Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    28. Lipanj 2021. 10:27

Dannna

Mateja2602

Dannna

Curke, imam jedno pitanje… Da li ste ikad imale bolove u pubicnoj kosti? Kada sjedam, ustajem, okrećem se u krevetu… Baš je ružan osjećaj. Znači da stidna kost i prepone…

I mene ovo zanima, imam isti problem. 🤷🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Ne znam kako tebi, ali meni ta bol nije stalna. Imam osjećaj da se bol javlja onda kad se preforsiram…
    Vidim da ostale curke pišu za željezo i za crnu stolicu. I tu sam se pronašla. Ja sam na Heferolu i od kad mi ga je ginekologica uključila stolica mi je non stop crna. 😂🤦🏼‍♀️ Znam da je netko spomenuo neki sok za regulaciju željeza iz apoteke ako se ne varam. Jel pomaže ? Ako ima koja da bi podijelila svoje iskustvo ? Hvala unaprijed. 😄

Meni nije stalno. Kad sjedim ne osjećam ništa ili kad stojim i hodam ništa. Samo kad sjedam, liježem, ustajem, kad hoću nešto prekoračiti ili kad noću hoću da se okrenem pa pomjerim jednu nogu odvojeno od druge baš boli… Prepone malo manje ali ta pubična kost haos.

Za razdvajanje nogu ti toplo preporučam jastuk za trudnice. Ja sam se preporodila od kad sam ga nabavila. 😄 Jastuk je zbilja čudo. 
    Evo i linka stranice ako kojoj ženici zatreba. 
    https://minigreeny.com/za-mamu/podrska-dojenju/podrska-dojenju-jastuci.html?dir=asc&limit=all&order=price&gclid=EAIaIQobChMI0ejzn_O58QIVj-myCh3v8wUmEAMYASAAEgLPTPD_BwE

Eto ima nas dosta onda kojima nam se javljaju isti bolovi, bitno da sad znamo da je to sve normalno. 😅 Zajedno smo jače. 🤩🥳

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tratinčica12
    28. Lipanj 2021. 10:36

Mateja2602

Dannna

Mateja2602

Dannna

Curke, imam jedno pitanje… Da li ste ikad imale bolove u pubicnoj kosti? Kada sjedam, ustajem, okrećem se u krevetu… Baš je ružan osjećaj. Znači da stidna kost i prepone…

I mene ovo zanima, imam isti problem. 🤷🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Ne znam kako tebi, ali meni ta bol nije stalna. Imam osjećaj da se bol javlja onda kad se preforsiram…
    Vidim da ostale curke pišu za željezo i za crnu stolicu. I tu sam se pronašla. Ja sam na Heferolu i od kad mi ga je ginekologica uključila stolica mi je non stop crna. 😂🤦🏼‍♀️ Znam da je netko spomenuo neki sok za regulaciju željeza iz apoteke ako se ne varam. Jel pomaže ? Ako ima koja da bi podijelila svoje iskustvo ? Hvala unaprijed. 😄

Meni nije stalno. Kad sjedim ne osjećam ništa ili kad stojim i hodam ništa. Samo kad sjedam, liježem, ustajem, kad hoću nešto prekoračiti ili kad noću hoću da se okrenem pa pomjerim jednu nogu odvojeno od druge baš boli… Prepone malo manje ali ta pubična kost haos.

Za razdvajanje nogu ti toplo preporučam jastuk za trudnice. Ja sam se preporodila od kad sam ga nabavila. 😄 Jastuk je zbilja čudo.
    Evo i linka stranice ako kojoj ženici zatreba.
    https://minigreeny.com/za-mamu/podrska-dojenju/podrska-dojenju-jastuci.html?dir=asc&limit=all&order=price&gclid=EAIaIQobChMI0ejzn_O58QIVj-myCh3v8wUmEAMYASAAEgLPTPD_BwE

Eto ima nas dosta onda kojima nam se javljaju isti bolovi, bitno da sad znamo da je to sve normalno. 😅 Zajedno smo jače. 🤩🥳

Jastuk je stvarno dobar.
    Ja imam sa stranice Ni-Na design. Prvih par noći mi je toliko smetao i stalno sam se budila zbog njega haha a sadaaa 😃😃 Spaaas! 😍😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Missy88
    28. Lipanj 2021. 10:38

Jana znam da je tebi jos gore pa se ne smijem zaliti, ali vec se unaprijed osjecam kao grozna mama jer me zivcira sto me stalno boli 😅😂
    Tienna probaj magnezij u spreju, meni je kroz par dana rijesio i bolove u leđima i u trtici, sepala sam kao stara baba, sad sam ok haha

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Haru
    28. Lipanj 2021. 11:23

Čitam što ste pisale o bebinim pokretima u trbuhu pa sam se malo zabrinula... Ja svoju osjetim svaki dan, kako se kreće ili nekada negdje lupi, ali do sada ništa još bolno. Kada dođe blizu "površine" mogu ju napipati jer taj dio trbuha bude tvrđi. Je li to mirnija beba? Je li normalno da me ne nokautira svako malo da mi dođe da zaplačem ili imam još vremena i za to?  

'21. 💙
    '24. 💛

Lady.D
    28. Lipanj 2021. 11:26

Cure, ista stvar. Kad se okrecem u snu s jednog boka na drugi osjetim neku nelagodu i bol...al kako sam u polusnu, uopce ne mogu registrirati sto i gdje. Dobila sam jastuk, izgleda da cu ga morati poceti koristit. 
    Nego, mene vise pati ona bol s desne strane leđa o kojoj sam vec pisala, al valjda nitko nije imao slicno nesto. Uglavnom svaki dan, vec nekih 2-3 tjedna. Predvecer/navecer recimo između cca 19 popodne i dok ne idem spavati ako lezim boli me desna strana leđa ispod rebara. Nije neka jaka bol i duga...al osjetim probadanje tu i tamo i uvijek u tom periodu. Frendica mi je spomenula bubrezni kamenac, al nemam problema sa mokrenjem, povracanjem, mucninom i simptomoma koji bi ukazivali na to. I malo mi je smijesno da se kao ceger javi bas u tom periodu. Ne znam dal da se javim doktoru prije 07.07. kad mi je sljedeci pregled ili da pricekam. Ak sam izdrzala 2 tjedna, mogu i ovih 9 dana? Misljenja su dobrodosla. 😅

Kiky 🥰
    28. Lipanj 2021. 11:31

Evo i ja samo da javim da mi je nalaz ogtt-a u redu, tako da sam sad na miru 😊😊
    Sto se tice udaraca bebe, i ja ih vec dosta osjetim, pogotovo kada se umirim i pred spavanje. Lupa na sve strane i nisko i visoko, kad bubne u mjehur, automatski moram piskit. Ali dobro prezivjet cu😊 javim jos kad mi je pregled jer moj ginekolog ide na go cijeli mjesec pa ce me zvati njihova zamjena za termin 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lorre
    28. Lipanj 2021. 11:59

Cure, ja sam upravo naručila kolica Joie versatrax.. Ipak u zelenoj boji, ali je boja tako fenomenalna da mislim da mi neće smetat ni ako dodje curica u budućnosti 😍 na magic baby su na akciji po 3600kn pa ako ih još koja pikira da znate 😉

Baby N 💙

Missy88
    28. Lipanj 2021. 12:04

Haru mislim da je bitno da osjetis bebu, a budi sretna da nije bolno 😅 Udarci nisu ni meni bolni, nekad me cimne kad iznenada jako udari negdje, ali vise je kao da su mi valovi po trbuhu. Janin Karlo je Hulk pa on mlati posteno, moja je ipak curka 😅 Ili odjednom moram na wc kad stisne mjehur. Ili crijevo 😅 Ali to izbijanje na povrsinu me boli, a imam osjeca kad da pokusava izaci kroz trbuh 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Haru
    28. Lipanj 2021. 12:12

Missy88

Haru mislim da je bitno da osjetis bebu, a budi sretna da nije bolno 😅 Udarci nisu ni meni bolni, nekad me cimne kad iznenada jako udari negdje, ali vise je kao da su mi valovi po trbuhu. Janin Karlo je Hulk pa on mlati posteno, moja je ipak curka 😅 Ili odjednom moram na wc kad stisne mjehur. Ili crijevo 😅 Ali to izbijanje na povrsinu me boli, a imam osjeca kad da pokusava izaci kroz trbuh 😂

Uhh, malo mi je lakše sada. 🙊 I kod mene su više kao valovi, takav mi je i osjećaj kao da se nešto kreće/valja ispod površine. 😂 Na wc moram stalno, pogotovo ako izađem u šetnju, pritisne mi odmah mjehur svom težinom. 

'21. 💙
    '24. 💛

Biilja
    28. Lipanj 2021. 12:50

Bok svima!
    Evo i nas s pregleda, ima 815g (26+3), nalaz ogtt-a odlican, sve je super. Mi sretni i zadovoljni iscekujemo pregled 4.8.  🙈🤍

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.