Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 13:52

anuška

Tommyfame

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zenice kod mene je dijagnosticiran Gestacijski dijabetes 😭🤦 bas sam se nasikirala …pa vidjet cemo sta i kakoo 🤔🤔

Ja ti imam gestacijski, od 8tt.. nisam ulovila koliko ti je visok secer no ja sam svoj sa 5.8 nataste srusila na 4.7 samo promjenom prehrane.
    U VV-u sam dobila sta smijem jesti i u kojoj kolicini, pa se koliko toliko drzim toga i sve je okej :)
    Ako hoces mogu ti na mail poslati tu prehranu pa da probas :) stvarno je okej i super pase na ovoj vrucini :)

Oprosti što upadam, možeš li i meni poslati na mail prehranu?
    anuskamamuska39@gmail.com

Mogu :) poslikam pa saljem

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

ivkica
    25. Lipanj 2021. 13:55

I meni danas dostava došla 😁

https://ibb.co/D996p23
    https://ibb.co/Xxm3M5n
    https://ibb.co/KjYkTCT
    https://ibb.co/fdMKCJy

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 14:00

Tommyfame

anuška

Tommyfame

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zenice kod mene je dijagnosticiran Gestacijski dijabetes 😭🤦 bas sam se nasikirala …pa vidjet cemo sta i kakoo 🤔🤔

Ja ti imam gestacijski, od 8tt.. nisam ulovila koliko ti je visok secer no ja sam svoj sa 5.8 nataste srusila na 4.7 samo promjenom prehrane.
    U VV-u sam dobila sta smijem jesti i u kojoj kolicini, pa se koliko toliko drzim toga i sve je okej :)
    Ako hoces mogu ti na mail poslati tu prehranu pa da probas :) stvarno je okej i super pase na ovoj vrucini :)

Poslano :)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 14:03

ivkica

I meni danas dostava došla 😁

https://ibb.co/D996p23
    https://ibb.co/Xxm3M5n
    https://ibb.co/KjYkTCT
    https://ibb.co/fdMKCJy

Preslatkooooo 😍😍 e koje brojeve narucujete? 

Ja jos neznam tocno spol, no dobila sam hrpetinu robe od frendica, pa imam pokriveno za oba spola no opeeet svrbi me novcanik hhaha

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

CarpeDiem.
    25. Lipanj 2021. 14:03

sunce7

CarpeDiem.

Mišić

Pozdrav svima!Jutros sam opet išla po 800 put vaditi krv, više ni ne znam što mi kontrolira.Mokosh to ti hormoni divljaju!nadam se da će ti danas biti lakši dan.Traveller jeeeej! uživaj u zadnjem radnom danu i onda zasluženo odmaraj!Jana uf, baš mi je žao, ali glavno da je bebica u redu. ti se odmaraj koliko možeš i sve će biti u redu!
    ______
    Hormoni mislim da mi je na dane, hahahah.zadnjih dana sam relativno sama sebi normalna, jedino mi se čini da vrućine teže podnosim (a inače nisam baš ljetni tip). Saaamo se nadam da nam cijelo ljeto neće biti baš ovako pakleno i da ovo nije naznaka disanja na škrge idućih mjeseci.Seks eeeeh, kod nas je stanje postojano, jedino se sad pupica sad malo nalazi na putu, hahah.
    Netko je pitao za CTG - nije uobičajen prije 30 i nekog tjedna trudnoće, a onda postaje redovan.

Hm za ctg kod mene piše od polovina drugog tromjecja do kraja trudnoće jednom mjesečno na pregledu 30 min.🤔
    Cure koje ste u De kako je kod vas i vasih dr.?

Meni prvi CTG stoji sljedeci tjedan kod Hebamme.
    Tad cu biti 28 tjedana
    Nakon toga imam pregled kod ginek. 09.07 i kod njega mi stoji CTG.

Dobro je, već sam se zabrinula, da ne sumnja na nešto, ali vidim da je i kod tebe tako što bi značilo da im je takva praksa. Hvala na info.
    ...Ja čekam za 15 dana dolazak babice, istu sam uzela kao i sa prvom curicom, bila sam bas zadovoljna. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

anuška
    25. Lipanj 2021. 14:17

Tommyfame

anuška

Tommyfame

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Puno ti hvala. Ja se pokušavam pridržavati onoga što sam našla na internetu, ali od viška glava ne boli. Pogotovo ako ima informacija na koje nisam naišla 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    25. Lipanj 2021. 14:20

Tommyfame

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ajde molim te posaljii mii...sta jedes i kakoo..jer ja sam citalaaa ii sve mi je to previse odjednom...sada mislim da odem u trgovinu i da kupim nesto da imam za par dana, ali ne znaaam staa 🤦🤦🤦 pomogajtee sa primjerima za obrokeee..

Moj mejl 
    amelamely_94@hotmail.com

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    25. Lipanj 2021. 14:26

Tommyfame. Ovdje u Njemackoj mi je vadjena samo 2puta krv...na prvom pregledu i sada sa 26sedmicaa...ja nemam pojma da li sam prije imala,tj. Na pocetku trudnoce jer mi nije vadjena krv vise...zadnji pregled urina otkrivena Glukoza...i danas na nataste trebao da bude ispod 95mg/dl kod mene bilo 107mg/dl....ostatak ne znam jer je nalaz ostao kod njih...kada sam dosla kuci i doruckovala i sat vremena poslije kontrolisala bio mi je 141mg/dl a treba da bude ispod 140mg/dl...

Doktor kaze da nije opasno alii da moram hranu da pazim...pa da utorak ponovo na kontrolu idem da vidim da li se sta promijenilo kroz 4 dana ili moram na inzulin 🤦

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 14:43

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Tommyfame. Ovdje u Njemackoj mi je vadjena samo 2puta krv…na prvom pregledu i sada sa 26sedmicaa…ja nemam pojma da li sam prije imala,tj. Na pocetku trudnoce jer mi nije vadjena krv vise…zadnji pregled urina otkrivena Glukoza…i danas na nataste trebao da bude ispod 95mg/dl kod mene bilo 107mg/dl….ostatak ne znam jer je nalaz ostao kod njih…kada sam dosla kuci i doruckovala i sat vremena poslije kontrolisala bio mi je 141mg/dl a treba da bude ispod 140mg/dl…

Doktor kaze da nije opasno alii da moram hranu da pazim…pa da utorak ponovo na kontrolu idem da vidim da li se sta promijenilo kroz 4 dana ili moram na inzulin 🤦

Poslala sam ti :) 107 je kod nas 5.9, da to nije puno..kao granica je 5.1

Tak je i meni bilo kad sam dobila 5.8, sva izvan sebe hahha i cura pokraj mene pogleda me i skuzi da sam u transu i ladno mi veli: Aaa moj je 18 🤣 
    Ona je na tabletama i prehrani. 

Evo ti moj obrok danas.. zajutrak: 2 integralna tosta, 2 trokut sira i kava, dorucak: zobene sa jagodama i breskvama (kao smootie), rucak: oslic i kuhani krumpir, salata i nakon toga umjesto voca, sladoled hahah no uzela sam u Lidlu neke mini, Bog nek im pomogne koliko je mal haha pa eto u 16 planiram lubenicu, u 18h planiram ostatke od rucka i nocni obrok popijem casu jogurta :)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

mc_zgb
    25. Lipanj 2021. 14:51

Jana25

Jutro cure 😁
    Cestitam na dobrim pregledima, divno kako nam bebjce rastu 🥰
    Ove vrijednosti OGTT-a su vam stvarno mrvu povisene, tak da 🤷‍♀️ meni se to ne cini ko drama, al drzim se striktno onoga sto dr kaze, pa hajte onda na laganu dijetu 😁
    .
    Sto se tice kila, ja sam na +10. Teska sam sama sebi, bojim se sjest u kadu da se necu moc dignut. Bole me zile na stopalima. Prsti ko čevapčići 🙄
    .
    Mi smo otisli na more u ponedjeljak, u srijedu se nazalost vratili.
    Od ponedjeljka imam ceste nepravilne kontrakcije 😒 u srijedu me pocelo bolit tamo gdje dobijemo mengu i nekad nekad leđa. Nazvala bolnicu, zena rekla da dodem u radaonu. Nis, spakirali se i put Zg-a.
    Stigla, napravili ctg, uzv, zabiljezene dvije niskoamplitudne kontrakcije u 10 min, uloziva za vrh prsta.
    Beban mi je veliki 1550g, pupcana oko vrata.
    Pustili su me kuci jer sve je uredu 🤯
    Trbuh se i dalje steze nekad na 2 min nekad na10min. Nekad zaboli nekad ne. Dr je rekla da me to moze stezat cihelu trudnocu. Iskreno, ne mogu se zamislit da trbuh moze postat tvrđi 🤣
    Lezim, odmaram. I to je to sto mogu.
    U ponedjeljak kontrola u bolnici pa cemo vidjet sta dalje.

Uhh bome tebe pošteno to steže već  držim fige da se ipak smiri, probaj odmarati što više.. po ovim vrućinama, nije da možemo i nešto više 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.