Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Lipanj 2021. 12:08

Tommyfame

Hej cure :)
    Jeste mi dobro? Bebaci sad vec lagano udaraju jel da?

E pitanje.. dali koja ima mucnine i povracanja u drugom tromjesjecju?
    Ja evo vec par dana imam jutarnje mucnine i sad sam pocela i povracati..
    Tamo oko 12-13tt se smirilo i sad je ponovo krenulo.

Moram priznat da me to malo scimalo 😔

Uf pa kud opet? 😦😦
    Jel tlak pod kontrolom? Zna biti od njega

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja2602
    16. Lipanj 2021. 12:10

Sanjarka88 🦔

Nego koje su kupovale stvarčica za bebu u Ikee, sta ste uzimale?
    Muz ima neki bon pa dajte ideju ( osim kadice)
    Kad uđem na app uopće ne znam odakle krenuti i sta mi treba od tamo

Jao divna je robica koju si kupila 🥰😍 Ja baš odugovlačim sa kupovinom, pa nikako da krenem. Kupila sam do sad samo dvoje tajica za bebolinu u Lidlu. 🙆🏼‍♀️😊 I napunila sam košaricu u HM-u samo nikako da naručim, tako mi stoji već neko vrijeme. 🤦🏼‍♀️ 

Ja sam uzela dekicu za bebolinu u Ikei. Ali imaju jako lijepih stvari za bebe, posteljine mi se čine super, škicni si kutije za stvarčice za bebicu ako će ti trebati. 😃  

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tommyfame
    16. Lipanj 2021. 12:17

Sanjarka88 🦔

Tommyfame

Uf pa kud opet? 😦😦
    Jel tlak pod kontrolom? Zna biti od njega

Nema miraaaaa kod mene hahah 
    Dada, tlak je cak i nizak ponekad vecinom je taman..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Mokosh
    16. Lipanj 2021. 12:20

Sanjarka88 🦔

Čuj mene, nisam ispraznila ormar nego ga napunila, a novčanik praznim 🙄

Haha, jos gledam sta pises 🤣 reko, nisi valjda cijelu trgovinu ispraznila. 🤪
    Nalazi su stigli kod dr vjerojatno jos jucer iza 14h, no sutra idem na kontrolu, pa cu onda sve saznati. 🙂

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Kiky 🥰
    16. Lipanj 2021. 12:21

Danas sam bila malo po ducanima pa sam neke sitnice kupila i za malenog
    https://ibb.co/CJYHyMM
    Imam dosta stvari ali nemam bas hlacica pa sam u nabavki 😉
    Ja planiram kad budemo izlazili iz bolnice obuc ga u tuticu,ispod bodi kratkih rukava, kapicu i rukavice. Imam vec sve samo moram iskombinirat 🙂🙂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mokosh
    16. Lipanj 2021. 12:26

Tommyfame

Mene zgaravica prati cijelu trudnocu, a lagana mucnina je bila prisutna i iza 20og tjedna. No kod mene nije bilo povracanja.  Ali da, vidi da nije od tlaka. Iako, ja kad sam imala povisen tlak u trudnoci, apsolutno nisam osjecala nikakve tegobe...tako da... 🤷‍♀️ 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ane_ši
    16. Lipanj 2021. 12:58

Sanjarka88 🦔

Sanjalica5 cila čokolada dnevno? Haha dobra si 😁
    Ja ipak malo pazim na hranu no slatko si priustim svaki dan ali tipa red čokolade ne cilu 🤣
    Iako. Iskustvo iz prošle trudnoce u fazama u kojima su kg rasle bez kontrole nikakav utjecaj nije imalo koliko jedem tj ne jedem 🤷
    Spavam dobro za sada kuc kuc. Ne budim se. U snu se izvrtim s boka na bok. Jako mi fali spavanje na trbuhu 😓
    Sad sam u fazi intenzivnih i dugometražnih snova i bas mi je super 🤣
    Freya cestitam draga ma zdravoj curici jaaako mi je drago 😍🥰😍
    Mala_Ive super da je sve ok 👏
    Ane_Ši koje kolače i torte radis? 😋
    Lollypop veliki dečko vec 💙 mislim da je i moj tu negdje sada 😊
    LadyD s nexta redovno narucujem za starijeg. Obozavam njihovu robu. I puno jeftinijeg nego u trgovinama a Pt preko 250kn free. S oskoshaa nisam nikad. No koliko znam od njih kao i sa Cartersa se ne isplati nikako narucivat.
    Mokosh nek si prezivila 🎉🎉🎉🎉 fige za dobre rezultate 🤞

Danas sam krenula sa ekstra cokoladnom tortom jer se mora 2 dana hladiti u frizideru da se stisne (ide 1kg cokolade 😂). Sutra krecem sa tortom nad tortama (tako se zove) meni prefina torta sa orasima i cokoladom i u petak radim tortu cheesecake sa sumskim vocem za svoj gust nisam je nikada radila niti probala bas ovu ali mi izgleda bas fino. Svekra radi ledeni vjetar jer ga svi obozavaju i nestane u sekundi breskvice i mislim da ce jelin kolac 😁. Bit ce nas puno pa me uvijek strah da ce biti malo 😂. Razmisljam da jos napravim kiflice sa cokoladom i marmeladom 😂. Uz to tjedan mi je bas ludnica. Maloj zavrsni ispiti u glazbenoj skoli (sad je zavrsni razred osnovne glazbene skole) pa ju moram voziti u grad udaljen 30km u jednom smjeru 😂. I jos mi se nacrtali gosti u apartmanu pa i njega moram srediti. 😂imam da mi noge otpadnu do nedilje. Ali zato malac divlja kao da lupa u boksacku vrecu cim ja sjednem 🙈.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Lipanj 2021. 13:05

Ane_ši

Sanjarka88 🦔

Sanjalica5 cila čokolada dnevno? Haha dobra si 😁
    Ja ipak malo pazim na hranu no slatko si priustim svaki dan ali tipa red čokolade ne cilu 🤣
    Iako. Iskustvo iz prošle trudnoce u fazama u kojima su kg rasle bez kontrole nikakav utjecaj nije imalo koliko jedem tj ne jedem 🤷
    Spavam dobro za sada kuc kuc. Ne budim se. U snu se izvrtim s boka na bok. Jako mi fali spavanje na trbuhu 😓
    Sad sam u fazi intenzivnih i dugometražnih snova i bas mi je super 🤣
    Freya cestitam draga ma zdravoj curici jaaako mi je drago 😍🥰😍
    Mala_Ive super da je sve ok 👏
    Ane_Ši koje kolače i torte radis? 😋
    Lollypop veliki dečko vec 💙 mislim da je i moj tu negdje sada 😊
    LadyD s nexta redovno narucujem za starijeg. Obozavam njihovu robu. I puno jeftinijeg nego u trgovinama a Pt preko 250kn free. S oskoshaa nisam nikad. No koliko znam od njih kao i sa Cartersa se ne isplati nikako narucivat.
    Mokosh nek si prezivila 🎉🎉🎉🎉 fige za dobre rezultate 🤞

Danas sam krenula sa ekstra cokoladnom tortom jer se mora 2 dana hladiti u frizideru da se stisne (ide 1kg cokolade 😂). Sutra krecem sa tortom nad tortama (tako se zove) meni prefina torta sa orasima i cokoladom i u petak radim tortu cheesecake sa sumskim vocem za svoj gust nisam je nikada radila niti probala bas ovu ali mi izgleda bas fino. Svekra radi ledeni vjetar jer ga svi obozavaju i nestane u sekundi breskvice i mislim da ce jelin kolac 😁. Bit ce nas puno pa me uvijek strah da ce biti malo 😂. Razmisljam da jos napravim kiflice sa cokoladom i marmeladom 😂. Uz to tjedan mi je bas ludnica. Maloj zavrsni ispiti u glazbenoj skoli (sad je zavrsni razred osnovne glazbene skole) pa ju moram voziti u grad udaljen 30km u jednom smjeru 😂. I jos mi se nacrtali gosti u apartmanu pa i njega moram srediti. 😂imam da mi noge otpadnu do nedilje. Ali zato malac divlja kao da lupa u boksacku vrecu cim ja sjednem 🙈.

Aaauuuu 1kg cokoladeee 😍😍😍😍😍 to je za mene tortaaaaa....juce nisam ni okusila cokolade 🤦 moram da izbjegavam slatkoo i sokovee...jer vec sada imam skoro 72kg 🤷 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Haru
    16. Lipanj 2021. 13:10

Sanjarka i ja planiram do Ikee ovaj vikend, gledala sam plahte za krevetić , jastuk za dojenje, dekicu, one plastične posude što se mogu prikačiti na stol za presvlačenje ili krevetić i još neke sitnice kojih trenutno nema na stanju. Vidjet ćemo što ulovim...
    Hvala za kolokvije, ostao je još samo jedan i onda napokon mozak na pašu. 😁
    Ane_ši aaaaajme koliko kolača i torti 🤤 Taman bih mogla napraviti mileram tortu ovih dana. 

'21. 💙
    '24. 💛

preggo_life
    16. Lipanj 2021. 13:36

Jackie27

Hej, ja sam 24 tt.
    Dosad sam išla samo na vađenje krvne slike na početku trudoće, urinokulturu, i krvnu grupu i Rh faktor na transfuziju. I sad opet moram na transfuziju pošto sam Rh-negativna 😊 nikad mi nije provjeravala urin trakicom. Na OGTT isto ne moram jer kaže nema nikakvih indikaciju za tu pretragu.
    Tako da pretpostavljam da je to OK 😊😊

Ajd sad mi je lakše, mislila sam da sam jedina 
    Nisam znala da ne idu svi na OGTT...a koje su indikacije da se ide na tu pretragu? Ja isto ne bi htjela ić na to s obzirom da cure pišu da nije baš ugodno sve skupa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.