Evo napokon sam se i ja okupala 😆😆 racunam ako mi se dica kupaju od 01.05., pa ne moze bit more toliko hladno 🤦🏻♀️ ..uglavnom, stomak mi je toliko velik da me svi pitaju koliko jos imam do kraja, nesto sitno?!
Saljem vam sliku i upozorenje, nije za one slabog zeludca 😄😄😄
https://ibb.co/x5mHv7y
Evo napokon sam se i ja okupala 😆😆 racunam ako mi se dica kupaju od 01.05., pa ne moze bit more toliko hladno 🤦🏻♀️ ..uglavnom, stomak mi je toliko velik da me svi pitaju koliko jos imam do kraja, nesto sitno?!
Haha, a bas ti je sladak stomacic 😊 Morat cu i ja poslikat svoj "stomacic" ovih dana. 😁
Joj, uzivajte sve vi koje ste na moru. Malo vam zavidim. Ja bi da sam cijelo vrijeme u vodi i da netko preuzme svu brigu oko cura. Ispalit cu. 😅 Sad sam punih 29tt i toliko sam nervozna danas, kao tempirana bomba. 😩
Uhvatila sam se prati autosjedalice danas, onak, tri komada i mislim si "pa puno je to djece". 😆😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bok svima!
Evo i nas s pregleda, ima 815g (26+3), nalaz ogtt-a odlican, sve je super. Mi sretni i zadovoljni iscekujemo pregled 4.8. 🙈🤍
Odlicno! Sad mirno mozes docekati iduci pregled. ❤ Ja sam vec nestrpljiva, i jedva cekam da opet vidim malca. Jos 2 tjedna i nesto sitno. 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Haha, a bas ti je sladak stomacic 😊Morat cu i ja poslikat svoj "stomacic" ovih dana. 😁
Joj, uzivajte sve vi koje ste na moru. Malo vam zavidim. Ja bi da sam cijelo vrijeme u vodi i da netko preuzme svu brigu oko cura. Ispalit cu. 😅 Sad sam punih 29tt i toliko sam nervozna danas, kao tempirana bomba. 😩
Uhvatila sam se prati autosjedalice danas, onak, tri komada i mislim si "pa puno je to djece". 😆😅
Uf ja ti se divim, stvarno se ponekad zapitam kako sam ja mogla s njih dvi sa tako malom razlikom od samo 17 mj. 😑 starija je imala 8 mj.kad sam ostala trudna, ne mogu se zamislit sad sa ovim stomakom da nekoga ucim hodat, brinem se po cijele dane, saginjem se, a leđa su mi koma i da ne nabrajam sve ostalo.
I da, nakon njih sam govorila nema sanse na trece i evo sad su stvarno vec toliko velike i samostalne da mi je bas gust bit trudna i veselim se sta cu se moc u potpunosti posvetit bebici kad se rodi 🥰 ..cak mi je sad toliko dosadno bit sama doma jer je muz stalno na terenu, a njih dvi svaka sa svojim drustvom tako da ce mi ovo bit nova omiljena zanimacija 😄😄
Pozdrav okruglice 🤗
Jakov i ja šaljemo puse iz mora 💙
https://ibb.co/mTjLW1G
Držite se 😘😘
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Nadam se da ćete što prije ozdraviti, nije da mi je malo puta fasovalo samo grlo. 😒 Što više vitamina, ako imaš koji jaci suplement, tople juhe, čajeva, vode znaš i sama da ne smaram sa tim. Ja recimo znam i 2 kapi lugolovog rastvaraju dnevno u vodi kad me baš grlo sastavi.
Kolika je necakinja, koji uzrast posto si napisala da udara tvoju djevojčicu? Predpostavljam da je mladja i da je to razvojna faza mozga, gdje nema razvijen taj dio mozga za kontrolu impulsa. (Nije da su roditelji krivi, jednostavno nema čim da se suzdrzava odnosno kontrolira) Probaj da podrzis njene emocije, uz empaticno postavljanje granica za udaranje. Tako će i tvoja curica nauciti uz nju usput da to nije uredu. Recenice tipa: nemoj je udarati, evo pomjericu je da obe budete bezbjedne, sta te je toliko uzemirilo, ajde da se dogovorimo kad drugi put budeš ljuta/uznemiren zavisi st navede, da nema udaranja i slično. Ako imaš mogućnost razdvoji njih dvije malo. I pokušaj imitirati što više rutinu, obrocima, spavanje u isto vrijeme itd.
Nadam se da ce sve što brze proći.
Vršnjakinje. 30.8. Puni 3 god a moja 19.10..imaju stariju seku od 9 god tako da je to nažalost jedan od razloga udaranja jer njoj ne smije nitko ništ jer je mala a ona smije mlatit. Nije da roditelji baš svaki put reagiraju. A ako i reagiraju bude udarac nazad. Tip ona udari moju, dođe mama i udari nju nazad po licu il guzi i potjera u kuću. Bez neke priče i objašnjenja.. I to traje već godinu dana. U 9. Mj će krenut u vrtić tako da će je druga djeca postrojit
Dobro jutro okruglice ❤ da li se kojoj desavalo da pije tablete za nisko zeljezo i poslije toga ima crnu stolicu 🤔? Vec drugi dan mi je crna a 4.dan kako pijem tablete 🤷
Prepisujem samo tabletama jer nema sta drugo da bude ( nadam se)…ako se nastavi da se javim ginekologu ili kucnom?
Hvalaaa drage moje…ugodnu nedjeljuu zelim ❤❤❤
Crna stolica je od željeza. Nema brige
Pozdrav drage trudnice 😊
Vidim da pišete o bolovima pa da i ja pitam vezano uz ovo moje. Dakle već 4 dana me ukljestio/upalio živac koji se pruža od trtice prema desnoj strani guze. Sve čekam da krene na bolje, a meni sve gore i gore. Ne boli konstantno, nekad hodam normalno, a nekada ne mogu od oštre boli se pomaknuti nigdje. Čitam svašta po netu pa negdje kažu da ako više dana se ne povlači bol da bi trebalo kontaktirati doktora, a moji il na godišnjem il se ne javljaju. Jel imao netko sličnu situaciju da podjeli iskustvo?
Išijas... Trebala bi radit neke male vježbice za kralježnicu. Traži konzultacije s fizijatrom makar da ti da šta smiješ doma radit
Dannna i Zara7 prekrasne ste obe 🥰🥰
Hvala tii! I vas dvije ste isto prekrasne 😍 a moram reć da još prije trbuščića vidim kako su ti cice savršene 😍🙊 i super kupaći 👌
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji