Bok cure!!
Mene dugo nije bilo zbog krvarenja ali sad je sve dobro. Trenutno sam u 24+4 i nosim dečkića (Šimun) 😀 idući pregled je 28.6. pa ćemo vidjeti koliko je maleni narastao jer prošli put nije rekla dužinu ni gramažu Vidim svi su već polako krenuli u kupovinu. I mi riješili kolica i svu robicu, čak sam spremila i torbu za bolnicu za mene i njega. Neka stoji za svaki slučaj.
Cure, žene iz Zagreba. Znate li u kojoj bolnici želite roditi? Meni je prvi put i ne znam gdje bi išla. Savjeti?
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Pozdrab okruglicama!🥰
Mi smo ovaj tjedan bas u guzvi i nikako ne stignem pisat i pratit kako spada postove. Dobro smo,bebica lupka sve cesce mada jos uvijek je njezna,a i brat i sestra nisu nesto divljali po trbuhu pa sam navikla na mirniju bebicu. Javlja se vecinom dok legnem i odmaram. Ponekad osjetim kad sjedim ili vozim pa se javlja i lupka mamu🥰 udara vecinom dole nize,a i trbuh mi je imam osjecaj nisko tako da nista cudno. U ponedjeljak nam je anmolay scan pa jedva cekam vidjet mrvu nasu. Neka sve bude dobro i neka nam potvrde spol da se mozemo pripremat polako🥰🙏 jos uvijek nekako ne vjerujem da smo vec usli u 22tjedan😱 nekako mi to brzo proletilo vrijeme
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Bok cure!!
Mene dugo nije bilo zbog krvarenja ali sad je sve dobro. Trenutno sam u 24+4 i nosim dečkića (Šimun) 😀 idući pregled je 28.6. pa ćemo vidjeti koliko je maleni narastao jer prošli put nije rekla dužinu ni gramažuVidim svi su već polako krenuli u kupovinu. I mi riješili kolica i svu robicu, čak sam spremila i torbu za bolnicu za mene i njega. Neka stoji za svaki slučaj.
Cure, žene iz Zagreba. Znate li u kojoj bolnici želite roditi? Meni je prvi put i ne znam gdje bi išla. Savjeti?
Divno ime,i nas ako bude decko bit ce Šimun💙 ja sam rodila u Vinogradskoj 2 puta i imam samo pohvale tako da idem i trevi put tamo😉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hej cure :)
Jeste mi dobro? Bebaci sad vec lagano udaraju jel da?
E pitanje.. dali koja ima mucnine i povracanja u drugom tromjesjecju?
Ja evo vec par dana imam jutarnje mucnine i sad sam pocela i povracati..
Tamo oko 12-13tt se smirilo i sad je ponovo krenulo.
Moram priznat da me to malo scimalo 😔
Mene zgaravica prati cijelu trudnocu, a lagana mucnina je bila prisutna i iza 20og tjedna. No kod mene nije bilo povracanja. Ali da, vidi da nije od tlaka. Iako, ja kad sam imala povisen tlak u trudnoci, apsolutno nisam osjecala nikakve tegobe…tako da… 🤷♀️
A gle, za tlak imam terapiju Methyldopa 3x dnevno. I bas to sto velis puno mi je bilo bolje kad mi je bio vislji tlak..mozda moje tijelo nije naviklo na ovako niski tlak pa eto onda mucnine 🤷
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam sebi odabrala Vinogradsku jer sam čula dosta pozitivnih iskustava, pa će valjda i moje bit takvo
E pitanje.. dali koja ima mucnine i povracanja u drugom tromjesjecju?
Ja evo vec par dana imam jutarnje mucnine i sad sam pocela i povracati..
Tamo oko 12-13tt se smirilo i sad je ponovo krenulo.
Moram priznat da me to malo scimalo 😔
Baš me zanima, uskoro bi se moglo i saznati 🤍🙈 znaci Vinogradska je dobra? Svekrva je 3 puta radala tamo i isto ima super iskustva. Makar su kolegice radale u Petrovoj i Merkuru i ima hrpa bolnica u Zagrebu pa sam se pogubila 🙄🤭
Divno ime,i nas ako bude decko bit ce Šimun💙 ja sam rodila u Vinogradskoj 2 puta i imam samo pohvale tako da idem i trevi put tamo😉
Ja sam sebi odabrala Vinogradsku jer sam čula dosta pozitivnih iskustava, pa će valjda i moje bit takvo
Sad mi je vec lakse. Vec dvije ste za Vinogradsku sto mi puno olaksava 🤍🙏🏻 Ma bit ce dobro samo da vise docekamo svoje bebice 🙈
Danas sam bila malo po ducanima pa sam neke sitnice kupila i za malenog
https://ibb.co/CJYHyMM
Imam dosta stvari ali nemam bas hlacica pa sam u nabavki 😉
Ja planiram kad budemo izlazili iz bolnice obuc ga u tuticu,ispod bodi kratkih rukava, kapicu i rukavice. Imam vec sve samo moram iskombinirat 🙂🙂
Preslatko. Moram do Kika 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjalica5 cila čokolada dnevno? Haha dobra si 😁
Ja ipak malo pazim na hranu no slatko si priustim svaki dan ali tipa red čokolade ne cilu 🤣
Iako. Iskustvo iz prošle trudnoce u fazama u kojima su kg rasle bez kontrole nikakav utjecaj nije imalo koliko jedem tj ne jedem 🤷
Spavam dobro za sada kuc kuc. Ne budim se. U snu se izvrtim s boka na bok. Jako mi fali spavanje na trbuhu 😓
Sad sam u fazi intenzivnih i dugometražnih snova i bas mi je super 🤣
Freya cestitam draga ma zdravoj curici jaaako mi je drago 😍🥰😍
Mala_Ive super da je sve ok 👏
Ane_Ši koje kolače i torte radis? 😋
Lollypop veliki dečko vec 💙 mislim da je i moj tu negdje sada 😊
LadyD s nexta redovno narucujem za starijeg. Obozavam njihovu robu. I puno jeftinijeg nego u trgovinama a Pt preko 250kn free. S oskoshaa nisam nikad. No koliko znam od njih kao i sa Cartersa se ne isplati nikako narucivat.
Mokosh nek si prezivila 🎉🎉🎉🎉 fige za dobre rezultate 🤞
Danas sam krenula sa ekstra cokoladnom tortom jer se mora 2 dana hladiti u frizideru da se stisne (ide 1kg cokolade 😂). Sutra krecem sa tortom nad tortama (tako se zove) meni prefina torta sa orasima i cokoladom i u petak radim tortu cheesecake sa sumskim vocem za svoj gust nisam je nikada radila niti probala bas ovu ali mi izgleda bas fino. Svekra radi ledeni vjetar jer ga svi obozavaju i nestane u sekundi breskvice i mislim da ce jelin kolac 😁. Bit ce nas puno pa me uvijek strah da ce biti malo 😂. Razmisljam da jos napravim kiflice sa cokoladom i marmeladom 😂. Uz to tjedan mi je bas ludnica. Maloj zavrsni ispiti u glazbenoj skoli (sad je zavrsni razred osnovne glazbene skole) pa ju moram voziti u grad udaljen 30km u jednom smjeru 😂. I jos mi se nacrtali gosti u apartmanu pa i njega moram srediti. 😂imam da mi noge otpadnu do nedilje. Ali zato malac divlja kao da lupa u boksacku vrecu cim ja sjednem 🙈.
Njemi 😋😋😋
Hej, ja sam 24 tt.
Dosad sam išla samo na vađenje krvne slike na početku trudoće, urinokulturu, i krvnu grupu i Rh faktor na transfuziju. I sad opet moram na transfuziju pošto sam Rh-negativna 😊 nikad mi nije provjeravala urin trakicom. Na OGTT isto ne moram jer kaže nema nikakvih indikaciju za tu pretragu.
Tako da pretpostavljam da je to OK 😊😊
Ajd sad mi je lakše, mislila sam da sam jedina
Nisam znala da ne idu svi na OGTT…a koje su indikacije da se ide na tu pretragu? Ja isto ne bi htjela ić na to s obzirom da cure pišu da nije baš ugodno sve skupa
A kao indikacija je ako si puno kg dobila
Iako ovisi i gin. Većina njih šalje redom sve trudnice
Sortiraj odgovore
Najstariji