Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja32
    26. Svibanj 2021. 14:55

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zdravo zenice mojeee…hocu samo da javim da je jucerasnji pregled super prosao…sve je u najboljem redu…iduci termin je 22.06. aaa termin porodaa je 30.09.

Ljubim vas sve ❤

Ne samo da imamo isti termin poroda, Hehe sad vidim i meni je 8.2 prvi pregled bio, isto ocekujemo dečkića 💙

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Svibanj 2021. 14:59

Mateja31

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zdravo zenice mojeee…hocu samo da javim da je jucerasnji pregled super prosao…sve je u najboljem redu…iduci termin je 22.06. aaa termin porodaa je 30.09.

Ljubim vas sve ❤

Ne samo da imamo isti termin poroda, Hehe sad vidim i meni je 8.2 prvi pregled bio, isto ocekujemo dečkića 💙

Aaaaa kako divnooo 😍😍💙💙 znaciii sveee na isti datum hehe...samo da nasi decki budu dobro hehe...kako se ti osjecas? Osjecas li bebuu da tuce heheh

❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja32
    26. Svibanj 2021. 15:32

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Mateja31

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ljubim vas sve ❤

Aaaaa kako divnooo 😍😍💙💙 znaciii sveee na isti datum hehe…samo da nasi decki budu dobro hehe…kako se ti osjecas? Osjecas li bebuu da tuce heheh

❤❤

Da, da svaki dan. Većinom je aktivan navečer oko 22 h, i ujutro.. Super se osjećam, jedino ako duže sam na nogama onda bude pritisak dolje na mjehur

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Endzrue
    26. Svibanj 2021. 15:40

Zara7

Love2021

Zara7

Puno hvala na brzom odgovoru 😊 probala sam sve što postoji na tržištu (5 vrsta vaginaleta) osim oralnih antimikotika koje ne smijemo u trudnoći, nažalost mirna budem samo par dana i onda ponovno isti simptomi :( nadam se da ću je sutra uspjet dobiti da kaže što dalje!

Ja ti imam candidu stalno. Gyno nešt od Krke mi je dala sad zadnje.. 7 dana vaginaleta. Canesten ne pomaže. Rekla mi je izbaci šećer i brašno i one će se smirit. Ništa torte, kolači ni slatkiši

Endzrue
    26. Svibanj 2021. 15:56

SamoMalo

Vodim trudnocu privatno i cijeli paket ide sa mnom, i muž i klinac 😄
    Baš budem zahvalna što ne osjetim te novce jer nam je cijeli dozivljaj bolji nego socijalno. Plus i dalje puno radim pa mi je super što je sve fleksibilno oko dogovora termina, dan dva unaprijed me uguraju kad mi paše.
    Pitanje, malo sam ispala iz štosa. Jesu još purelan krema za bradavice i mam komprese najbolje ili je u zadnje 3 godine nesto bolje izaslo? Cure koje su nedavnije rodile?
    To dojenje mi je najveca priprema jer sam se s prvim posteno namucila da uspije.

Još uvijek komprese i purelan. Samo savijet. Čim osjetiš bol pri dojenju obavezno neka beba popravi hvat i neće bit problema

Endzrue
    26. Svibanj 2021. 16:02

A za anomaly  scan  tj 4D se još nećkam al imam vremena još danas i sutra. Po pravilu je beba kasnije veća. Ja sam mislila Cito... Jel svuda 500kn?.. Muči me što sam bila sa 16 tjedana privatno i rekla mi je da sve ok i da nema potrebe da idem kasnije na 4D...sad kad  bi trebala nećkam se. A krivo bi mi bilo jer sam i sa malenom bila

CarpeDiem.
    26. Svibanj 2021. 16:10

sanja0508

CarpeDiem.

Sanja 508
    Predivno. Konačno u svoje.
    Što se tiče paničnog napada, takvih misli i osjećaja potpuno su normalni za situaciju u kojoj se nalazis.
    Postajes mama, selis se pocinjes jedan potpuno nov život i uz takve promjene najcesce vezemo blagu dozu anksioznosti i po koji panicni napad.
    Pokušaj da se malo rasteretis šetnjom, laganijom hranom koja ti odgovara, uposli se mislima i sredjivanjem stana, kupovinom stvari za bebu.
    Razmisljaj o tome kako će ti biti puno lakše i ljepse kada rodiš pa budes okružena obitelji i prijateljima. Nema smisla da se opterecujes previše nekim mislima šta, kako i da li će nesto biti ok. Bit će onako kako se vi organizirate te se probaj usmjeriti ka tome.
    Sigurna sam da će sve biti i bolje od onoga što očekujes.
    Ako se anksioznost i pan. napadi postanu jačeg intenziteta, u tolikoj mjeri da ti otežavaju svakodnevno funcioniranje javi se psihologu, mada ne mislim da će kod tebe to biti slučaj.

Ma nije tako strasno, svi me smire i okrenemo na šalu. Od decka do mame, tate, prijatelja….to je neko normalno stanje pa ne dajem tome previse vaznosti. Promjene su to sve, a pogotovo selidba uz to sve. I da me ne bude strah i panika pitala bi se dali je sve uredu samnom 🤣🤣 ja legnem u krevet, upalim si olivera i odmaram…
    Tako da i to je nesto novo, ali ja sam inace vesela osoba pa kada i ta panika prođe ja se smijem sama na svoj racun jer su me brinule takve stvari i jer sam se rasplakala radi gluposti.
    I to sto kazes, da se smirim otisla sam i potrosila 1000kn na robu za bebu. Terapija da ne može biti bolja🤣

Super dok je tako, dok joj dozvoljavas da dodje,  bude i prodje. Ne potiskuj ništa,  tako se kasnije nece ni zadržati, ni intezivirati. 
    Bravo za shoping, za roditelje,  prijatelje i partnera. Divni su. ❤

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    26. Svibanj 2021. 16:23

ivkica

Cure drage ovako imam pitanje. Trebala bi na komplikacije ići sa 14.6. a tek tad mi je idući pregled i rekla mi je doktorica samo da je podsjetim da od tad kreću komplikacije. Kako to ide kako funkcionira da li taj dan idem na posao ako mi taj dan otvara ili ne?

Mislim da ne ides tada na posao nego ti ona da onaj papir na kojem pise privremena nesposobnost za rad i to nosis poslodavcu, a na kraju mjeseca ides po doznake.

Kiky 🥰
    26. Svibanj 2021. 17:17

Ivkica ne ides raditi taj dan, od tog dana ti pocinju komplikacije, dobit ces papir od doktora da su ti otvorili bolovanje i na kraju mjeseca ili vec kad ti kazu ides po doznake. Jedan papir saljes u firmu, a drugi nosis na hzzo

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    26. Svibanj 2021. 17:23

Evo i mene od sutra vec u 22.tjednu. Mi smo od velikih stvari sve kupili, jos je ostala kozmetika, robica za van iz bolnice i meni stvari. Mislim da cu i to sve u 6mj rijesiti i uzivat dalje u moru i suncu 😄  Slusala sam tecaj za trudnice dva dana, rijecka bolnica je imala online i bas dosta stvari su rekli sta me zanimalo i super je odslusat. 
    Kad je najbolje napravit 3d ili 4d pregled? Isla bih vidjeti svoju bebicu.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.