a trebali smo Ostat 5 dana zbog žutice. Bila sam toliko očajna da sam četvrti dan pitala jel mogu ja doma bez njega pa ću ga dolazit hranit. Toliko o toj ljubavi 🤦🏼♀️
Nije iskreno bilo bolje ni prvih dana doma. Plakao je i dalje i bio užasna beba. UŽASNA!! Čak mi je i mama rekla da nikad tako nezadovoljnu bebu nije vidjela 🤦🏼♀️
Muž radio od 7 do 7, a ja sama sa njime. Bas mi je bilo teško. Svaku noć sam plakala od jada jer vise nisam znala kako ga smirit. I onda odjednom je počeo spavat, lijepo jest i sve se nekako počelo slagat. Čim sam ja krenula bolje spavat već sam bila mirnija i onda je sve nekako lakše bilo. Zvala bi frendice da ga dođu pricuvat na pola sata da se na miru istuširam. Tu i tamo se počastila dostavom da ne moram kuhat i tako neke sitnice. Morala sam Počet vise na sebe mislit jer sam psihički potonula u tih prvih mjesec dana.
Uglavnom, bilo je teško, ali je prošlo. Ne odmah, ali kroz mjesec dana. Trebalo mi je vremena da dođem sebi, a on mi to jednostavno nije dopuštao :(
Drži se. Piši tu kad ti bude teško, ne osuđujemo 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Inače, sigurna sam da imamo soor. Se koja susrela sa time?
Druga stvar, mislim da je užasne volje otkako ku dajem one vitamine u kapima. Jel moguće to? Da mu smetaju?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ivkica to je jedno od normalnih stanja nakon porodaja, hormoni su cudo.
Nemoj se krivit nizasto, sve ce to doci na svoje vidjet ces.
Najbitnije da imas potporu svojih. Otkako sam izasla iz bolnice prosla sam kroz sto psihickih stanja..
Bumac identicno kao kod mene! Jucer je popila prvi put vitamin d, tu jednu kap. Noc je bila uzas, toliko se grcila jadna, nikako nije mogla zaspati. Jutros se posteno isprdila i izas**** Danas joj necu dati cisto da vidim noc kakva ce biti.
A ja mislim i da imamo soor i regrade na bradavicama🤦♀️ ispucale su jadne od pumpanja, a ona mi ima malo naslaga u ustima. Pitat cu bas babicu sutra sta misli.
Ima li ista da ce nas mimoici🤦♀️
Znam da se šalje sve u Zg, ali je mene zvala sestra iz naše bolnice da dođemo ponoviti. Valjda su njima javili da nas zovu, nemam pojma …
Da mene su zvali bas iz zagreba,da su prvo meni javili i da ce sada zvati bolnicu u puli ,danas sam bila tamo i imamo dogovoreno u pon. Ujutro ponovno vadenje krvi iz pete,vene i uzorak urina bebi i meni vade krv,krajem drugog tjedna bi trebali biti nalazi ova iz zagreba mi je rekla da ih mogu nazvati...javim kako je proslo🙏 uglavnom manjak karnitivnog nosaca to je pozitivno valjda😔
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jackie27 ja nosim ovaj svuda
https://m.aliexpress.com/i/4000497271165.html?gatewayAdapt=Pc2Msite
A ovoga imaš kod nas u ljekarni
https://mojaljekarna.hr/263-aspiratori-za-nos
Ja svome 10ml fiziološke s ovim nastavkom
https://www.google.com/search?q=nose+wash+injections+cold+baby&client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=hr&prmd=ivsxn&sxsrf=AOaemvLlipSUjHEL9LRa3t3lFI-E0QHFYQ:1633064244335&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiW3raxtqjzAhUNhf0HHdSuAqQQ_AUIFSgB&biw=393&bih=720&dpr=2.75#imgrc=iYUzNOshAQ5RnM
U gornju nosnicu dok je na boku i sve izađe dolje. Ostatak usisam usnim. Inače bi bila dobra stvar da netko drži u donjoj nosnici onaj nastavak za usisavač pa da odmah usisava dok ja ispirem.
Sve mi je aliexspress
O skokovima sve imate na Google
Što se zelene stolice tiče Rode kamu da je to znak da beba previše zraka uvlači dok sisa. Previše puta pusti i uzme sisu
Meni kad počne tako divljati ja prekinem podoj i dignem ga da podrigne. Nekad je to odmah nekad nakon 10 min.. Vraćam ga na istu tu sisu. Kad završimo prelazi na drugu.
Btw jučer smo imali prvi pregled kod pedijatra
Glava s 34cm na 39cm, od otpusne kilaže sa 3370g na 5100g i dužina sa 48cm na 57cm
Sortiraj odgovore
Najstariji