Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    08. Veljača 2021. 08:55

Jutro cure,
    Dogovorila sam prvi pregled za petak 12.2., tada cu biti točno 6 tjedana... 
    FlipFlop sjećaš li se ostatka sna? ja sam nešto čudno sanjala, ne sjećam se ništa... probudila se kako ljubim dečka, a on poludio koliko sam ga zabalila
    Mene isto hvataju mučnine, a najbolje mi pomažu kokice iz kokicara bez masnoče i soli...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

FlipFlop
    08. Veljača 2021. 09:07

Pingo nemam pojma što sam još sanjala, samo sam ovo zapamtila. Inače sanjam stvarno gluposti a otkad sam trudna još i više, cijele filmove vrtim u glavi. Joj onda i ti odbrojavaš do petka, brzo će to proći 
    Ja umjesto da radim samo maštam i planiram kako ću sutra nazvati sestru poslije pregleda i reći joj da sam trudna, a kako ću roditeljima navečer, što točno da kažem..

• Mala_martina1990
    08. Veljača 2021. 11:35

Dobro jutro cure,kod mene sve isto,mucnine i slabina prisutni,ne izlazim iz kreveta....Al makar jedem....Cice kao sa sad skroz manje bole..Najvise me pati sto moram ici u labaratorij izvadit cijelu klinicku sliku i dat urin,to odgađam vec 2 tjedna radi mucnina,a sad ovaj tjedan stvarno moram to obavit jer 15.2 imam deugi pregled i moram donjeti nalaze...a ja neznam kako u ovoj situaciji otic tamo gdje 100 ljudi ceka u redu,zagušljivo,i jos na tašte..ajme 😔😔😔

Missy88
    08. Veljača 2021. 11:54

Mala_martina1990

Dobro jutro cure,kod mene sve isto,mucnine i slabina prisutni,ne izlazim iz kreveta….Al makar jedem….Cice kao sa sad skroz manje bole..Najvise me pati sto moram ici u labaratorij izvadit cijelu klinicku sliku i dat urin,to odgađam vec 2 tjedna radi mucnina,a sad ovaj tjedan stvarno moram to obavit jer 15.2 imam deugi pregled i moram donjeti nalaze…a ja neznam kako u ovoj situaciji otic tamo gdje 100 ljudi ceka u redu,zagušljivo,i jos na tašte..ajme 😔😔😔

Probaj doci pred kraj radnog vremena, tako ja uvijek jer obicno ako vade krv od 7 do 8, svi budu tamo jos od pola 7, cekaju, ja dođem 7.45 i obavim sve bez cekanja haha. A sad se vani ceka, bar sam ja tako, mislim da ne moze bas puno ljudi biti u cekaonici, tj ne bi smjelo biti, ne znam kako je kod tebe.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Mala_martina1990
    08. Veljača 2021. 12:02

Missy88

Mala_martina1990

Dobro jutro cure,kod mene sve isto,mucnine i slabina prisutni,ne izlazim iz kreveta….Al makar jedem….Cice kao sa sad skroz manje bole..Najvise me pati sto moram ici u labaratorij izvadit cijelu klinicku sliku i dat urin,to odgađam vec 2 tjedna radi mucnina,a sad ovaj tjedan stvarno moram to obavit jer 15.2 imam deugi pregled i moram donjeti nalaze…a ja neznam kako u ovoj situaciji otic tamo gdje 100 ljudi ceka u redu,zagušljivo,i jos na tašte..ajme 😔😔😔

Probaj doci pred kraj radnog vremena, tako ja uvijek jer obicno ako vade krv od 7 do 8, svi budu tamo jos od pola 7, cekaju, ja dođem 7.45 i obavim sve bez cekanja haha. A sad se vani ceka, bar sam ja tako, mislim da ne moze bas puno ljudi biti u cekaonici, tj ne bi smjelo biti, ne znam kako je kod tebe.

Da tako sam i mislila doci pred kraj, i kod nas se ceka vani pa kao po 10 ih prozivaju....

Zara7
    08. Veljača 2021. 12:17

Pozz cure drage 😊
    Dubrovčanka još 8 danaa 🤗 bit će sve dobro 😊
    ______
    Meni je danas cijeli dan muka, bez povraćanja sreća, ali nisam ni daleko. 🤢 Brinu me dani kad sam jutarnja smjena na poslu, kako ću to izdržat. I još me muči da mi se gadi uopće pomisao na hranu i ručak, ali i radit uopće s hranom i mirisat je. Baš kaos.
    Dobra vijest je da mi je došao nalaz urinokulture i da je nalaz uredan što me iznenadilo jer mi običan urin redovito pokaže dosta bakterija i blagi porast leukocita tako da jeeej 🤗🥳

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Missy88
    08. Veljača 2021. 12:27

Zara7

Pozz cure drage 😊
    Dubrovčanka još 8 danaa 🤗 bit će sve dobro 😊
    ______
    Meni je danas cijeli dan muka, bez povraćanja sreća, ali nisam ni daleko. 🤢 Brinu me dani kad sam jutarnja smjena na poslu, kako ću to izdržat. I još me muči da mi se gadi uopće pomisao na hranu i ručak, ali i radit uopće s hranom i mirisat je. Baš kaos.
    Dobra vijest je da mi je došao nalaz urinokulture i da je nalaz uredan što me iznenadilo jer mi običan urin redovito pokaže dosta bakterija i blagi porast leukocita tako da jeeej 🤗🥳

Meni su isto bili poviseni leukociti u urinu sto bi inace sugeriralo upalu, a ginekologica mi kaze da je nalaz uredan pa mi nije bilo jasno haha. Ali urinokultura je bila uredna pa je sve ok zasad.
    Za posao, suosjecam, ja se isto mrcvarim, dobro je sto smo bili online do prije dva tjedna pa je bar lakse kad sjedis doma nego u uredu, ali treba nekako izdrzati. Ako ce ti biti jako lose, uvijek mozes uzeti bolovanje dok se ne smiri.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    08. Veljača 2021. 12:39

Pozdrav cure evo i mene, klasika svaki dan, nemoram ni pisat. Mucnina od samog jutra, njok u grlu. Morala sam ici do grada obavit kupovinu tako da nemoram nikuda previse ove dane. Bas se osjecam lose, jedva cekam da te mucnine prodju. Kupila sam si slance pa mi je ko da lakse kad sam ih pojela i caj od mente, malo su ublazili mucninu. Sinoc sam jedva zaspala, na silu probala povracat ne ide a slabost. Sise bole isto i dalje. Bas me iscrpljuje, svu moju energiju🤢🤢🤢

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Missy88
    08. Veljača 2021. 12:56

Kiky 🥰

Pozdrav cure evo i mene, klasika svaki dan, nemoram ni pisat. Mucnina od samog jutra, njok u grlu. Morala sam ici do grada obavit kupovinu tako da nemoram nikuda previse ove dane. Bas se osjecam lose, jedva cekam da te mucnine prodju. Kupila sam si slance pa mi je ko da lakse kad sam ih pojela i caj od mente, malo su ublazili mucninu. Sinoc sam jedva zaspala, na silu probala povracat ne ide a slabost. Sise bole isto i dalje. Bas me iscrpljuje, svu moju energiju🤢🤢🤢

Joj znam, grozno mi je to citati od drugih, a i sama se tako osjecam. Drzi se nekako, ocito nema druge nego cekati da to prođe 😐 Meni najvise psihicki iscrpljuje biti lose od jutra do mraka i to sto ne mogu nista normalno napraviti. Ali valjda ce i to uskoro biti iza nas ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    08. Veljača 2021. 13:13

Mala_martina1990

Trudnica si, samo kazes na ulazu i neces cekati 😊
    Ja dabas bila. Nisu se babci ljutili.🤣
    Traveller drago mi je da si se javila i da si dobro 🥰 vec par dana mislim na tebe kako cu pitat gdje si, a onda se sjetim da si rekla da imas ludnicu 😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.