Hvala cure na preporukama za Ikeu. Košarica je puna 😅
Čekam kadicu pa naručim 👏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Heeeej curke..ja se ne javljam često. Imam stvarno puno posla na poslu jer radim još do 9.7., a onda godišnji i porodiljni, pa ću biti aktivnija obećavam.
Sto se tiče komode mi smo uzeli iz lesnine isto, ali baš komodu za presvlačenje. Čini mi se dobra. Od velikih stvari nam je ostao još krevetić i kadica..
Definitivno ćemo i mi otići u ikeu vidjeti što sve ima 🤗
Rastemo beba i ja... trbuh mi je baš velik. Isto sam niska, pa sve ide u trbuh. Na +7 kila sam. Malo me to i zabrinjava jer ne jedem, nemam baš apetita a kad god stanem na vagu šokiram se.
Radila sam ogtt sve je dobro 💝
Htjela bih uzeti onaj Nivea ruksak za bebu da joj unutra drzim stvari kad idemo u šetnje, no nigdje ga ne mogu naći. Već me to malo izluđuje. Znate li vi možda??
Idući pregled imam sljedeći tjedan, pa vam javim kako je prošao! ☘💕
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Pozdrav svima, čitam vas redovito svaku večer ali ne stignem pisat. Imam još jedan ispit od 6 za položiti, radim još 3 tjedna, cili tjedan po javnim bilježnicima i papirologiju za stan uz 8h rada svaki dan i učenje za faks (ključeve stana dobijamo sutra (yay!)).. A sad tek selidba idući tjedan. A jedva čekam iako ću se satrat. I onda naručujem kompletni IKEA asortiman 😂
Ako netko ne zna, od danas vam je 30% popust u Nexta idućih par dana tako da idem u Jokera napravit prvu veću zalihu. 🤭
Btw, Pregled mi je 24.06.!
Potpisujem sve za Ikeu, cekam da se pojave one posudice koje se zakace za stol za prematanje, nikad ih nema 🥺 Uzeli smo tamo plahte, nepropusnu podlogu za krevetic, male rucnike za pranje, organizatore za ladice, kos za pelene kao, bijelu dekicu, netko je stavio link, preslatka mi je. Osim te dekice, uzela sam i minky zelenu dekicu u Etheralu, premekana je 🥰 I jednu rozu u c&a, neka bude i rozog za malu haha. E da, u Ikei smo uzeli i.komodu, ali ne za bebe nego bijelu obicnu i uz nju stol za previjanje s dvije police ispod koji kasnije moze biti normalna polica pa mislim da je to ok kombinacija, dovoljno mjesta za sve 😁
+7 kg zasad i raste to 😅 I dalje sve u trbuhu, ne primjecujem da se sirim igdje drugdje haha
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ajmeeee, 7 pregleda danas 🥰 javite kako je proslo, jedva cekam dobre vijesti.
Ja sam jutros prvi put bas osjetila udarac bebe 😍 nije to bilo nesto jako, al bas sam se razveselila 💝
E da, ne mogu se bas pohvalit s kilazom, pocelo je debljanje, u zadnja dva tjedna sam dobila 1.5-2 kg 😏
Nadam se da ce malo usporit, al s obzirom da sam jutros marendala sendvic i sladoled bojim se da najgore tek slijedi 😄
Eto konačno udarci. Sad si sigurno mirnija 😍🥰😍
A sta se debljanja tiče. A to su ti neki čudni porasti. Sreća ne kratko traju 🤣
Ja sam tako od 16 do 20 dobila 2.5kg a evo sad u 2 tjedna oko 0.4kg. a jedem uvik isto 🤷
Bas si mi ti pala na pamet kad sam vidila koliko sam kila dobila u kratko vrime 😄 ..jutros sam gledala trudnicke od prije, sa prvom sam se udebljala u 18.tt +0.9kg, a s drugom 0.7kg. Sad sam u 18.tt bila na +0.8 tako da je to sve tu negdi.
A sta se udaraca tice, cilo jutro lezim i cekam da opet udre, al ocito joj je u 6:30 bilo dovoljno 😆😆
Jutro cure,
Mi bili jos u ponedjeljak na pregledu, a nikako da natipkam.
Sve je ok, malac super napreduje. Ima 340g, duzinu mi nije rekao ili sam zaboravila 🙈.
Meni je i dalje TSH jako nizak, tak da moram na daljnje pretrage 😏
Sljedeci pregled 5.7 😊
I kod tebe već veliki dečko 💙💙💙
Ps. Koliki ti je tsh?
Velikih 0.17, nikad nisam ni provjeravala te hormone stitnjace. Tako da nemam pojma jel mi to sad u trudnoci nesto podivljalo ili vucem od prije 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,
Mi bili jos u ponedjeljak na pregledu, a nikako da natipkam.
Sve je ok, malac super napreduje. Ima 340g, duzinu mi nije rekao ili sam zaboravila 🙈.
Meni je i dalje TSH jako nizak, tak da moram na daljnje pretrage 😏
Sljedeci pregled 5.7 😊
I kod tebe već veliki dečko 💙💙💙
Ps. Koliki ti je tsh?
Velikih 0.17, nikad nisam ni provjeravala te hormone stitnjace. Tako da nemam pojma jel mi to sad u trudnoci nesto podivljalo ili vucem od prije 🤷🏻♀️
Uf. Moj je bio 0.07 😓
Vadim kroz 2 tjedna pa cemo vidit.
Samo sta sam ja kontrolirala stitnjacu vec vise puta i sve je bilo super. Pa se nadam da je samo trudnoća.
Ajmeeee, 7 pregleda danas 🥰 javite kako je proslo, jedva cekam dobre vijesti.
Ja sam jutros prvi put bas osjetila udarac bebe 😍 nije to bilo nesto jako, al bas sam se razveselila 💝
E da, ne mogu se bas pohvalit s kilazom, pocelo je debljanje, u zadnja dva tjedna sam dobila 1.5-2 kg 😏
Nadam se da ce malo usporit, al s obzirom da sam jutros marendala sendvic i sladoled bojim se da najgore tek slijedi 😄
Eto konačno udarci. Sad si sigurno mirnija 😍🥰😍
A sta se debljanja tiče. A to su ti neki čudni porasti. Sreća ne kratko traju 🤣
Ja sam tako od 16 do 20 dobila 2.5kg a evo sad u 2 tjedna oko 0.4kg. a jedem uvik isto 🤷
Bas si mi ti pala na pamet kad sam vidila koliko sam kila dobila u kratko vrime 😄 ..jutros sam gledala trudnicke od prije, sa prvom sam se udebljala u 18.tt +0.9kg, a s drugom 0.7kg. Sad sam u 18.tt bila na +0.8 tako da je to sve tu negdi.
A sta se udaraca tice, cilo jutro lezim i cekam da opet udre, al ocito joj je u 6:30 bilo dovoljno 😆😆
A koliko si ukupno dobila s curama?
Ja sam s malim isto najviše dobila između 16-20 i 20-24tt
Po 2,3kg.... Posli se to smirilo
Pa se nadam i sad slicnom scenariju
Lupit će ona već 🥰
Ja svome vidim obrise ispod kože doslovno. Nogom kad mi prolazi pa radi valove 🤣. Bas mi je sve oko tih njegovih pokreta intenzivnije nego u proslim trudnoćama
Pozz cure,
Koje ste komode za previjanje naručile ako jeste? Ovo što gledam po dućanima izbor je baš loš plus mi se čini loša kvaliteta, da će se raspast nakon 2 otvaranja ladica 😌
Pozz cure,
Koje ste komode za previjanje naručile ako jeste? Ovo što gledam po dućanima izbor je baš loš plus mi se čini loša kvaliteta, da će se raspast nakon 2 otvaranja ladica 😌
Evo nase komode
https://ibb.co/qDhNMK7
https://ibb.co/SdHPMnc
To mi je barba jos ucvrstio kako treba, jer nije bas bila kako treba kad smo kupili. On je stolar pa je sve to ucvrstio i super je. Ladice cu duboke, ta mi je za robicu i jos smo jednu narucili da napravi, tu cu stavit u dnevni za kozmetiku i pelene😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Potpisujem sve za Ikeu, cekam da se pojave one posudice koje se zakace za stol za prematanje, nikad ih nema 🥺 Uzeli smo tamo plahte, nepropusnu podlogu za krevetic, male rucnike za pranje, organizatore za ladice, kos za pelene kao, bijelu dekicu, netko je stavio link, preslatka mi je. Osim te dekice, uzela sam i minky zelenu dekicu u Etheralu, premekana je 🥰 I jednu rozu u c&a, neka bude i rozog za malu haha. E da, u Ikei smo uzeli i.komodu, ali ne za bebe nego bijelu obicnu i uz nju stol za previjanje s dvije police ispod koji kasnije moze biti normalna polica pa mislim da je to ok kombinacija, dovoljno mjesta za sve 😁
+7 kg zasad i raste to 😅 I dalje sve u trbuhu, ne primjecujem da se sirim igdje drugdje haha
Super shoping 👍👍👍
Ja sam na +3 za sada al isto samo trbuh za sada
Sortiraj odgovore
Najstariji