Ova tema je već bila al da vas pitam farbanje u trudnoći ali sa ovim farbama koje imaju amonijak?
Pa ja gledam da uzmem bez amonijaka. Bas sam nedavno isprobala Artist professional boju iz Mullera.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarka, znaci Next se isplati. Skuzila sam jucer u trgovini da je bas razlika u cijeni preko weba i u trgovini. Tri pidžamice su kod nas 209 kn, a preko weba 170 kn. Nije mala razlika. A frendica mi je rekla da je bas jako lijepa i kvalitetna robica.
Sto se tice Oshkosh, nazalost ne shipaju u Hrvatsku….ali za cure koje zive u Njemackoj ili imaju tamo nekog, cini mi se da tamo salju.
Next je malo skuplji brend, ima i jeftinije robice na tržištu.
No ja ga bas volim. I kvalitetan i dizajnom točno po mom guštu.
Definitivno web. U dućanu nisam nikad nista Uzela.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ova tema je već bila al da vas pitam farbanje u trudnoći ali sa ovim farbama koje imaju amonijak?
Ne farbam se pa sreća nemam tih problema 😁
Sanjarka, znaci Next se isplati. Skuzila sam jucer u trgovini da je bas razlika u cijeni preko weba i u trgovini. Tri pidžamice su kod nas 209 kn, a preko weba 170 kn. Nije mala razlika. A frendica mi je rekla da je bas jako lijepa i kvalitetna robica.
Sto se tice Oshkosh, nazalost ne shipaju u Hrvatsku….ali za cure koje zive u Njemackoj ili imaju tamo nekog, cini mi se da tamo salju.
Ja isto volim kvalitetniju robicu. A koliko sam primjetila cijene na webu su nesto sitno skuplje od npr. H&M-a. Ne kazem da necu kupovati i kod njih, al zelim imati par kvalitetnijih i finih stvarcica. Pogotovo onih velicina koje beba moze malo duze nositi. 😊
Žene drage, prešle smo na jubilarnu tisućitu stranicu 🥳🥳🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja isto volim kvalitetniju robicu. A koliko sam primjetila cijene na webu su nesto sitno skuplje od npr. H&M-a. Ne kazem da necu kupovati i kod njih, al zelim imati par kvalitetnijih i finih stvarcica. Pogotovo onih velicina koje beba moze malo duze nositi. 😊
Kad smo već kod h&m imaju do 50 posto na neke stvari.
Ja sam uzela neke stvari starijem za jesen a mlađi je dobio ovo 😊
https://ibb.co/9VTqXJZ
Žene drage, prešle smo na jubilarnu tisućitu stranicu 🥳🥳🥳
Bome jesmo 😍♥️😍♥️
Ocekuem 2000 negdje kad ja budem rađala 😁
Joooj Sanjarka, bas je slatko. Morat cu baciti oko i na H&M malo. Cijelo vrijeme nesto škicam i gledam, a nikak da kupim prvu stvarcicu. Sad sam u 18. tjednu i pitam se kada je normalno vrijeme za poceti divljati po trgovinama i web shopovima? 🤭
Ej cure, ja uzela kolica. Danima vec buljim, gledam izludila sam vise. Tako da sam otisla u baby centar i uzela prva koja su mi sjela.
https://ibb.co/hV9vWJB evo ova sam uzela jos dobila popust 10% i poklon za bebicu 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Joooj Sanjarka,bas je slatko. Morat cu baciti oko i na H&M malo. Cijelo vrijeme nesto škicam i gledam, a nikak da kupim prvu stvarcicu. Sad sam u 18. tjednu i pitam se kada je normalno vrijeme za poceti divljati po trgovinama i web shopovima? 🤭
Ma cim saznas spol vrijeme je
Tako da go for it 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji