Pozdrav curke, nadam se da ste sve dobro i da su začepljeni nosici sada bolje. ❤️ Mi smo bili kod oftamologa, sve ok, kontrola za godinu dana.
Imam pitanje vezano za UZ kukova bebe za žene koje su rodile ranije… kad radite UZ? Nama jedan pedijatar kaže sada u trećem mjesecu drugi kaže kada dostigne gestacijsku dob od tri mjeseca, znaci kad napuni četiri i pol.
Mi idemo sad u četvrtak.. Rečeno nam je kad prođe 2.5mj da je najbolje ić. On će uskoro 3mj
Ne znojim se ni inače a ni sad... Probudim se mokre potkošulje jedino od mlijeka..
Da li se koja od vas jako oznoji po noći toliko da bude mokra roba
Meni se to dogada od kako sam rodila. Znam se probuditi sva mokra,od cega nemam pojma
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sanjarka 88 nadam se da necete pokupiti koronu,drzim fige da sve prođe ok.
Bumac 95 vjerujem da nije lako,tebi dan prođe u inhalacijama,valjda ce vam brzo proci😔
Pranje robice,ja odvajam njeno od naseg i perem s violeta double care bez omeksivaca.Tetre operem s nasim bijelim na 95 s dashom radi fleka i poslije ubacim s njenim jos jednom ove koje imaju fleke.
Buba bublica nekako mi se cini mozda puno tih 160 ml po obroku jos je mali🤷♀️
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Zene pomagajte,evo zakurila,radila test-POZITIVNA. Sta da radim s malcem,kako se ponasat?????
Toga se najvise bojim,ali da nosi masku sto cesce peri ruke ali svakako doji radi antitijela...ja bi pokusala ako je ikako moguce da ti suprug bude s bebicom a ti da je uzmes samo kada dojis,bar bi ja tako,neznam kako bi bilo ispravno. Nadam se da ce brzo proci bez jacih simptoma i drzim fige da bebica ne pokupi🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro žene 🙂
Hvala svima , za sada sve mirno al tek su 3 dana prosla od kontakta. Javim razvoj situacije.
Littlebaby 😫 🤞🤞🤞🤞za sto lakse simptome i da bebač ne pokupi. Ima li jos tko doma simptome?
Ja preporučam masku svakako da nosis dok ga dojis. I sto manje nosat ga i slično. Ako je tata zdrav nek on preuzme glavninu posla.
Plavabosanka sretan 2. Minić Matiasu 🎉
Jackie pisalo je 0+ na kutiji, valjda je to početni 🤔
Sretno s d kapima, iš iš grčevi 🤞
Malamaka kako si nam ti? 🙂
BubaBublica nama je tako od prvog dana s pelenama. Jos nisam pronasla odgovarajuće. Pampers bio ok na početku sad i s niim isto. Znam ga po 5 puta dnevno presvlačiti 🙄
Mislim da je do pišulinca i kako stoji 🤣
Joj tvoj oporavak se bas protegao 😓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zene pomagajte,evo zakurila,radila test-POZITIVNA. Sta da radim s malcem,kako se ponasat?????
Svakako i dalje doji. Maska i pranje ruku, nemas sta drugo.
Cure koliki prozor budnosti vaše bebe imaju oko 2-3 tjedna starosti? Moja pojede i spava i tako cijeli dan, mislim znam da je to uredu, ali pitam se bi li trebala imati ono 10-15 min kad leži i budna je i gleda u strop i ne radi ništa🤣😂🤣😂
Cure koliki prozor budnosti vaše bebe imaju oko 2-3 tjedna starosti? Moja pojede i spava i tako cijeli dan, mislim znam da je to uredu, ali pitam se bi li trebala imati ono 10-15 min kad leži i budna je i gleda u strop i ne radi ništa🤣😂🤣😂
Moj je taman nekako u toj dobio počeo s tim.
Inače budni prozori bi do 4. Tjedna trebali biti max 35-60min
Al nigdje ne Pise dal ih uopće treba biti 🤣
Mala je jos, normalno da spava stalno.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nekada on napravi pauzu izmedu obroka i po 4-5 sati, kad je ima tjedan dana patronažna me doslovno napada da je dite gladno i da mu dajem 90-100 ml, pa sam se vodila time da su mu potrebe vece sa 6-7 tjedana. pokušat cu mu sad radit 135 pa cu vidit kako se ponaša
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Sortiraj odgovore
Najstariji