https://ibb.co/Qc4j0wj. Evo i mene i mog ogromnog trbuha za 24tt dobila sam 11kg. Tri tjedna ne pijem.vise duphastone i od tada sam dobila samo 1kg. S time da variram s tih 1 kg tako da nije niti taj 1 kg uvijek. Sve mi je u trbuhu i malo guzicama sta je normalno i uopce se ne opterecujem. Sad bas jedem zdravo puno povrca kuhanog mesa ribe povrca sira i integralnog kruha uopce ne jedem vise bijeli kruh. Primjetila sam ako navecer pojedem nesto slatko tipa sladoled ili palacinke ili kolac da ujutro imam proljev 🤷♀️ bas me ocisti 🤷♀️. Ja disem jos uvijek na škrge 🙈 kod nas je vruce. Nisam ljubitelj mora i plaze rade lezim u dvoristu u hladu. Kazu da ce do utorka biti pakleno onda stize novi val vrucine 😆😆😆. Sljedeci tjedan idem na pregled i jedva cekam da vidim bebicu ❤. Cim saznam termin pisem 😍 jer mi se dogovaramo vikendom za pregled za taj tjedan jer idem privatno. Na godisnjem sam jos do 9.7 onda od 12.7 komplikacije do 1.9 pa porodiljni. Bas me zanima koliko cu dobiti novaca za komplikacije jer cu jedan dio biti na godisnjem jos. A prelazim inace s placom onih 4200kn.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Ajme meni se vec danima ne da izac vani, samo lezim doma pod klimom i jedem gluposti 🤦🏻♀️ ..srica da sam trenutno na +2kg, vjerojatno cu do sljedeceg pregleda dobit jos 5 🙄 ..danas sam za marendu pojela 4 palacinke s dzemom od tresanja, pa sam za rucak radila burger sa salatom, krastavcima, majonezom i feta sirom, pa kasnije snickers sladoled i dvi-tri sake smokija. Za veceru cu nadam se nesto od voca, iako me i dalje mame ove dvi palacinke sta su ostale od jutros 😏 .. morat cu se prisilit ponovo ic na more i u setnje jer jedino tako ne mislim na hranu 😕
Sta vi jedete kroz dan? Ja se debljam puno al ne jedem tolko vise nego inace. Ne sekiram se ali ne kuzim 😅
Npr danas:
Zobene s jogurtom
Par napolitanki i zdjelicu borovnica
Sladoled
Tjestenina s umakom i salata
Lubenica
I ok, jos cu za veceru pojest neki sendvic sataltu
Sad kad procitam, ipak je puno s obzirom da se ne krecem 😂🤣
Ja ujutro za dorucak zobene sa jogurtom/vocem, zatim nista do rucka, za rucak pojedem malo obilnije danas sam npr hladnu pastu sa tunom i salatu, do vecere pojedem nesto opet od voca i za veceru ili ostatke od rucka ili si napravim salatu pa to jer mi sad najvise pase. Ne jedem bas neku tesku hranu jer mi tesko pada na zeludac. Zelju za slatkim iskreno uopce nemam ali nekad me ulovi pa pojedem malo cokolade, sladoled ili neki keks. Za sad sam jos uvijek na +5,5-6kg. Jedem kao i inace, nista previse nit me trazi
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sta vi jedete kroz dan? Ja se debljam puno al ne jedem tolko vise nego inace. Ne sekiram se ali ne kuzim 😅
Npr danas:
Zobene s jogurtom
Par napolitanki i zdjelicu borovnica
Sladoled
Tjestenina s umakom i salata
Lubenica
I ok, jos cu za veceru pojest neki sendvic sataltu
Sad kad procitam, ipak je puno s obzirom da se ne krecem 😂🤣
Mislim da je najcesca greska to sto ljudi izjednacuju zdravo i niskokaloricno. I nije toliko bitno koliko jedes nego sto hehe. Npr. dorucak, ja pojedem zobene s bananom, sumskim vocem itd. sto je svakako zdravo, ali zobene su ugljikohidrati, kao i banane. Bilo koje voce opcenito je puno secera. Banane su bas kaloricne. Napolitanke i sladoled, opet secer. Tjestenina su ugljikohidrati. Znaci unosis puno kalorija koje ne potrosis ako ne vjezbas.
Ne kazem ja da to ne jedes ili smanjis, samo ti papaj 😁 Cisto komentiram ovo sto kazes da ti nije jasno kako se eventualno debljas 😁 Ako bi htjela jesti manje kaloricno, onda proteini, odnosno piletina npr, kuhano povrce, salate... voce svakako, ali ne pretjerivati zbog secera. Slatko izbaciti. Reducirati ugljikohidrate tipa tjestenina... Kome se bas pazi, ja osobno ne pazim jer ne mislim da pretjerujem s bilo cime 😅
Netko me pitao za ogtt, meni je nataste oko 4, a nakon 60 min od popijene glukoze 11 😵 I onda se spusti na 5 i nesto nakon 120 min. Mene zivcira ta dijagnoza dijabetesa zbog jedne vrijednosti, posebno jer ja prije trudnoce slatko gotovo da i nisam uopce jela i naravno da mi organizam nije navikao niti moze u 60 min preraditi tu kolicinu secera ocito. Mozda sam u krivu 🥺 Ali bitnije mi je da se unormali nakon 2 sata i da je nataste ok.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy ja sam te pitala jer si napisala da ti je malo povišen pa me zanimalo koliko. Meni je prvi 4.4, ali je drugi 10.5 i zbog tog drugog su mi dijagnosticirali šećer. Treći opet niski (4,6).
Ugl, samo sam htjela vidjet kako je kod tebe i šta kaže doktor na to :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Joj cure toliko sam u zaostatku. Sve smo iselili. Dođe mi da ništa ne vraćam nazad. Danas su srušili i skupili sve šta su Imali pa lagano kreću radovi koliko muž bude stizao. Malena mi je bolesna već tjedan dana. Teški kašalj sa balama a samo 2 daba temperature. Uhvatilo nećakinju. Uhvatilo me. Iznova već 7x ove trudnoće imam kašalj i upalu grla. Evo ne mogu ne znam odakle više dolaze ove viroze i zašto samo grlo. Uz sve malena mi ima promjenu u ponašanju jer smo uz, bolest van svoje rutine, nećakinja je udara malo malo (jer eto nju se udara pa i ona druge). Inače je sve relativno u redu. Pokušat ću vas više pratit
Dobro jutro drage trudnice. Da vam buše sijaju danas i da provedete lijep dan uz udarce svojih malih bebica u trbuhu. Mi se evo lagano spremamo na more napokon, odmah se i vraćamo danas ali zaželila sam se mora. Ugodan vam ostatak dana ♥️🥰
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jutro drage trudnice ❤
Moram vas obavjestiti da sam dobila strije po cicama, male crvene crtice od ispod cice i dvije,tri s gornje strane na desnoj 🙁 malo sam se ukomirala zbog toga pa ako koja ima beki prijednog s čime mazati neka javi.. do sada sam dobila 5 kg sve ukupno i to mi je uglavnom trbuh o cice koje su stvarno ogromne strahota haha 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Joj cure toliko sam u zaostatku. Sve smo iselili. Dođe mi da ništa ne vraćam nazad. Danas su srušili i skupili sve šta su Imali pa lagano kreću radovi koliko muž bude stizao. Malena mi je bolesna već tjedan dana. Teški kašalj sa balama a samo 2 daba temperature. Uhvatilo nećakinju. Uhvatilo me. Iznova već 7x ove trudnoće imam kašalj i upalu grla. Evo ne mogu ne znam odakle više dolaze ove viroze i zašto samo grlo. Uz sve malena mi ima promjenu u ponašanju jer smo uz, bolest van svoje rutine, nećakinja je udara malo malo (jer eto nju se udara pa i ona druge). Inače je sve relativno u redu. Pokušat ću vas više pratit
Baš mi je žao zbog svega što vas je snašlo.
Nadam se da ćete što prije ozdraviti, nije da mi je malo puta fasovalo samo grlo. 😒 Što više vitamina, ako imaš koji jaci suplement, tople juhe, čajeva, vode znaš i sama da ne smaram sa tim. Ja recimo znam i 2 kapi lugolovog rastvaraju dnevno u vodi kad me baš grlo sastavi.
Kolika je necakinja, koji uzrast posto si napisala da udara tvoju djevojčicu? Predpostavljam da je mladja i da je to razvojna faza mozga, gdje nema razvijen taj dio mozga za kontrolu impulsa. (Nije da su roditelji krivi, jednostavno nema čim da se suzdrzava odnosno kontrolira) Probaj da podrzis njene emocije, uz empaticno postavljanje granica za udaranje. Tako će i tvoja curica nauciti uz nju usput da to nije uredu. Recenice tipa: nemoj je udarati, evo pomjericu je da obe budete bezbjedne, sta te je toliko uzemirilo, ajde da se dogovorimo kad drugi put budeš ljuta/uznemiren zavisi st navede, da nema udaranja i slično. Ako imaš mogućnost razdvoji njih dvije malo. I pokušaj imitirati što više rutinu, obrocima, spavanje u isto vrijeme itd.
Nadam se da ce sve što brze proći.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro okruglice ❤ da li se kojoj desavalo da pije tablete za nisko zeljezo i poslije toga ima crnu stolicu 🤔? Vec drugi dan mi je crna a 4.dan kako pijem tablete 🤷
Prepisujem samo tabletama jer nema sta drugo da bude ( nadam se)...ako se nastavi da se javim ginekologu ili kucnom?
Hvalaaa drage moje...ugodnu nedjeljuu zelim ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji