Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    08. Veljača 2021. 23:29

Cure predivne ste 💜💜💜 saljem vam svima more zagrljaja!
    Od pocetka sam znala da smo pod upitnikom, nadala sam se i vjerovala u najbolje ali s dozom oprezaVjerujte mi da sam dobro i nemojte mi biti tuzne! 
    Ovaj dr u bolnici je predivan 🙌🏻 drago mi je da cemo cekati do zadnjeg jer cu ja biti tako mirnija. 
    Zabrinuta jako mi je drago da je tvoj pregled prosao dobro i neka se tako i nastavi 🤞🏻😊💜
    Sretno vam svima! 💜💜💜🤞🏻🥰😘😘

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

pingo
    09. Veljača 2021. 06:26

Dobro jutro cure nadam se da ste dobro,
    Probudila sam se u 5 i nikako dalje zaspati... Sretno s pregledima danas🤞
    Maj4 - moja isprika, u proslom postu sam krivo ime napisala...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    09. Veljača 2021. 07:58

Maj4

Cure predivne ste 💜💜💜 saljem vam svima more zagrljaja!
    Od pocetka sam znala da smo pod upitnikom, nadala sam se i vjerovala u najbolje ali s dozom opreza.Vjerujte mi da sam dobro i nemojte mi biti tuzne!
    Ovaj dr u bolnici je predivan 🙌🏻 drago mi je da cemo cekati do zadnjeg jer cu ja biti tako mirnija.
    Zabrinuta jako mi je drago da je tvoj pregled prosao dobro i neka se tako i nastavi 🤞🏻😊💜
    Sretno vam svima! 💜💜💜🤞🏻🥰😘😘

Draga Maj4..svaka čast na hrabrosti i pozitivi, stvarno si jaka žena <3 Javi nam se obavezno u nedjelju i tko zna možda ipak sve izađe već ovaj put na dobro

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Lori🍀
    09. Veljača 2021. 08:00

pingo

Dobro jutro cure nadam se da ste dobro,
    Probudila sam se u 5 i nikako dalje zaspati… Sretno s pregledima danas🤞
    Maj4 - moja isprika, u proslom postu sam krivo ime napisala…

Ja sam jako loše spavala, neke negativne misli su me obuzele i strah...tek za 2 tjedna mi je prvi pregled, jedva čekam da to dođe

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Zara7
    09. Veljača 2021. 08:11

Maj hrabrice naša pozitivna, stalno si mi u mislima i molim se za tebe 🥰🥰
    ______

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    09. Veljača 2021. 08:18

Ja sam sad otišla kod ginekologa koji radi odmah ured do ured s mojim, on je u mirovini pa nisam znala hoće me moći primiti pa nisam vama ni govorila termin pregleda. 
    Ugl, sve je super, on kaže po mjerenju da sam 7+1, po aplikaciji sam 6+4, čula sam kuckanje srca i vidila malog smokića, ali tek nakon što mi je 10 puta pokazivao što da gledam 🙈 etoo, sto kila lakša 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

FlipFlop
    09. Veljača 2021. 08:19

Lisa27, hvala ti 
    Ja sam se probudila tako nervozna zbog nekih gluposti, nisam baš najbolje spavala. Pregled mi je tek u 12 pa pokušavam raditi koliko ide prijepodne.
    Koliko vremenski traju prvi pregledi, od ulaska u ordinaciju? Kao normalni ginekološki ili ipak malo duže? Da znam reći mužu jer će me čekati vani pa da siroče ne poludi čekajući  

FlipFlop
    09. Veljača 2021. 08:20

Zara7

Ja sam sad otišla kod ginekologa koji radi odmah ured do ured s mojim, on je u mirovini pa nisam znala hoće me moći primiti pa nisam vama ni govorila termin pregleda.
    Ugl, sve je super, on kaže po mjerenju da sam 7+1, po aplikaciji sam 6+4, čula sam kuckanje srca i vidila malog smokića, ali tek nakon što mi je 10 puta pokazivao što da gledam 🙈 etoo, sto kila lakša 😊

Jaoooo Zara7, kakve divne vijesti  baš mi je drago, sad se možeš zasluženo opustiti, bez tog stresa i čekanja 

Lori🍀
    09. Veljača 2021. 08:29

Zara7

Divnooo, baš mi je drago

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    09. Veljača 2021. 08:31

FlipFlop sretno na pregledu! 

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.