🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    23. Studeni 2021. 17:31

Dannna

Pozdrav curke, nadam se da ste sve dobro i da su začepljeni nosici sada bolje. ❤️ Mi smo bili kod oftamologa, sve ok, kontrola za godinu dana.
    Imam pitanje vezano za UZ kukova bebe za žene koje su rodile ranije… kad radite UZ? Nama jedan pedijatar kaže sada u trećem mjesecu drugi kaže kada dostigne gestacijsku dob od tri mjeseca, znaci kad napuni četiri i pol.

Mi smo na uzv kukova išli s malo više od mjesec dana.

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    23. Studeni 2021. 17:55

Dannna

Pozdrav curke, nadam se da ste sve dobro i da su začepljeni nosici sada bolje. ❤️ Mi smo bili kod oftamologa, sve ok, kontrola za godinu dana.
    Imam pitanje vezano za UZ kukova bebe za žene koje su rodile ranije… kad radite UZ? Nama jedan pedijatar kaže sada u trećem mjesecu drugi kaže kada dostigne gestacijsku dob od tri mjeseca, znaci kad napuni četiri i pol.

Danna moja beba je rodjena u 34 tjednu,  normalno su joj radili pregelde uključujući i pregled kukova. U bolnici 2x u 10 dana boravka i sada naredni nas čeka kod pedijatra na U3. Koji je već trebala imati ali je bila u bolnici pa  smo ga propustili. Dakle 2x odmah po rodjenju i taj narednu normalno u prvih mjesec dana. Naredna kontrola da potvrdi prethodne je po navršetku 3 mjeseca (od rodjenja). I to hi bilo to, ako je sve uredu.
    Jedino što se cjepljenja tiče tu računaju tako od datuma kada je trebala biti rodjena...

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

malamaka
    23. Studeni 2021. 18:42

Pozdrav ekipa. Iman jedno pitanje za vas... Da li je neko upoznat sa ovime? Nema nikakvih promjena, samo stoji tako, bijela točkica, nema crvenila, ničeg... Bebač ima 2 ipo mjeseca 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Lady.D
    23. Studeni 2021. 18:55

Tnx cure, uzet cu nesto od vasih prijedloga za skidanje mrlja.
    Dakle, on danas uglavnom spava ili na cici ili ovako. Par puta povuce i zaspe, onda ga malo gnjavim pa se trgne, povuce i opet sve u krug. Bude na cici mozda 10-15 min. Maknem ga, spava malo, opet urlikanje, cica. Ima dovoljno mokrih i ukakanih pelena, ali ova zadnja mu je bila obilna tamno zuto, smeđe...ne znam ni ja kak bi to opisala. 🙈 
    Sutra nam stize patronazna pa cemo vidjeti kako napreduje. 

• Buba Bublica
    23. Studeni 2021. 21:36

Večer drage mame :)

Redovno vas citam ali sama sam s bebom pa ne stignem bas pisati.
    Šimun ima mjesec i 5 dana, zadnja dva dana svako presvlačenje koje radim na svako hranjenje znaci 2.30-3.30 sata pelena propustila, bodi mokar, on vristi na presvlačenje...mislim realno i ja bi vristala da me neko skine golu iz toolog kreveta 😁 E sad me zanima ima li neko slican problem, pelene smo isprobali Violeta cotton, baby love, violeta double care, pampers premium i sa svima isto. Pomislila sam da se mozda prehladio ali nema nikakvi drugi simptoma, ili puno papa pa puno i piški (cca 160ml svaki obrok).

A što se tiče mene, još ne sjedim, jedan rez me pecka, imam dvi razderotinena kojima se obnavlja koza na samom ulazu u rodnicu i nikako da to zaraste cak i malo gnoja ima pa sam ja na svoju ruku uzela octenisept i tyrosur prasak i sad to saniram ko bebin pupak jer mi je vise puna kapa ...znam da je mozda blesavo ali sto moze odmoc vise 😂

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

little baby
    23. Studeni 2021. 23:06

Zene pomagajte,evo zakurila,radila test-POZITIVNA. Sta da radim s malcem,kako se ponasat?????

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Jojo2018
    23. Studeni 2021. 23:24

little baby

Zene pomagajte,evo zakurila,radila test-POZITIVNA. Sta da radim s malcem,kako se ponasat?????

Nosi masku i higijena, sto cesce pranje ruku i povrsina, provjetravanje prostorije. Ako dojis nastavi dojiti samo uvijek nosi masku. Imas mislim na HZJZ kako postupati u toj situaciji. Drzim fige da prode sa sto laksim simptomima i da beba ne pokupi 🤞

💃26 🕺35
    💙🧒 2018.
    💖👶🏻2021.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    24. Studeni 2021. 00:27

Buba Bublica

Šimun ima mjesec i 5 dana, zadnja dva dana svako presvlačenje koje radim na svako hranjenje znaci 2.30-3.30 sata pelena propustila, bodi mokar, on vristi na presvlačenje…mislim realno i ja bi vristala da me neko skine golu iz toolog kreveta 😁 E sad me zanima ima li neko slican problem, pelene smo isprobali Violeta cotton, baby love, violeta double care, pampers premium i sa svima isto. Pomislila sam da se mozda prehladio ali nema nikakvi drugi simptoma, ili puno papa pa puno i piški (cca 160ml svaki obrok).

A što se tiče mene, još ne sjedim, jedan rez me pecka, imam dvi razderotinena kojima se obnavlja koza na samom ulazu u rodnicu i nikako da to zaraste cak i malo gnoja ima pa sam ja na svoju ruku uzela octenisept i tyrosur prasak i sad to saniram ko bebin pupak jer mi je vise puna kapa …znam da je mozda blesavo ali sto moze odmoc vise 😂

Mjesec i 5 dana i vec jede 160ml po obroku? 🤔 da to nije puno s obzirom da mu je tek 5 nedjelja? 🤔 ja dajem AD i tek od 8-me sedmice ide 150ml...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• MARELA
    24. Studeni 2021. 06:09

Buba Bublica

Šimun ima mjesec i 5 dana, zadnja dva dana svako presvlačenje koje radim na svako hranjenje znaci 2.30-3.30 sata pelena propustila, bodi mokar, on vristi na presvlačenje…mislim realno i ja bi vristala da me neko skine golu iz toolog kreveta 😁 E sad me zanima ima li neko slican problem, pelene smo isprobali Violeta cotton, baby love, violeta double care, pampers premium i sa svima isto. Pomislila sam da se mozda prehladio ali nema nikakvi drugi simptoma, ili puno papa pa puno i piški (cca 160ml svaki obrok).

A što se tiče mene, još ne sjedim, jedan rez me pecka, imam dvi razderotinena kojima se obnavlja koza na samom ulazu u rodnicu i nikako da to zaraste cak i malo gnoja ima pa sam ja na svoju ruku uzela octenisept i tyrosur prasak i sad to saniram ko bebin pupak jer mi je vise puna kapa …znam da je mozda blesavo ali sto moze odmoc vise 😂

Nama se to pocelo događata, pa sam skuzila da je bolje da uzmem vecu velicinu pelena, tak da smo sad na 3-jki. Nisam mislila da xeno tak brzo, ali onda nis ne procuri.

ivkica
    24. Studeni 2021. 06:17

Da li se koja od vas jako oznoji po noći toliko da bude mokra roba

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.