https://ibb.co/TBgK1Ns
Razumije li se itko u ovo (RH sam - a malena prva + i primila sam injekciju iza poroda)
Ja sam rh- isto, i nakon amnio sam sad u 12. tj primila injekciju, prosli tj radila test i isto mi je pozitivan. Bas sam se jako prestrasila, sad su me poslali vadit tako detaljan koji si i ti da se vidi titar, navodno i od injekcije bude pozitivan. Bitno je sa je titar nizak tako da mislim da nemas razloga za brigu.
Kad smo već kod robice. Vi koje imate termin u 9. mjesecu (ja sam 20.) jeste razmišljali o robici za izlazak iz rodilišta? Razmišljam si hoće li mu Trebat dugu ili kratki bodi? 🤔 dolje će svakako ic duge hlačice al i dalje ne znam šta kupit gore 😅
Planiram dugi bodi i hlačice (termin 6.9.) ili kratki al onda dekicu končanu.. Ne znam evo.. Mislim da ću ostat na dugom bodiju
https://ibb.co/TBgK1Ns
Razumije li se itko u ovo (RH sam - a malena prva + i primila sam injekciju iza poroda)
Ja sam rh- isto, i nakon amnio sam sad u 12. tj primila injekciju, prosli tj radila test i isto mi je pozitivan. Bas sam se jako prestrasila, sad su me poslali vadit tako detaljan koji si i ti da se vidi titar, navodno i od injekcije bude pozitivan. Bitno je sa je titar nizak tako da mislim da nemas razloga za brigu.
Hvala na odgovoru. Doktor je navodno iskomentirao da to ima veze s transfuzijom nekad u životu. Da je ovo sve ok što se bebe tiče a sad zašto se to pojavilo pitat ću doktorici. Na početku trudnoće je bilo negativno
Jutro 😊 Nadam se da ste sve dobro, sretno na pregledima.
Endzrue ja se u to ne razumijem nimalo, radila sam samo indirektni i bio je negativan, ali sretno, nadam se da je to sve ok 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro zenice moje drage, sretno na pregledima danas, saljite nam slicice 🥰
Nego, zna li netko od vas kad se uplacuju komplikacije?
Mislim da uplacuju 18. u mjesecu, ako me sjecanje dobro sluzi.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Budu ili 17. ili 19. u mjesecu otkako je primam. Nadam se da će biti sutra.
Cure, čitam vas redovno, ali imam još kolokvije i dosta učenja pa ne pišem. Drago mi je da ste dobro i da će ovi pregledi i kontrole koje vas čekaju proći isto tako.
Ja sam evo službeno zakoračila u posljednje tromjesečje, jaooo sad će to...
'21. 💙
'24. 💛
Jutro svima! Ja sam se napokon oporavila od jucerasnjeg dana. I sad jedva cekam sutra da odem na pregled i vidim bebaca. Sve se vise mrda, stomak sve vise skace. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro 😊 Nadam se da ste sve dobro, sretno na pregledima.
Endzrue ja se u to ne razumijem nimalo, radila sam samo indirektni i bio je negativan, ali sretno, nadam se da je to sve ok 😊
Radila i ja samo indirektni al pošto mi je ispao pozitivan nastavili su očito dalje kopat. Vidjet ću sutra na pregledu šta kaže ginekologinja
Pozdrav cure!
Često vas dođem čitat, ali ovo je moje prvo javljanje. :)
Malo sam zbunjena svojim pregledima, pa me zanima vaše mišljenje. Sad sam 20+3, i osim onih prvih vađenja krvi i ostalog što se uobičajeno radi, nisam išla na nikakve dodatne pretrage (radila sam nifty i to je bilo sve ok). Kad dođem kod ginekologice, provjeri mi urin s trakicom i to je to. Ne znam jel to čudno ili ne? Imam neki dojam da svi stalno idu po neke nalaze, osim mene :D Kad pitam ginekologicu, ona kaže da u ovoj fazi nema potrebe (idem privatno). Kaj mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji