Bok cure, evo da se i ja malo javim, mi picimo za more iduci tj, a onda brojim zadnjih 5 radnih dana i bye bye stres, 8h sjedenje ili drndanje po poslovnicama, jedna cekam😃. S kilama smo na+6 (ili +12 s viskim od prije😅) izgledam pre smijesno u bilo kojem badicu😂ali kaj sad, nebum se ubila...😄.
Kaj se tice opreme, odlucili smo za pocetak ne kupovati pravi kind vec prijenosnu koljevku za uz krevet https://www.mall.hr/putni-krevetici/kinderkraft-nesite-up-djecji-krevetic-light-melange , jer sam se s prvim bas namucila sa stalnim skakanjem do kinda i nazad po noci, nadam se da ce ovo biti bolja varijanta😄.
Kaj jos, kupila sam maramu Boba wrap, to cemo odmah koristiti, a kolica imam Peg Perego 3u1 od prvog malca, ali mislim da cu nakon 6mj potraziti neka laksa kisobran.
Ja za zgaravicu drmnem jedan Gastal ako se bas pred spavanje pojavi😆ali ne pojavi mi se svaki dan, pa je to ok.
Iduci pregled mi je 30.6. i prije toga moram obaviti OGTT, krvnu sliku, testove HIV, sifilis i senzibilizaciju🤔. Ovo zadnje me privatnik poslao, ali navodno inace nije regularno..nemam pojma.
Uglavnom, vrijeme bas brzo leti, neke su vec usle u 3.tromjesecje, za cas ce nama jesen i pune ruke bebica😄.
Cure iz Zg, gdje cete roditi? Jel jos Vinogradska top ili ju je presisala neka od 'konkurencija'😆
Bok cure, evo da se i ja malo javim, mi picimo za more iduci tj, a onda brojim zadnjih 5 radnih dana i bye bye stres, 8h sjedenje ili drndanje po poslovnicama, jedna cekam😃. S kilama smo na+6 (ili +12 s viskim od prije😅) izgledam pre smijesno u bilo kojem badicu😂ali kaj sad, nebum se ubila…😄.
Kaj se tice opreme, odlucili smo za pocetak ne kupovati pravi kind vec prijenosnu koljevku za uz krevet https://www.mall.hr/putni-krevetici/kinderkraft-nesite-up-djecji-krevetic-light-melange , jer sam se s prvim bas namucila sa stalnim skakanjem do kinda i nazad po noci, nadam se da ce ovo biti bolja varijanta😄.
Kaj jos, kupila sam maramu Boba wrap, to cemo odmah koristiti, a kolica imam Peg Perego 3u1 od prvog malca, ali mislim da cu nakon 6mj potraziti neka laksa kisobran.
Ja za zgaravicu drmnem jedan Gastal ako se bas pred spavanje pojavi😆ali ne pojavi mi se svaki dan, pa je to ok.
Iduci pregled mi je 30.6. i prije toga moram obaviti OGTT, krvnu sliku, testove HIV, sifilis i senzibilizaciju🤔. Ovo zadnje me privatnik poslao, ali navodno inace nije regularno..nemam pojma.
Uglavnom, vrijeme bas brzo leti, neke su vec usle u 3.tromjesecje, za cas ce nama jesen i pune ruke bebica😄.
Cure iz Zg, gdje cete roditi? Jel jos Vinogradska top ili ju je presisala neka od 'konkurencija'😆
Da, i mene zanima jel Vinogradska bolnica stvarno tak super 🙈
Prvi put sam bila na sv Duhu i ok su bili, iako se dosta forsira prirodan porod (kazem forsira jer sam lezala tamo dan i pol pa su rekli e ajmo ipak carski) pa ne znam kakva je situacija drugdje, ako je bolje idem 😅
Sanjarkabit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬
Meni je isto zgaravica ajme, vise ne znam sta bi jela 😏
Di se kupas? Bila san par dana za redom s dicon na znjanu pa je bilo sporko za poludit, uopce mi nije bilo privlacno za uc 😕
Najvise se kupam u Crikvenici ili Jadranovu tu mi je najblize.
Danas mi je na momente tako tvrd trbuh na dodir, onako par min bude tvrd i onda se opet vrati u normalu ali nista ne boli. Bas neobicno, da li se jos kojoj to dogadja?
Kupila sam bademe danas pa cu probat za zgaravicu, evo vev par dana me lovi samo navecer. Sinoc nisam mogla nista ni veceras osim jabuke to sam pojela.
Kiky ja idem krajem 7 mj u selce, to je tu kraj Crikvenice, mogle bi bacit zajedno kupac, upoznat se, popit nesto, pojesti.. Ostavi neki kontakt ako si za 😘
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sanjarka, sretno u ponedjeljak! Ne brini, sve ce biti dobro! 🤗🤞
Dannna, ja sam isto bas gledala te Bibs dude i lomim se dal da ih uzmem. Super mi je ta retrica. 🥰 Nadam sw da ce se javiti neke cure s iskustvima.
Sunce7, ja sam nedavno prije puta kupila Besafe pojas za trudnice i koristim ga od tada svakodnevno.
https://www.babycenter.hr/besafe-pojas-za-trudnice-izi-fix-600044.html
MARELA i mene je privatnik trazio testove na spolne bolesti. Ocito je njima to praksa.
Mateja i kiky i ja se često kupam u Crikvenici pa ako se budete nalazile rado vam se pridružim ;)
Pogotovo ako imate klinca kojeg, onda i ja slepam svog :D
Bibs dude mi već dugo stoje u košarici. Čekam samo da vidim oce li nam ih tko prije kupit 😂
Gledala sam danas prvi popis koji sam napravila za maloga. Ostale su još samo njihaljka i autosjedalica. Ne mogu vjerovat da sam sve malo po malo nakupovala 😂
Slijede stvari za bolnicu i to je To čovječe 🥰
Kako vam taj pojas funkcionira preko ljeta? Jel se znojite jako ispod?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mateja i kiky i ja se često kupam u Crikvenici pa ako se budete nalazile rado vam se pridružim ;)
Pogotovo ako imate klinca kojeg, onda i ja slepam svog :D
Bibs dude mi već dugo stoje u košarici. Čekam samo da vidim oce li nam ih tko prije kupit 😂
Gledala sam danas prvi popis koji sam napravila za maloga. Ostale su još samo njihaljka i autosjedalica. Ne mogu vjerovat da sam sve malo po malo nakupovala 😂
Slijede stvari za bolnicu i to je To čovječe 🥰
Kako vam taj pojas funkcionira preko ljeta? Jel se znojite jako ispod?
Meni je ok, ne znojim se, al uglavnom nosim haljine sada (ne stanem vise ni u jedne hlace 🙈). Mali problem kod haljina je sto se pojas provuce između nogu, pa dođem zguzvana na posao. Al ne zivcira me to previse. 😂
Kako misliš još? Pijem ih od 3 mj trudnoće i planiram pit barem 6mj nakon što rodim. Zadnji put nisam pa sam kritično loše došla s vitaminima
Samo da javim da smo preselili privremeno u stan ispod svekrve. Mjesec dana ćemo tu bit. Stvari imamo da plaćeš danima a bacili smo pol stana. Sad ćemo isto to napravit prije nego se vratimo u sređeno
Te bibs dude od kaučuka se deformiraju. Narastu i nabubre kako ih dijete sisa. S vremenom radi tog navlačenja se prošire i budu velike baš. Pa provjeri po netu taj podatak
Znaci upravo sam imala prvi grč u listu ikad i mislila sam da ću umrijeti 🤦🏼♀️
Drmnulo me iz sna i držalo nekih pola minute. U panici sam i muza probudila pa evo sjedimo i pijemo kavu 😂
Dobrodošlo treće tromjesečje 😩🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji