Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljesnjak
    15. Lipanj 2021. 21:52

Endzrue

https://ibb.co/TBgK1Ns

Razumije li se itko u ovo (RH sam - a malena prva + i primila sam injekciju iza poroda)

Ja sam rh- isto, i nakon amnio sam sad u 12. tj primila injekciju, prosli tj radila test i isto mi je pozitivan. Bas sam se jako prestrasila, sad su me poslali vadit tako detaljan koji si i ti da se vidi titar, navodno i od injekcije bude pozitivan.  Bitno je sa je titar nizak tako da mislim da nemas razloga za brigu.

Endzrue
    15. Lipanj 2021. 23:19

bumac95

Kad smo već kod robice. Vi koje imate termin u 9. mjesecu (ja sam 20.) jeste razmišljali o robici za izlazak iz rodilišta? Razmišljam si hoće li mu Trebat dugu ili kratki bodi? 🤔 dolje će svakako ic duge hlačice al i dalje ne znam šta kupit gore 😅

Planiram dugi bodi i hlačice (termin 6.9.) ili kratki al onda dekicu končanu.. Ne znam evo.. Mislim da ću ostat na dugom bodiju

Endzrue
    15. Lipanj 2021. 23:25

Ljesnjak

Endzrue

https://ibb.co/TBgK1Ns

Razumije li se itko u ovo (RH sam - a malena prva + i primila sam injekciju iza poroda)

Ja sam rh- isto, i nakon amnio sam sad u 12. tj primila injekciju, prosli tj radila test i isto mi je pozitivan. Bas sam se jako prestrasila, sad su me poslali vadit tako detaljan koji si i ti da se vidi titar, navodno i od injekcije bude pozitivan. Bitno je sa je titar nizak tako da mislim da nemas razloga za brigu.

Hvala na odgovoru. Doktor je navodno iskomentirao da to ima veze s transfuzijom nekad u životu. Da je ovo sve ok što se bebe tiče a sad zašto se to pojavilo pitat ću doktorici. Na početku trudnoće je bilo negativno

Missy88
    16. Lipanj 2021. 08:25

Jutro 😊 Nadam se da ste sve dobro, sretno na pregledima.
    Endzrue ja se u to ne razumijem nimalo, radila sam samo indirektni i bio je negativan, ali sretno, nadam se da je to sve ok 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• ponosna.mama
    16. Lipanj 2021. 08:42

Jutro zenice moje drage, sretno na pregledima danas, saljite nam slicice 🥰
    Nego, zna li netko od vas kad se uplacuju komplikacije?

Mokosh
    16. Lipanj 2021. 08:56

ponosna.mama

Mislim da uplacuju 18. u mjesecu, ako me sjecanje dobro sluzi.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Haru
    16. Lipanj 2021. 08:57

ponosna.mama

Budu ili 17. ili 19. u mjesecu otkako je primam. Nadam se da će biti sutra. 
    Cure, čitam vas redovno, ali imam još kolokvije i dosta učenja pa ne pišem. Drago mi je da ste dobro i da će ovi pregledi i kontrole koje vas čekaju proći isto tako. 
    Ja sam evo službeno zakoračila u posljednje tromjesečje, jaooo sad će to...

'21. 💙
    '24. 💛

Mokosh
    16. Lipanj 2021. 09:01

Jutro svima! Ja sam se napokon oporavila od jucerasnjeg dana. I sad jedva cekam sutra da odem na pregled i vidim bebaca. Sve se vise mrda, stomak sve vise skace. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Endzrue
    16. Lipanj 2021. 09:43

Missy88

Jutro 😊 Nadam se da ste sve dobro, sretno na pregledima.
    Endzrue ja se u to ne razumijem nimalo, radila sam samo indirektni i bio je negativan, ali sretno, nadam se da je to sve ok 😊

Radila i ja samo indirektni al pošto mi je ispao pozitivan nastavili su očito dalje kopat. Vidjet ću sutra na pregledu šta kaže ginekologinja 

preggo_life
    16. Lipanj 2021. 11:05

Pozdrav cure! 
    Često vas dođem čitat, ali ovo je moje prvo javljanje. :) 
    Malo sam zbunjena svojim pregledima, pa me zanima vaše mišljenje. Sad sam 20+3, i osim onih prvih vađenja krvi i ostalog što se uobičajeno radi, nisam išla na nikakve dodatne pretrage (radila sam nifty i to je bilo sve ok). Kad dođem kod ginekologice, provjeri mi urin s trakicom i to je to. Ne znam jel to čudno ili ne? Imam neki dojam da svi stalno idu po neke nalaze, osim mene :D Kad pitam ginekologicu, ona kaže da u ovoj fazi nema potrebe (idem privatno). Kaj mislite? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.