Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    27. Svibanj 2021. 08:10

Dobro jutro curke sretno na današnjim pregledima. Ja bila jucer. Sve super. Doktorica potvrdila da je dečkic opet. Ima sada 359g. Tako da je malo veci za nekih 5 dana. Lezi po prijeko preko trbuha nadam se da ce se namjestiti do sljedeceg puta. Sve mi je gledala od srca mozga bubrega mjehura i sve je u redu. Dobila sam 8kg kaze da je to ok ali da pripazim na ugljikohidrate.  Imala sam ovih dana proljev pa sam izgubila 2 kg tako da je i dobro ispalo 😁 da imam samo 8kg viska. Sljedeci pregled je zadnji tjedan u 6 mjesecu i nakon toga me ceka kontrola secera piti onu tekucinu 😖. Rekla mi je da mi je trbuh malo veci nego sta treba biti za 20 tjedan ali kaze da sam inace sitna i da mi sva kilaza ide u trbuh 😁. Gledala me i vaginalno jer me stalno boli nisko i kaze da je cerviks 4.6 cm i da je to super i da sam zatvorena skroz ali isto da vise mirujem kad me to pocne boliti. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Sanjarka88
    27. Svibanj 2021. 08:17

Ane_ši

Dobro jutro curke sretno na današnjim pregledima. Ja bila jucer. Sve super. Doktorica potvrdila da je dečkic opet. Ima sada 359g. Tako da je malo veci za nekih 5 dana. Lezi po prijeko preko trbuha nadam se da ce se namjestiti do sljedeceg puta. Sve mi je gledala od srca mozga bubrega mjehura i sve je u redu. Dobila sam 8kg kaze da je to ok ali da pripazim na ugljikohidrate. Imala sam ovih dana proljev pa sam izgubila 2 kg tako da je i dobro ispalo 😁 da imam samo 8kg viska. Sljedeci pregled je zadnji tjedan u 6 mjesecu i nakon toga me ceka kontrola secera piti onu tekucinu 😖. Rekla mi je da mi je trbuh malo veci nego sta treba biti za 20 tjedan ali kaze da sam inace sitna i da mi sva kilaza ide u trbuh 😁. Gledala me i vaginalno jer me stalno boli nisko i kaze da je cerviks 4.6 cm i da je to super i da sam zatvorena skroz ali isto da vise mirujem kad me to pocne boliti.

Veliki dečko 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Svibanj 2021. 08:35

Jel ikome cerviks 6.5cm ili sam ja fenomen?

marija3998
    27. Svibanj 2021. 09:49

Bok cure nisam se dugo javljala, htijela sam pitati jel neka od vas imala problem da joj curi mlijeko?
    Malo se bojim jucer sam jako slabo osjetila bebu, inače je curka dosta aktivna, danas ju još nisam osjetila,zvala sam ginekolosku ordinaciju i pričala sa sestrom i sad čekam da mi ginekologica  javi dal da dođem na pregled
    Jel se možda previše brinem, jel to normalno? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    27. Svibanj 2021. 09:51

marija3998

Bok cure nisam se dugo javljala, htijela sam pitati jel neka od vas imala problem da joj curi mlijeko?
    Malo se bojim jucer sam jako slabo osjetila bebu, inače je curka dosta aktivna, danas ju još nisam osjetila,zvala sam ginekolosku ordinaciju i pričala sa sestrom i sad čekam da mi ginekologica javi dal da dođem na pregled

U ovim tjednima je to skroz normalno
    Beba je pre mala i ne moras je osjetit redovno.
    Normalno je da ima aktivnih i manje aktivnih dana

marija3998
    27. Svibanj 2021. 09:55

Sanjarka88 🦔

marija3998

Malo se bojim jucer sam jako slabo osjetila bebu, inače je curka dosta aktivna, danas ju još nisam osjetila,zvala sam ginekolosku ordinaciju i pričala sa sestrom i sad čekam da mi ginekologica javi dal da dođem na pregled

Hvala na odgovoru, i ja vjerujem da je sve uredu, ali ipak osjećam neki nemir 😔😔

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• sunce7
    27. Svibanj 2021. 10:12

marija3998

Sanjarka88 🦔

marija3998

Hvala na odgovoru, i ja vjerujem da je sve uredu, ali ipak osjećam neki nemir 😔😔

I ja se isto znam zabrinuti zbog neaktivnosti🙊 al mama mi bas isto govori da je i njoj znalo tako par dana da ne osjeti. Bez brige🥰

Lollypop
    27. Svibanj 2021. 10:12

Prijavljujem uredan pregled, sve je u najboljem redu sa bebicom, velicinom odgovara 20om tjednu iiii stiže još jedan dečkić u ekipu☺️☺️ ako se jajca ne povukupa ispadne curka😅🙈

Zara7
    27. Svibanj 2021. 10:15

Jutroo svima 😊
    Čestitke na super pregledima 🥳🥳
    ______
    Znam da je bila tema već, al ne sjećam se zaključka. Koje kreme za sunčanje su sigurne u trudnoći? Jel ima neka da se krenula sunčati već pa da je upućena?😎🌞🌡

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Love2021
    27. Svibanj 2021. 10:15

Lollypop

Prijavljujem uredan pregled, sve je u najboljem redu sa bebicom, velicinom odgovara 20om tjednu iiii stiže još jedan dečkić u ekipu☺️☺️ ako se jajca ne povukupa ispadne curka😅🙈

Čestitke na dečkiću, samo nam se oni redaju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.