Cure predivne ste 💜💜💜 saljem vam svima more zagrljaja!
Od pocetka sam znala da smo pod upitnikom, nadala sam se i vjerovala u najbolje ali s dozom opreza. Vjerujte mi da sam dobro i nemojte mi biti tuzne!
Ovaj dr u bolnici je predivan 🙌🏻 drago mi je da cemo cekati do zadnjeg jer cu ja biti tako mirnija.
Zabrinuta jako mi je drago da je tvoj pregled prosao dobro i neka se tako i nastavi 🤞🏻😊💜
Sretno vam svima! 💜💜💜🤞🏻🥰😘😘
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dobro jutro cure nadam se da ste dobro,
Probudila sam se u 5 i nikako dalje zaspati... Sretno s pregledima danas🤞
Maj4 - moja isprika, u proslom postu sam krivo ime napisala...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure predivne ste 💜💜💜 saljem vam svima more zagrljaja!
Od pocetka sam znala da smo pod upitnikom, nadala sam se i vjerovala u najbolje ali s dozom opreza.Vjerujte mi da sam dobro i nemojte mi biti tuzne!
Ovaj dr u bolnici je predivan 🙌🏻 drago mi je da cemo cekati do zadnjeg jer cu ja biti tako mirnija.
Zabrinuta jako mi je drago da je tvoj pregled prosao dobro i neka se tako i nastavi 🤞🏻😊💜
Sretno vam svima! 💜💜💜🤞🏻🥰😘😘
Draga Maj4..svaka čast na hrabrosti i pozitivi, stvarno si jaka žena <3 Javi nam se obavezno u nedjelju i tko zna možda ipak sve izađe već ovaj put na dobro
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Dobro jutro cure nadam se da ste dobro,
Probudila sam se u 5 i nikako dalje zaspati… Sretno s pregledima danas🤞
Maj4 - moja isprika, u proslom postu sam krivo ime napisala…
Ja sam jako loše spavala, neke negativne misli su me obuzele i strah...tek za 2 tjedna mi je prvi pregled, jedva čekam da to dođe
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Maj hrabrice naša pozitivna, stalno si mi u mislima i molim se za tebe 🥰🥰
______
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja sam sad otišla kod ginekologa koji radi odmah ured do ured s mojim, on je u mirovini pa nisam znala hoće me moći primiti pa nisam vama ni govorila termin pregleda.
Ugl, sve je super, on kaže po mjerenju da sam 7+1, po aplikaciji sam 6+4, čula sam kuckanje srca i vidila malog smokića, ali tek nakon što mi je 10 puta pokazivao što da gledam 🙈 etoo, sto kila lakša 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Lisa27, hvala ti
Ja sam se probudila tako nervozna zbog nekih gluposti, nisam baš najbolje spavala. Pregled mi je tek u 12 pa pokušavam raditi koliko ide prijepodne.
Koliko vremenski traju prvi pregledi, od ulaska u ordinaciju? Kao normalni ginekološki ili ipak malo duže? Da znam reći mužu jer će me čekati vani pa da siroče ne poludi čekajući
Ja sam sad otišla kod ginekologa koji radi odmah ured do ured s mojim, on je u mirovini pa nisam znala hoće me moći primiti pa nisam vama ni govorila termin pregleda.
Ugl, sve je super, on kaže po mjerenju da sam 7+1, po aplikaciji sam 6+4, čula sam kuckanje srca i vidila malog smokića, ali tek nakon što mi je 10 puta pokazivao što da gledam 🙈 etoo, sto kila lakša 😊
Jaoooo Zara7, kakve divne vijesti baš mi je drago, sad se možeš zasluženo opustiti, bez tog stresa i čekanja
Divnooo, baš mi je drago
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
FlipFlop sretno na pregledu!
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔