Haru, moj je debeljuco, uzivaj u tim slatkim pipkanjima, jer kad naraste nece vise bit slatko 🤣🤣
Moj malac je u srijedu 23.6. Izmjeren na 1550g a danas na redovnom pregledu 1800g.🤯🤣
Dr je reko da se nis ne sekiram jer svaki uzv izmjeri drugacije (ne kuzim kako al nema veze).
Na pregledu sve oke! Hvala Bogu! Cervix i dalje 40mm.
Savjet kad idete u TA ponesite si nesto i za jesti i za piti 😇
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dannna i Zara7 prekrasne ste obe 🥰🥰
Hvala tii! I vas dvije ste isto prekrasne 😍 a moram reć da još prije trbuščića vidim kako su ti cice savršene 😍🙊 i super kupaći 👌
Hahahhaha hvala ti 😄 ..ovo je jedini kupaci u koji sam mogla stat kad sam kupovala. Spasila me calzedonia outlet, sad mi je krivo sta nisam uzela u svim bojama isti model 😏
Pozdrav drage trudnice 😊
Vidim da pišete o bolovima pa da i ja pitam vezano uz ovo moje. Dakle već 4 dana me ukljestio/upalio živac koji se pruža od trtice prema desnoj strani guze. Sve čekam da krene na bolje, a meni sve gore i gore. Ne boli konstantno, nekad hodam normalno, a nekada ne mogu od oštre boli se pomaknuti nigdje. Čitam svašta po netu pa negdje kažu da ako više dana se ne povlači bol da bi trebalo kontaktirati doktora, a moji il na godišnjem il se ne javljaju. Jel imao netko sličnu situaciju da podjeli iskustvo?
Išijas… Trebala bi radit neke male vježbice za kralježnicu. Traži konzultacije s fizijatrom makar da ti da šta smiješ doma radit
To sam i ja mislila, ali kažu da se boj od isijasa širi križ cijelu mogu, meni ne ide dalje od predjela trtice i desno prema kuku 🤔 probati ću s tim magnezijem, nemam što izgubiti...
Slatki su vam trbušcici🥰🥰
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
O Bože koji tipfeleri 🤣 "bol od isijasa širi kroz cijelu nogu"😅
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Pozdrav drage trudnice 😊
Vidim da pišete o bolovima pa da i ja pitam vezano uz ovo moje. Dakle već 4 dana me ukljestio/upalio živac koji se pruža od trtice prema desnoj strani guze. Sve čekam da krene na bolje, a meni sve gore i gore. Ne boli konstantno, nekad hodam normalno, a nekada ne mogu od oštre boli se pomaknuti nigdje. Čitam svašta po netu pa negdje kažu da ako više dana se ne povlači bol da bi trebalo kontaktirati doktora, a moji il na godišnjem il se ne javljaju. Jel imao netko sličnu situaciju da podjeli iskustvo?
Išijas… Trebala bi radit neke male vježbice za kralježnicu. Traži konzultacije s fizijatrom makar da ti da šta smiješ doma radit
To sam i ja mislila, ali kažu da se boj od isijasa širi križ cijelu mogu, meni ne ide dalje od predjela trtice i desno prema kuku 🤔 probati ću s tim magnezijem, nemam što izgubiti…
Slatki su vam trbušcici🥰🥰
Meni ti isijas udre od diskova preko trtice i kuka, isto ne ide dalje..
Samo da prijavim pregled u petak 2.7 🤭
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Cure imam jedno pitanje za vas koje idu privatno na pregled. Mi smo se sada preselili i nastavila bi jos ovo vrijeme voditi privitano trudnocu. Kako onda vi sa doznakama i sa uputnicama? Samo se javite svom socijalnom ginekologu i on vam da. Najvise mi radi uputnica recimo dali vam to privatnik savjetuje sta treba pa vi same trazite svog ginekologa ili kako to ide?
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Curke, imam jedno pitanje… Da li ste ikad imale bolove u pubicnoj kosti? Kada sjedam, ustajem, okrećem se u krevetu… Baš je ružan osjećaj. Znači da stidna kost i prepone…
I mene ovo zanima, imam isti problem. 🤷🏼♀️🙆🏼♀️ Ne znam kako tebi, ali meni ta bol nije stalna. Imam osjećaj da se bol javlja onda kad se preforsiram…
Vidim da ostale curke pišu za željezo i za crnu stolicu. I tu sam se pronašla. Ja sam na Heferolu i od kad mi ga je ginekologica uključila stolica mi je non stop crna. 😂🤦🏼♀️ Znam da je netko spomenuo neki sok za regulaciju željeza iz apoteke ako se ne varam. Jel pomaže ? Ako ima koja da bi podijelila svoje iskustvo ? Hvala unaprijed. 😄
Meni nije stalno. Kad sjedim ne osjećam ništa ili kad stojim i hodam ništa. Samo kad sjedam, liježem, ustajem, kad hoću nešto prekoračiti ili kad noću hoću da se okrenem pa pomjerim jednu nogu odvojeno od druge baš boli… Prepone malo manje ali ta pubična kost haos.
Za razdvajanje nogu ti toplo preporučam jastuk za trudnice. Ja sam se preporodila od kad sam ga nabavila. 😄 Jastuk je zbilja čudo.
Evo i linka stranice ako kojoj ženici zatreba.
https://minigreeny.com/za-mamu/podrska-dojenju/podrska-dojenju-jastuci.html?dir=asc&limit=all&order=price&gclid=EAIaIQobChMI0ejzn_O58QIVj-myCh3v8wUmEAMYASAAEgLPTPD_BwE
Eto ima nas dosta onda kojima nam se javljaju isti bolovi, bitno da sad znamo da je to sve normalno. 😅 Zajedno smo jače. 🤩🥳
Jastuk je stvarno dobar.
Ja imam sa stranice Ni-Na design. Prvih par noći mi je toliko smetao i stalno sam se budila zbog njega haha a sadaaa 😃😃 Spaaas! 😍😊😊
Točno tak je bilo i kod mene. Prvih par noći je bio urnebes. Ali sad - nikud bez jastuka. 😂🙆🏼♀️ Treba se naviknuti. 😊
Koje divne trudnice sa divnim trbuščićima. ❤️🥰❤️😍
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Cure imam jedno pitanje za vas koje idu privatno na pregled. Mi smo se sada preselili i nastavila bi jos ovo vrijeme voditi privitano trudnocu. Kako onda vi sa doznakama i sa uputnicama? Samo se javite svom socijalnom ginekologu i on vam da. Najvise mi radi uputnica recimo dali vam to privatnik savjetuje sta treba pa vi same trazite svog ginekologa ili kako to ide?
Napišem ti sve i na kraju mi se obriše komentar. 😤🤦🏼♀️ Moj savjet ti je da kod socijalnog ginekologa odeš što prije obzirom da ne znam kakav je tvoj ginekolog. Ali definitivno će ti biti lakše radi uputnica i doznaka. Moja ginekologica nije bila baš oduševljena što sam joj došla na pregled radi otvaranja komplikacija, a do tad sam išla kod privatnika. 😅 Ako te još nešto zanima slobodno pitaj. Nemam pojma kakva još informacija bi ti dobro došla. 😁
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji