🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Studeni 2021. 03:50

Jana pre zašivena? Virujem da se muz ne žali 😅
    Lohije jos unutra? I to je kao ok? Jel krvaris jos? 
    Bumac top seks 😁😁😁🙈
    Tonkica ne mogu virovat da imas samo 3 šava uz tolikog bebana. Tvoja pica je mega pica 😂😆
    Dannna super je Kate napredovala , svaka čast 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    17. Studeni 2021. 05:00

Sanjarka rekla dr da je beba bila velika a da je maternica sad lijena 🤣 ne krvarim. Imam tu i tamo "balav" iscjedak. Ako ne prije, izaci ce sve s mengom. A muž 🤣 kaže, pa malo mi je usko 🤣🤣🤣🤣  iako meni uooce nije smjesno...nadam se da ce me popustit taj osjecaj pretengnutosti 😑 nije uopce ugodno...
    Tonkica čestitam!!!! Znaci wow 🥳🥳🥳

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    17. Studeni 2021. 10:21

bumac95

Angelly to je ta da. Ima i aplikacija i 35 kn je :D
    Pokloncic bravo za kilice 🥰
    Sanjarka ja sam čekala čisto jer se nisam psihički osjećala spremno prije nego od potvrdi hahah
    Sad ima već 10 dana od pregleda i jednom smo samo i moram ti priznat da nisam uživala uopće 🤭😂
    Vise mi je bilo smješno sve skupa. U žaru igre meni mlijeko krene kapat po njemu. Znaci šou je bio 😂😂😂

Hahahah oplakala ovo za mlijeko😅😅🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    17. Studeni 2021. 10:23

Tonkica111

Curke priključujem se ekipi…🤗🤗.
    Prošli četvrtak sam rodila mojeg bumbara od 5170, i 54 cm… I da… Prirodni porod… Ostavit ću porod iza sebe jer sam dobila najlipšu nagradu… Dojimo,izdajamo, spavamo.. . Još se moram naviknit da bebe samo jedu i spavaju. Vjerovatno ću imat pitanja za vas, pa se nadam da ćete mi pomoć. 🤗🥰

Auu zeno svaka cast tolika beba a prirodni porod
     Cestitke i nek je ziv i zdrav❣❣ jedu i spavaju dok im me pukne nesto pa protestiraju🤣🤣

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    17. Studeni 2021. 10:32

Dannna

Vidim po vašim komentarima da ne treba da se brinem za Katu i ona je kao sve bebe, zvjerla svukud okolo, najviše voli baciti oko na TV, prebrojava sijalice i lustere po kući 😂 nekad hoće da se okrene kada je zovemo nekad jednostavno neće.
    Primili smo vakcinu danas, malo je plakala, ništa strašno. Na merenju danas 4810g. Sto znaci 2240g je dobila od izlaska iz bolnice a 3190g od rođenja. ☺️😁
    Nekada bas mnogo jede ali je u suštini bas mirna beba, malo galami ponekad i guguče. Baš rijetko plače, samo kad je gladna ili mokra. Spava noću od 23.30 do 06.30.

Hahaha 🤣 svijetlo mu je glavna zanimacija i ako postoji svijetlo u prostoriji i on se zagledo nece nas fermat dva posto. A kad nema svijetla i idemo ga uzet nekad se cak zna i nasmijati. Kako mu dođe.

Super da napredujete lijepo❣❣ 
    ------

Vidim da je danas dan palcica pa cestitam svim hrabrim mama i njihovim jos hrabrijim bebicama njihov dan💜💜💜💜

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    17. Studeni 2021. 10:38

Endzrue

plavabosanka

Dannamedo je preslatki😘😍 baš mi je drago da si se javila i da super napredujete🥰🤗

Trnciimam ih i ja uzasne nekad u obje ruke nekad samo u jednom, posebno kada ga dugo drzim na sisi. Počela sam koristit magnezij pa ćemo vidjeti.
    Tjemenicami imamo ljuštenje kose/kože glave i ne znam jel to baš ljuštenje ili je tjemenica al baš gadno nekad bude. I isto sam kao i Haru primjetila da mu kosa vise nije onako gusta i velika nadam se da mu neće sve otići jer mi je presladak ovako😔

Raste im glava u širinu. Zato se kosa i rijedi. Tako je i mome sada. I isto se ljuštila glava . Ja sam koristila mustela pjenu preventivno. Klasičnu žutu tjemenicu nismo imali osim malo na obrvama i između njih na nosu. Ostalo je bilo samo ljuskice. Sad je napokon sve čisto i vidno mu je glava narasla. Valjda je zato i bilo ljuskica jer se sve širi i buja

Da i mi imamo ssmo ljuskice i ko da je suhi vlasiste i to se sad odjednom pojavilo(najgore sto je bas blizu fontanele). Baš me zanima koliko cm je sad dobio onda. Imamo uskoro pregled pa cemo vidjet i primamo prvu pikicu, sve me strah sta ce bit nuspojave.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Tonkica111
    17. Studeni 2021. 11:09

Sanjarka88 🤍

Jana pre zašivena? Virujem da se muz ne žali 😅
    Lohije jos unutra? I to je kao ok? Jel krvaris jos?
    Bumac top seks 😁😁😁🙈
    Tonkica ne mogu virovat da imas samo 3 šava uz tolikog bebana. Tvoja pica je mega pica 😂😆
    Dannna super je Kate napredovala , svaka čast 🥰

Hahahahah... A rekli su mi ginekolozi da iman dosta elastično tkivo dole 🤣🤣 možda je do toga 🤣. 

Tonkica111
    17. Studeni 2021. 11:13

Jesu li vama bebe ikako zaminile dan i noć? Meni on preko dana jede i odma zaspe, jede i zaspe... A navečer aime majko. Jede pa grinta, pa jede pa se opet meškolji... Sinoć je posisa ja mislim litru mlika i onda jedva zaspe tipa uru, dvi... Nadam se da mu neće ostat to neki ritam ... Danas ću ga budit više da se umori... 

daniella2207
    17. Studeni 2021. 12:53

Pozz cure ,sto se tice spavanja moja spava bez problema cijelu noc probudi se za jesti i nastavi dalje,a i po danu spava i stvarno je dobrica ja neznam dali je mozda u ovih skoro 2 mjeseca pola sata sve skupa plakala,nadam se da ce nam se nastaviti tako🙏
    Sto se tice crvenila po guzi mi koristimo Mustelinu  1,2,3 zastitnu vitaminsku kremu i stvarno je odlicna,prvo smo imali djecju mast iz dm-a i od nje smo imali crvenilo od kada koristim ovu nemamo,buduci da onu nisam potrosila probala sam opet onu namazat i opet se vratilo crvenilo tako da sada samo ovu koristim. Ja je kupujem preko moja ljekarna online tamo je uvijek akcija 1+1 gratis pa se isplati,dvije od 100 ml dođu oko 90kn ako koga zanima.
    Tonkica111 čestitam i dobrodosla,a za toliku bebicu prirodnim putem stvarno svaka čast😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    17. Studeni 2021. 12:55

E da sto se tice sexa,meni prosao pregled a nisam ni pitala za to😁nekako sam rekla sama sebi nakon 2 mjeseca cu da se dole sve poslozi🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.