Draga Maj užasno mi je krivo, užasno. Nadam se da si dobro i da se držiš ♥️♥️♥️
Bit ćeš uskoro predivna mama i držat ćeš svoju mrvicu u rukama. Nemam riječi utjehe osim da si nam u mislima.
A i uvijek ostaje nada da će u nedjelju biti dobrih vijesti.
Puno puno zagrljaja šaljem ♥️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav cure evo i mene, klasika svaki dan, nemoram ni pisat. Mucnina od samog jutra, njok u grlu. Morala sam ici do grada obavit kupovinu tako da nemoram nikuda previse ove dane. Bas se osjecam lose, jedva cekam da te mucnine prodju. Kupila sam si slance pa mi je ko da lakse kad sam ih pojela i caj od mente, malo su ublazili mucninu. Sinoc sam jedva zaspala, na silu probala povracat ne ide a slabost. Sise bole isto i dalje. Bas me iscrpljuje, svu moju energiju🤢🤢🤢
Joj znam, grozno mi je to citati od drugih, a i sama se tako osjecam. Drzi se nekako, ocito nema druge nego cekati da to prođe 😐 Meni najvise psihicki iscrpljuje biti lose od jutra do mraka i to sto ne mogu nista normalno napraviti. Ali valjda ce i to uskoro biti iza nas ❣
Meni je danas mrvicu bolje i mislim da je to zbog caja. Kupila sam si caj od mente i pijuckam ga po gut dva cijelo popodne i cini mi se da mi olaksava mucnine. Nisam ga nikad do sad pila, mislila sam da je bljak, a ustvari nije tako los. Naoruzala se naravno i coca colom ( znam da nije zdrava ali mi takkko odgovara) i mineralnom vodom, bas mi pasu i danas mi je ok sta se mucnina tice, nije kao ovih dana prije! Mozda i jer nisam nista drugo jela osim juhe 😥🙉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Draga Maj4, i ja sam se jako rastužila čitajući što si napisala.. Od srca ti želim puno snage i da što prije doživiš svoju lijepu i mirnu trudnoću. ❤️
Draga Maj4...jako mi je zao☹ Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas. Vjerujem da ces kad tad postati mama i sve ovo ce za tebe biti proslost. Drzi se i budi jaka i dalje, sve ce doci na svoje😘
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Maj, drzi se, zao mi je, ali vjerujem da ce vec iduci put sve biti ok i zelim ti da sto prije docekas svoju bebicu ❣ Zvuci kao da se stvarno dobro nosis s time, svaka cast na hrabrosti, zelim ti sve najbolje s buducom trudnocom, bome si zasluzila 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Maj4 ajme, srce mi se para misleći i čitajući tvoju poruku. Sve smo ovdje virtualno za tebe 🤗 svaka čast na duhu i hrabrosti ❣ čekamo s tobom idući pregled i nadamo se najboljem! 💞
Velika pusa i zagrljaj, lavice ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure da se javim, pregled je uspjesno prosao, ako mogu tako napisat,.. Jo's je sve rano, 4t I 5dana,tako da Imam opet sledeci ponedjeljak Termin.. Ovo sto se vidjelo kaze da je uredno.. Sutra moram vadit krv, kontrolisat stitnu (hipo hasi Sam).. U petak zovem za heparin, moram se spricat.. AL nije problem, samo da abd Bude sve OK 🙏🍀
I da, rekla Mi je da se ne smijem vracat na posao.. 😔
Hej Zabrinuta, bitno je da je sve ok😊Sto je dr rekao zasto da se ne vracas na posao? Radis nesto fizicki ili?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
May4 jako mi je žao, nadam se da ce u nedjelju situacija biti bolja i da ćes izbjeći najgore. Vjerujem da lječnik nije bez razloga odlučio pričekati do nedjelje, zato budi jaka, samo hrabro i pozitivno
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Maj baš mi je žao da je tako prošao pregled, ali bas nekako imam osjecaj da ce u nedjelju biti dobro. Super je što doktor vjeruje da ima smisla pričekati do nedjelje ipak on zna što radi..vjerujem da će biti pozitivan ishod ❤❤❤❤
Ja se jutros probudila s mucninom, nije strasno ali sam osjetila.. do 10h cca proslo...u mulleru na blagajni su nudili neke bombome od đumbira i limuna pa uzela da imam 😀😀
Onda me popodne uhvatilo neko spavanje, zalegla se i jedva ustala posle haha to mi se inace nikad nije dogodilo.. veceras bila na kontroli kod ortodonta jer nosim fiksni tako da se jos i s tim borim 😀😀 uglavnom cjeli dan bilo neko ludilo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Zabrinuta super da je dobro prosao pregled 🥰
Samo malo dobrodošla 🥰 mozes odmah i nazvati gin pa će ti reći kada je najbolje da dođes, ova moja ne naručuje prije 7t, tako da je mene narucila na 7+3 🙂
Flip flop sretno sutra na pregledu ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji